De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Maison le Dragon, Exclusive Private Guesthouse in Brugge

Zal ik dan maar eens beginnen met een voorbeeld hoe de rubriek Hoteltalk kan worden gebruikt?
We waren onlangs in de gelegenheid om in dit nieuwe exclusieve guesthouse te overnachten.
Het wordt gerund door Emmanuel Vanhaecke, een broer van de exploitant van het Pandhotel. Het ligt, met een tuin ertussen, rug aan rug met het Pandhotel, op korte loopafstand van de markt. Het is dus ideaal gelegen voor een shopping- of cultuur expeditie. De tuin wordt nog opgeknapt op zodanige wijze dat het Pandhotel en le Dragon er straks beiden wat aan hebben.
In een woord top! Geweldig ingericht. Prachtige ruime kamers. Zalen van badkamers. Van alle gemakken voorzien en een geweldige service. Een van de kamers heeft een eigen terras met Bear chairs.
Maison Le Dragon
Als je zoiets start dan vergeet je snel wat. Zo was Emmanuel vergeten een gastenboek neer te leggen, totdat een bekende Nederlandse voetbalinternational bij hem logeerde die hij meende te herkennen. Hij is toen snel naar de winkel gerend en heeft een mooi gastenboek op geschept papier aangeschaft. Het gevolg is dat de bekende voetballer nu met gesigneerde foto als eerste in het gastenboek prijkt.

Maison Le Dragon

Maison Le Dragon

Maison Le Dragon

Maison Le Dragon

Vorige

Banks Mansion in Amsterdam

Volgende

Boek in de maak over de kunst van het ontbijten

  1. Een bekende Nederlandse voetbalinternational, hmm eens even denken, Ruud van Nistelrooi op zijn huwelijksreis ? (gokje)

  2. Van mij hoor je niets. Ik vind dat je wat in het gastenboek staat niet zomaar op het web mag zetten…Misschien leest de betrokkene dit zelf nog eens en dan is het des te leuker als hij reageert. Blijkens zijn reactie was hij helemaal tevreden, net als wij.

  3. willem

    Je hebt gelijk, maar nu heb je ons toch nieuwsgierig gemaakt? grrr misschien kom ik er nog wel eens achter.

  4. Zo moeilijk is dat nu ook weer niet. Bezoek Le Dragon en lees het gastenboek 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén