De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Hotel Villa “de Klughte” in “All You Need Is Love”!


Al weer een weekendhotel op TV !

Hotel Villa “De Klughte” is als super romantisch “Hotel Roberto” wekelijks te zien in het Tv-programma “All you need is Love”. In het programma worden de belevenissen gevolgd van “Romantische Paren”, op zoek naar “geluk & liefde”.

Afgelopen zaterdag was de eerste aflevering te zien, er volgen er nog 3 (zaterdags van 22:00 uur tot 23:00 uur op SBS6).

Update by Happy Hotelier feb 2020: Het hotel Villa de Klughte is sinds 2006 in andere handen en draagt een andere naam: “Puur Zee”
Als zeer persoonlijke noot: In de jaren 50 woonde op het rijtje van mijn ouders een echtpaar Kramer. Hij was een vroeg gepensioneerde Marine en KPM (Koninklijke Parketvaart) stuurman die in Indië had gevaren. Ik speelde vaak met twee van hun zonen op straat. Op een gegeven moment vertrokken ze vrij plotseling uit Leidschendam, omdat ze een hotel in Wijk aan Zee hadden overgenomen. We zijn er daarna een paar keer op bezoek geweest. Het zou zomaar Villa de Klughte / Puur Zee geweest kunnen zijn.

Vorige

Legionella in het Amstelhotel

Volgende

Die Vlamingen toch

  1. Tjeetje,

    Ik had de site al eens gezien, maar klikte nog eens op de link en zag de foto op de start pagina. Het lijkt mij sterk als dit niet hetzelfde pension is dat ooit gerund is door de familie Kramer. Dat waren buren van mijn ouders en die vertrokken op een gegeven moment naar Wijk aan Zee om naar ik meen dit hotel te runnen. Hij was gepensioneerd marineman (in de 50 wegens tropenjaren). Ergens eind 50er jaren/begin 60 er jaren heb ik er als klein jongetje nog eens een tijdje met mijn ouders en vrienden van hun gelogeerd. In het familiealbum moet nog ergens een foto zitten van 6 bij 6 die uit dezelfde hoek is genomen.
    Hm …oude herinneringen zal het de Keijzers eens vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén