De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Lloyd hotel Amsterdam gaat 29 augustus open.

De lang verwachte opening zit er aan te komen. Het nieuwe te open Lloyd hotel heeft z’n website in de lucht, nu kijken wat het wordt. Een bijzonder concept met zowel 1 als 5 sterren kamers, 2 restaurants en een ‘culturele ambassade’. De initiatiefnemers komen niet uit het hotelwezen maar uit de culturele hoek, ze willen het ‘anders’ doen, ze mikken vooral op cultureel pubiek.

Lloyd Hotel Amsterdam

Vorige

Nieuwe B&B in Groningen met inrichting van Pilat&Pilat

Volgende

Banks Mansion in Amsterdam

  1. In reactie op het ‘anders doen’ wil ik -1 van de initiatiefnemers van het lloyd hotel- graag reageren. Het is nooit een doel van ons (geweest) om dingen per se ‘anders’ te doen. Ons uitgangspunt is altijd dat we een hotel willen maken waar we zelf graag naar toe zouden gaan. En aangezien wij inderdaad geen hotelachtergrond hebben, heeft dat in een aantal gevallen tot onconventionele keuze’s geleid. Sinds april dit jaar hebben we wel een zeer ervaren hotelman (Piet Boogert, o.a. GM bij NH, Golden Tullip en Holiday Inn) in ons team opgenomen. Zodoende hopen wij op een gelukkige combinatie van hotellogica en een frisse kijk op de bekende hotelwetten.
    Voor hen die ‘iets’ met cultuur willen, is er inderdaad een Culturele Ambassade, maar we hopen een hotel te worden waar iedereen zich thuis zal voelen.
    We hopen daarom dat iedereen inderdaad komt kijken wat het wordt.

    Otto Nan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén