De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Zijn er nog B&b’s te koop?

Via via krijgen we regelmatig de vraag of er een plek is waar je een overzicht kan krijgen van b&b’s die ‘informeel’ in de verkoop staan. Volgens mij heeft niemand zo’n overzicht. Weekendhotel wil deze taak wel oppakken.

Een overzicht van vraag en aanbod:

Heeft u uw b&b in de verkoop of bent u opzoek naar een plek om uw eigen b&b te starten? post dan hier (onderaan deze pagina) uw oproep = gratis!

Vorige

De nieuwe ‘LogerenEtc’ van Mo Media is uit.

Volgende

Nieuw: Residenz

402 Reacties

 1. Hans Hoeben

  Wij zoeken een B&B voor overname Noord Holland, Friesland of Groningen. Overige provincies bij voorbaat niet uitgesloten.

 2. jan Boomsma

  Wij hebben een groot 18 eeuws herenhuis in het centrum van Leeuwarden
  wij zoeken een stel die dit wil kopen voor meerdere doeleinden geschikt
  bijv. woonhuis/pub/b/b/ 5 themakamers/ruimte voor workshop/etc.
  horecakeuken is aanwezig en deels horecavergunning.
  Een iedeaal geheel voor een gastvrijstel die mooi willen wonen en tijd hebben voor gasten te ontvangen. Succes verzekerd!

  Wil je meer weten mail me maar (jaboomsma@planet.nl)

  Jan Boomsma

 3. martijn

  Hoi,
  Ik las jullie oproep voor het overnemen van een bed en breakfast in oa Groningen. Zelf heb ik een goed draaiende b en b in de stad Groningen. Vanaf januari 2007 ga ik voor 1 jaar naar het buitenland, en ik zoek iemand die het bedrijf voor een jaar wil overnemen. Wellicht iets voor jullie?

  Groeten,
  Martijn

 4. Wij willen onze B&B hier Portugal gelegen in de Beiras streek op een 35 km van Coimbra, in een groene en heel rustige ongeving verkopen, dit wegens gezondheids problemen.
  De B&B draait sinds 5 jaar, en is totaal over te nemen, met 95% aan inboedel en alle gemaakte publiciteit en klanten voor volgend jaar.

  Met vriendelijke en oprechte groeten.

  Hans & Lucy.

 5. Henk en Marianne

  Wij willen een B & B starten in Drente, het liefst in de buurt van Ruinen. Een bestaand bedrijf of een pand waarin dit realiseerbaar is.

 6. jan Hoekstra

  Mijn vrouw en ik zijn op zoek naar een B&B welke te koop zijn in Portugal,Griekse eilanden( de grote) of Italy.Liefst een eigen huis en hierbij 3 a 4 losse huisjes. ik ben benieuwd of er zo iets nog bestaat. groetjes Jan

 7. Cor

  Wij zijn op zoek naar een bestaande of geschikt pand voor een B&B in de provincie Gelderland, Limburg, Duitsland(moezelgebied) en Italie.Liefst met een horecakeuken zodat er evt een herberg in gerunt kan worden.
  Vriendelijke groet Cor

 8. Misschien eens contact opnemen met Villa ’t Zonneke in Knokke-Duinbergen. Mevrouw wil haar B&B wel kwijt geloof ik. Heb er eens gelogeerd, is prachtig…!

 9. Dina

  Wij hebben al weer enige jaren een kleine B&B en zijn nu op zoek naar een wat grotere; ong. 6 /7 kamers, gastenverblijven of kleine appartementen. In een zeer landelijke omgeving in Nederland of Belgie (Schotland niet uitgesloten)

 10. Peeters

  Beste Dina,
  Wij baten momenteel een B&B(4 korenaren!) uit in de Provincie Luxembourg – Belgie. Wij wensen deze over te laten. Indien interesse neemt contact op.
  Groetjes

 11. maurice

  wij wensen onze B&B (Vier korenaren) in provincie Luxemburg (België) te verkopen of over te geven. Nieuw gebouwd 2002, 7 kamers, ruime eetplaats-salon, industriële keuken,
  zolder verdiep mogelijkheid van nog 4 à 5 kamers. Totale opp 1ha 180ca
  Zeer rustige omgeving.
  Indien interesse neemt contact op.

 12. Ria de wilt

  Beste Dina,

  Wij hebben een zeer luxe B&B te koop in Belgie.
  Voor meer info en foto’s kunt u bellen naar het
  nummer 00.32.475662244.

  De prijs van onze hoeve is 890.000 euro
  en er zijn 7 kamers.

 13. Suzy

  Hallo Cor,

  Onze prachtige B&B in het heuvellandschap van Z. Limburg ( toeristenstadje Valkenburg op ca. 3km en Maastricht ca. 15 km.) staat te koop.
  Indien U geinteresseerd bent kunt u bellen op nummer 0640481718 of via info@brookhouse.nl

  De vraagprijs bedraagt 1.100.000.00 er zijn in totaal 6 slkmrs. waarvan 2 zeer grote in gebruik als B&B.

 14. bonjour,

  wij willen onze horizon verbreden en gaan verhuizen. Onze bed and breakfast/woning/mini-camping in frankijk (8 uur rijden vanaf Breda) staat te koop: zwembad, tennisbaan, jacuzzi en vele extra’s.
  voor meer info 00 33 254 311 791 (ned. gesproken)

 15. Heng

  Ik ben op zoek naar een B&B in Amsterdam momenteel run ik zelf een hotel maar wil er een B&B bij of een hotel.
  Mocht u iets willen verkopen bel mij 0643832209 of mail mij.

  Groetjes,
  Heng

 16. Anita

  Ik wil graag een B&B opstarten in Noord Brabant.
  Ik zoek een geschikt pand, en graag wat hulp of informatie over hoe ik het moet aanpakken e.d.
  Mocht u iets voor mij weten mail mij dan. achsiemons@hotmail.com

  Groetjes, Anita

 17. Elina

  Hallo allemaal,

  Wat geweldig te lezen al deze spontane oproepen, suggesties etc.

  Ook wij willen een B&B starten in Italie, al veel sites doorgenomen en ingelezen. Nu nog een onderkomen/pand vinden, wie kan ons verder helpen, alle tips zijn welkom! Graag reacties per mail; elinazijlstra@hetnet.nl

 18. Frederike Pol

  Net over de Brabantse grens bij Baarle Nassau, staat mijn degelijk erestaureerde nostalgische Kempische langgevelhoeve te koop.
  Momenteel niet actief in gebruik als B&B, maar wel jarenlang een goedlopende, luxe B&B geweest. Ook voor andere doeleinden geschikt zoals (drie)dubbele bewoning, atelier etc.
  mail mij gerust voor meer info of voor de B&B brochures die ik beschikbaar heb.
  info:
  http://www.frederike.info/

 19. Ons huis met 2, van het huis vrijstaande gastenverblijven. Welke momenteel worden gebruikt als goedlopende B&B, is te koop! In de buurtschap Doosje, grenzend aan natuurgebied de Wieden, nabij Giethoorn en in de Kop van Overijssel. Op een rijtje alle ingredienten voor een heerlijke woonomgeving en een toeristische trekpleister.

  Om een indruk te krijgen van de gastenverblijven kunnen geïnteresseerden kijken op onze site home.hetnet.nl/~kay-leigh/ of http://www.appartementdoosje.tk . Voor foto’s en een indeling van het huis/boerderij en alle andere informatie kan men het best even contact opnemen. (gegevens op de site)

  Graag tot ziens,
  Dina de Ruiter
  iainder@hetnet.nl

 20. f. flierman

  ik wil graag een bed and breakfast starten in groningen, drenthe, overijssel of oost gelderland. ter overname of een pand geschikt voor b &b

  Fons Flierman
  orden@planet.nl

 21. Anne Post

  wij willen graag een bed&breakfast (aangevuld met appartementenverhuur/bootverhuur niet uitgesloten) starten in zuid-west friesland. wie weet waar we meer informatie kunnen vinden over aan-/verkoop van dergelijke panden.

  Alvast bedankt voor je reactie.

  Met vriendelijke groeten,

  Anne Post

 22. Beste,

  We waren origineel van plan om een B&B te beginnen met 4 kamers maar hebben de plannen drastisch moeten wijzigen omdat het financieel heel moeilijk haalbaar was en zijn we overgestapt naar een groepsaccomodatie (www.fermeduchateau.be)

  Mensen die vragen hebben rond het opstarten of net niet opstaren kunnen ons altijd contacteren.

  Begrijp me niet verkeerd, we gaan heel erg positief door het leven, alleen moeten je het best bezinnen voor je aan iets begint.

  Achteraf gezien bleek het de juiste keuze te zijn en hebben we (bijna) dezelfde contacten met de huurders als zou het B&B geweest zijn.

  groeten,

  C Berton

 23. Jarenlang gasten om je heen is heel belastend voor veel mensen. Waarom ga je geen boten met accommodatie verhuren ?

  Je ziet je gasten bij vertrek en tergkomst, maar tussendoor heb een week alle vrijheid.

  Groeten,
  Peter van http://www.botentehuur.nl

 24. J.Schoofs

  Mijn vriend en ik zijn al lange tijd op zoek naar een geschikt pand voor een B&B te starten in de omgeving Amsterdam, Haarlem. Alle mogelijke tips zijn welkom.

  Bij voorbaat dank,

  J.

 25. vincent

  Sinds kort hebben wij onze B&B te koop staan.

  Een grachtenpand, hartje A’dam bestaande uit 3 etages. 1 etage waar de woonkeuken is gevestigd, 1 etage voor eigena(ren)ar, 1 etage bestaande uit 2 B&B kamers. Het pand beslaat totaal 90 m2.

  * Alle kamers en eigen etage hebben moderne sanitaire voorzieningen
  * Hoog bezettingspercentage
  * Hoger segment B&B
  * Gehele jaar bezetting

  Geinteresseerden kunnen e-mailen naar vinnie@thatsme.nl of bellen 06 – 45 34 83 18 voor meer informatie.

 26. marijn van son

  Wij zijn op zoek naar een pand in West Brabant om een B&B of een klein hotel te beginnen. Of om een B&B/hotel over te nemen. Minimaal 4 kamers met elke een eigen badkamer en een algemene ruimte. Bij voorbaat dank voro de reacties, Met vriendelijke groet, Marijn van Son, 06 132 130 56 of email: kombv@planet.nl

 27. G.A. de Jonge

  Wij hebben een Rijksmonument aan de grachten in Giethoorn te koop staan, voorheen hadden wij daar een pension in de Zilversnor, eventueel geintresseerden kunnen en mogen altijd contact opnemen. http://www.drieklomp.nl onder Giethoorn

 28. Johan

  Ik heb een B&B in Portugal te koop staan. Is mij aangeboden door de eigenaar die het wil verkopen. Is een prachtige locatie maar heeft een goed management nodig. Hij wil er zo’n 800 ton euro voor hebben. Als iemand belangstelling heb wil ik best de onderhandelingen doen.

 29. Henny

  Het bedrijf van mijn man gaat naar Helmond verhuizen en……..daarom zou ik heel graag een B&B willen beginnen in de omgeving van Helmond.

  Omdat we ook een ander huis moeten hebben zou het leuk zijn een kleine vrijstaande woning/boerderij te kunnen kopen waar ik mijn ideaal van een B&B kan verwezelijken.

  Wie heeft iets betaalbaars te koop ????

  Mail mij aub. jw.noomen@hetnet.nl

 30. deborah

  Na een periode in buitenland zijn wij op zoek naar een eigen zaak in belgië of een job als gerantenkoppel. Wij hebben beide hotelmanagement gestudeerd.
  Staan er in belgië leuke b&b’s of hotels te koop, laat het ons dan weten.

  Ons emailadres: deborahendimitri@hotmail.com

 31. Op de site van bestchambresdhotes.com staan een aantal bestaande B&B’s te koop van Belgen en Nederlanders in Frankrijk

 32. Dieter

  Voor B&B’s en Hotels te koop moet U anders eens kijken op de volgende website http://www.hoteltekoop.be

 33. Schrevel

  Wij hebben enkele b&b’s in Z-Frankrijk te koop staan. Voor informatie kunt u een email sturen of op a-vendre.nl kijken onder referentie GBS en dan “zakelijk” aankruisen.

 34. Mariska en Peter

  Hallo,

  Wij echtpaar 41 & 37 jaar willen na 15 jaar een eigen goedlopende zaak (luxe patisserie) wel eens wat anders gaan doen bijv. een
  B&B of klein hotel max. 8 kamers.
  In hoeverre is in deze branche een inkomen te verdienen?

  Wij zouden graag eens met een ondernemer/ster uit dit segment willen spreken, geen goedbedoelende amateur met 2 à 3 kamertjes maar iemand die dit als fulltimer doet. a.gelder@live.nl

  Vriendelijke groet,

  M&P

 35. Ben Eikendal

  Wij zijn serieus op zoek naar een mooi pand in de omgeving van Zeist om een B&B te beginnen of eventueel om een B&B over te nemen.

  Minimaal 3 kamers met liefst een eigen badkamer en, indien mogelijk, een algemene ruimte.

  Bij voorbaat dank voor de reacties.

  Ben Eikendal, 06 44126246 of email: marlot1@chello.nl

 36. Machiel

  Beste mensen,
  Al geruime tijd zijn wij op zoek naar een boerderij of iets dergelijks waar of alleen bestaande BenB op zit of waar dit op mag ennog gerealiseerd dient te worden.Wie kan ons op gang helpen..

 37. Machiel

  heirbij nogmaals een oproep maar dan met onze email erbij m.de.keijzer7@kpnplanet.nl Dus wie gaat ons mailen!! en is van plan om zijn/haar Ben B te verkopen.Liefst omgeving Drenthe, Overijssel en Gelderland

 38. Koos

  Ons huis inclusief B&B staat sinds kort te koop. De B&B betreft 1 volledig ingericht appartement op de 1e etage. Op de bovenste 2 etages kan zelf gewoond worden aan een pitoresque haventje vlakbij het centrum van Rotterdam. Geinteresseerden kunnen we meer info en foto’s toesturen info@delfshaven.org

 39. Liesbeth

  Bij deze laat ik weten dat ons klein hotelletje (6 kamers) in een mooie, unieke vierkantshoeve van 1845 in belgisch limburg (prachtige haspengouwstreek die in volle toeristische ontplooing is) te koop staat. Het verbouwde huis (1996) is helemaal in orde en de stallingen (die nog 3 x de oppervlakte van het huis beslaan) zijn nog in oorspronkelijke staat; dus voor ondernemers zijn er nog heel veel uitbreidingsmogelijkheden.
  geinteressseerden kunnen altijd bij ons terecht voor meer informatie. moerbei@skynet.be

 40. Adje Middelbeek

  Bijzonder mooie, smaakvolle B&B te koop in Drenthe

  Soms kom je ze weleens tegen; van die plekken die om onverklaarbare reden heel goed aanvoelen B&B Kunsthuis Interlokaal in Wezup is daar zeker een van. http://www.kunsthuis-interlokaal.nl

 41. Wij bieden ons, prachtig gerenoveerde, woonhuis met B&B en vakantiewoning in Lathen(Duitlsland) te koop aan.
  Lathen ligt net over de grens bij Ter Apel en is gelegen aan diverse fietsroutes.
  De prijs: incl. de bijbehorende zaken en inrichting van de B&B, vakantiewoning en gasten-eetkamer
  is 275,000 euro. http://www.bnbwelcomeinn.de

 42. Renate Moerman

  Gezocht in Sintra, Portugal
  Lopende B&B of boerderij/huis dat verbouwd kan worden tot B&B. vissenkomgmail.com

 43. Brigitte de Jong

  wie kan ons helpen met o.a vragen over het financieren van een B&B in Spanje, Portugal, Italie.
  Zelf zijn wij niet of nauwelijks in het bezit van enig eigen geld. jong1792@gmail.com

 44. Ton Hartwig

  stel is op zoek naar een klein hotel / b&b in amsterdam. Maximaal 10 kamers. Overname of huur .
  voor informatie 06 55 784742
  Ton en Kwami

 45. Machiel

  Hallo lieve mensen, ik blijf het gewoon proberen, en zal eens die mooie boerderij vinden voor een een beb of guesthouse en of groepsaccomodatie in de omgeving van Friesland of Drenthe!!! Ook voor diegene die mij kan tippen heb ik een mooie verassing!!

 46. Machiel

  O ja en hier mijn email nogmaals m.de.keijzer7@kpnplanet.nl

 47. j. v.d. horst

  Wij zijn op zoek naar een pand met grond dat we kunnen verbouwen tot een B&B en minicamping, een beetje in het achterland van spanje, maar op rijdbare afstand van de middelandse zee en in de buurt van een stad of toeristische trekpleister.
  Verbouwen is geen punt en de minicamping mag ook ineen boomgaard liggen. Graag reacties op dit e-mail adres. famvanderhorst@msn.com

 48. j. v.d. horst

  foutje, mijn e-mail adres vergeten. famvanderhorst@msn.com.

 49. Jolanda

  Hallo,

  Wij (gezin man, vrouw , 3 kids) zijn op zoek naar een pand in Noord-Nederland om een B&B te beginnen of over te nemen. Minimaal 2 kamers met het liefst elk een eigen badkamer. Het mooiste zou zijn als we er een combinatie woonhuis/b&b van kunnen maken. We horen graag uw reactie!
  Jolanda (missygroningen@hotmail.com)

 50. Wij willen onze Bed en Breakfast(Frankrijk) gelegen tussen Saint Malo en de Mont Saint Michel verkopen.Misschien heb je tips hoe wij dit het best kunnen aanpakken. http://www.lamoriere.com/

 51. Anja van der Vennen

  Hallo allemaal, zoals zovelen hierboven ben ook ik op zoek naar een B&B in een landelijk en wandelrijke omgeving. Ik heb geen idee welke papieren of vergunningen vereist zijn en bijna geen startkapitaal. Wie kan mij informatie verschaffen of mijn droom te verwezenlijken is.

 52. Anja van der Vennen

  oh ja, mijn e-mail
  anjavandervennen@live.nl
  Ik hoop snel iets van iemand te horen!

 53. Peter

  Go to Portugal
  Te koop van NL eigenaars in Midden Portugal
  1
  Camping Pelinos, regio Tomar
  tel:00351 936 791 660
  Peter NL eigenaar
  vraagprijs 365.000 euro K.K
  2
  Camping Ponte das Tres Entradas, in
  Santa Ovaia
  tel: 00351 238 670 050
  of 00351 961 202 783
  NL eigenaars , Casper en Anita
  Vraagprijs 450.000 euro K.K
  3
  Camping Toca da Raposa
  regio Oliveira do Hospital
  Vlaamse en NL sprekende eigenaar, Joost.
  tel: 00351 238 601 547
  vraagprijs 410.000 euro K.K

 54. Dag allemaal,

  Wij zoeken een pand in Amsterdam Centrum/ omstreken, dat zich goed laat exploiteren tot Bed&Breakfast of pension. Te huur of ter overname.

  Bel ons
  (+31) 06 209 14439
  (+31) 06 224 06433
  Mail ons
  nemo@damcity.com

 55. T.CLAES

  Wegens gezondheidsredenen wensen wij onze B&B met 7 kamers ten laatste in 2009 te verkopen. Het betreft hier een karaktervol 19e eeuws pand, gelegen in het centrum van een toeristisch Ardens dorp. Het huis bezit nog alle authentieke elementen: houten vloeren, originele deuren, gesculpteerde plafonds… Werd 2 jaar geleden volledig gerenoveerd met nieuwe badkamers. Kleine tuin die in 2006 werd vernieuwd. Nieuwe grote keuken van september 2007.
  Bezetting tijdens weekends is 100 %. Dit kan ter plekke geverifieerd worden.
  Stijlvol meubilair, alles intact, kan ook overgenomen worden. Email: ThomasClaes3@hotmail.Com

 56. lucie levrau

  Beste dina ,

  Mijn mooie B&B wil ik verkopen omdat ze aan uitbreiding toe is en ik het wat kalmer aan wil doen.

  De eigendom is te koop en er is geen overname van handelszaak.

  Ligging in een van de mooiste streken van België
  “le pays des collines ” neem maar contact indien interesse 0495/183240

 57. lucie levrau

  Beste dina ,cor of andere personen

  Mijn website is http://www.auxchampselysees.be of meerdere foto’s

  http://users.skynet.be/dallas/

  “pays des collines”
  schotland in België of klein zwiterland

 58. danielle

  Hallo,

  Wij zeer ondernemend stel zijn op zoek naar een bed &breakfast in spanje of portugal om in eerste instatie te pachten.
  wie weet er wat voor ons

  voor meer informatie over ons mail ons: info@oosterse-dingen.nl

 59. An en Dan

  Hallo,
  Wij zijn ons momenteel aan het orienteren om een B&B te kopen in de Ardennen. Wie weet er nog een B&B te koop en heeft wellicht goede tips? Mijn mailadres is avloemans@hotmail.com.

  Alvast super bedankt!

  Gr,
  An en Dan

 60. Willeke

  Wij zijn op zoek naar een BB in ’t Westland of omgeving Delft, Rijswijk, Voorburg. Onze voorkeur gaat uit naar gescheiden BB-accomodatie van het woongedeelte. We zien reacties graag tegemoet.

  Willeke, email: t.juffertje@live.nl

  (vergeet het puntje niet, anders komt de mail bij iemand anders terecht).

 61. Flament

  Wij verkopen ons historisch eigendom, gelegen aan de Belgische Kust vlak bij een waterweg (privé-aanlegsteiger mogelijk), fietsroutes, landelijk groen en toch dichtbij winkel- en toeristische centra. Bewoning in combinatie met b&b is geen enkel probleem (vele kamers).
  Het geheel is instapklaar en kan zonder verbouwingen meteen uitgebaat worden. De reglementering terzake vormt geen probleem.
  Er zijn 3 (grote) bijgebouwen, een parktuin, ruime parking, vijver, serre, …
  Indien interesse; foto’s en plans kunnen bezorgd worden.
  mail naar: garry.flament@telenet.be of swatti.alix@telenet.be
  0032 (0)59 312 795 of 0032 (0)495 994 559

 62. Machiel en Kathy

  Wie, o Wie gaat ons helpen aan die mooie boerderij waar wij als gezin kunnen wonen (drie kinderen) en waar mijn vrouw de BenB kan runnen!!!. Wij zijn op zoek in de provincie Overijssel of Drenthe naar een geschikt object. Het liefst een bestaande BenB, mag ook een og te starten BenB zijn.Mail ons voor die ene goede tip!!! m.de.keijzer7@kpnplanet.nl

 63. Onno Stijl

  Voor zij die graag willen werken en wonen onder Provençaalse zon, bied ik een prachtige PROVENCAALSE AUBERGE met 6 hotelkamers te koop aan. Centraal gelegen in een pittoresk maar tevens dynamisch dorp, met park en zwembad. Departement Var. Iedere serieuze kandidaat mag uitgebreide informatie met veel foto’s opvragen per email onston65@hotmail.com

 64. Wij zijn een Nederlands makelaarskantoor – Feldas Real Estate – en wij zijn gevestigd in Toscane (Italie). Op onze internetsite vindt u een groot aanbod B&B en agriturismo in Toscane, Umbria en Abruzzen. http://www.feldas.nl

 65. Wij willen ons B&B (Hotel) met gezellig cafe op het caraibische eiland Isla Margarita graag aan serieuze-gezellige mensen.
  we beschikken over 10 kamers waarvan 8 met airco en 2 met fan en zitten het hele jaar vol.
  Het hotel ligt in het centrum van Juan Griego (het backpackers stadje van Isla Margarita) op 30 meter van zee.
  Ons Cafe is een van de best draaiende cafes in het toeristische stadje,

  de rede dat wij het verkopen is dat we een andere uitdaging aan willen gaan op Isla Margarita.
  het liefst gaan we ons nieuw op te starten bedrijf samenwerken met het hotel, vandaar dat ik ook om gezellige mensen vraag!

  voor meer info kan je ons altijd mailen. http://www.hotelpatrick.com info@hotelpatrick.com

  met zonovergoten groet,
  Paul & Yvonne

 66. Miere Van Yper

  Mijn echtgenoot en ik zouden graag een zeer kleinschalige B&B oprichten, kopen, overnemen, in Pays Des Collines (België)
  Te kopen woningen die zich daartoe lenen..info welkom!
  Miere en Dirk (mierevanyper@skynet.be)

 67. Tanja

  Wij hebben interesse in het overnemen van een pand met juiste bestemming voor kleine B&B
  (3 – 5 kamers met eigen woongelegenheid)
  om deze als meer luxe B&B of hotelkamers
  te verbouwen en te exploiteren. Locatie moet commercieel en prive voldoende courant zijn.
  Liefst Spanje, Balearen + Can. Eilanden, Portugal en Griekse eilanden . Welkom om te mailen naar tanjahartogs@hotmail.com

 68. Leonie

  Wij zijn op zoek naar een B&B aan de west kant van de Veluwe. Omdat mijn man nu iedere dag van Voorschoten naar Leusden rijd voor zijn werk, lijkt het ons een prima omgeving om naar toe te verhuizen. Wie weet voor ons een B&B wat te koop staat of een geschikt pand evt. te combineren met een kleine camping.
  Natuurlijk kunnen we ook blijven wonen waar we nu wonen en in de omgeving van Voorschoten een B&B starten.
  Mocht je wat weten dan horen wij het graag.
  steefenleonie@casema.nl

 69. arno

  Hallo,
  Wij willen graag bescheiden,gezellig pension/b&b beginnen in maastricht en omgeving of buitenland (ardennen,frankrijk,portugal,canarische eilanden)
  alle info/overname zeer welkom !!
  arnoo@home.nl

 70. Roberto Akkermans

  Hallo,

  Wij zijn ons aan het oriënteren om een B&B in het Zuiden van Europa te beginnen (Frankrijk, Spanje, Portugal).
  Mocht er iemand zijn die een leuke kleinschalige B&B te koop heeft (of te koop weet), geef ons even een seintje.
  ciutadella@telenet.be

  Alvast bedankt,

  Anja en Roberto

 71. L.LAUREYS

  Op zoek naar een B&B in de Ardennen ? Wij bieden ons 19e eeuws huis met 7 stijlvolle gastenkamers te koop aan in de Belgische Ardennen. In een rustige straat op enkele passen van het centrum. Boekingen voor 100% tijdens weekends gegarandeerd !
  Smaakvol meubilair kan ook overgenomen worden.
  Hogere prijsklasse. ThomasClaes3@hotmail.com

 72. V. an Munster

  Wij zijn ons momenteel aan het orienteren om een klein hotel B&B te kopen in de Ardennen of Belgische kust. Wie weet er nog een klein hotel of B&B te koop en heeft wellicht goede tips? Mijn mailadres is v_munster@hotmail.com.

  Alvast super bedankt!

 73. rutger

  Ik ben eigenaar van een grachtenpand op een van de beste locaties in Amsterdam.
  In dit pand bewoon ik 2/3 deel samen met mijn vrouw. Het resterende 1/3 deel bestaat uit 2 zelfstandige wooneenheden welke beide worden verhuurd aan toeristen. Dit loopt bijzonder goed.
  Gezien het chronisch tekort aan hotelbedden in Amsterdam en het uitblijven van een oplossing hiervoor ligt de hotelbezetting op rond de 90 %.
  De prijzen van hotelovernachtingen zijn de afgelopen jaren sterk gestegen.
  Het is daarom dat het verhuren van een deel van het eigen huis zo interessant is in Amsterdam.
  Erg belangrijk wanneer men zoiets wil, is de kwaliteit van hetgeen wordt aangeboden.
  Wij hebben ons huis dus tot in de puntjes en zeer smaakvol met hoogwaardige materialen en meubels, met behulp van een bekende binnenhuis architect opgewaardeerd. Het resultaat is verbluffend op alle fronten. Wij wonen niet alleen gratis op een fantastische plaats en in een schitterend pand, maar kunnen hier volledig, en goed van leven. Omdat onze plannen zich in een andere richting begeven, willen wij dit pand wellicht verkopen aan iemand, of een stel dat het op dezelfde wijze wil voortzetten.
  Wilt u gratis wonen in Amsterdam aan de gracht, en aan uw woning voldoende overhouden om naast de financieringslasten een heerlijk inkomen over te houden, terwijl u niet gestresst en met plezier uw ding doet, dan nodig ik u uit op dit bericht te reageren.rutgerploem@live.nl

 74. Lieke

  Graag willen wij droom werkelijkheid laten worden. Ik ben samen met mijn vriend op zoek naar een B&B in Spanje. Liefst kustgebied tussen Barcelona en Valencia, Benisse/Javea/Calpe.

  Ook eventuele tips ivm alle vergunningen etc zijn welkom! Graag emailen naar liekevanlith@hotmail.com

 75. Wij hebben weer nieuwe B&B en Agriturismi in de verkoop genomen in diverse regio’s in Italie. Tevens B&B die tegen huurprijs overgenomen kunnen worden.

  Bekijk daarvoor onze internetsite: [verwijderd]

 76. Wij verkopen onze 2 jaar geleden gestarte B&B-ijssalon-bistro-fietscafé.Ook overname is bespreekbaar.Ligging;Belgisch Limburg,Haspengouw de toeristische streek in opmars.Er zijn 6 kamers en één appartement op de verdieping.Op gelijkvloer;ijssalon-bistro-fietscafé met 50 plaatsen + terrras 50 plaatsen,keuken +afwaskeuken+woonst met 1 slaapkamer.Ruime parking.Volledig onderkelderd.afmeting gebouw;17mx17 m.
  contact welkom@devroling.be

 77. Wij gaan ons huis met B & B / groepsaccommodatie verkopen. De luxe B & B/groepsaccommodatie is voorzien van 5 slaapkamers allen voorzien van eigen badkamer. Daarnaast is er een keuken, huiskamer en buiten een grote speelweide met verwarmde veranda.
  Het verbouwde woonhuis ligt bij deze accommodatie. Mocht u vragen hebben dan kunt u mij mailen hofstay@zonnet.nl
  zie website: http://www.hofstay.nl

 78. Arthur

  Afgelopen jaren heb ik (38 jarige man)als hotelmanager gewerkt in Amsterdam. Heel graag zou ik voor mezelf werken, maar een hotel kopen zit er financieel niet echt in. Toen kwam ik per toeval op deze website met allemaal enthousiaste verhalen over B&B s. Heel graag zou ik een B&B/hotel exploiteren/kopen. Dit mag overal zijn, zolang er natuurlijk maar mensen komen. Zoals gezegd heb ik heel veel ervaring opgedaan in Amsterdam. Voorop staat dat ik het nu eens op mijn manier zou willen doen. Iets in Spanje aan een vd costa’s trekt mij ook wel….Wie heeft er tips of een aanbod? Arthur_wolvers@hotmail.com

 79. heleen

  Wij zoeken ter overname een bestaande bussines.Dit moet zijn een huis met minstens 5 slaapkamers ensuite voor B&B en gites (huisjes). In Frankrijk, Spanje of Portugal (vanaf Lissabon naar beneden).
  Graag berichten naar heleen_naber@hotmail.com

 80. j.v.steen/c. sweens

  wij zijn opzoek naar een b&b te koop of te huur eigen geld aanwezig italie frankrijk of spanje hebben onze voorkeur in europa.
  Onze voorkeur gaat uit naar een b&b in costa rica
  wie kan of helpen aan tips.
  gaarne contact via jimenclaudia@versatel.nl

 81. Anoniem

  jim&claudia@versatel.nl

 82. k.huijsen

  Mijn ouders hebben een prachtig gerestaureerde finca te koop staan in Andalusië die heel geschikt is voor een kleinschalige B&B en/of ecotoerisme bedrijf. Ligt in een mooi beschermd natuurgebied dat toeristisch in opkomst is. Misschien iets voor de B&B zoekende mensen die ik hier zie langs komen. Meer info te vinden op http://www.fincainandalucia.com/index.php?id=nl&sel=43 of mail naar info@translimits.

 83. M. Reuser

  Mijn vriendin en ik willen graag de uitdaging aangaan om somewhere een b&b/hotel te starten of over te nemen. Zelf hebben wij al jaren lange ervaring in de horeca en hotellerie en lijkt het ons geweldig om iets voor ons zelf te beginnen.
  Weet iemand iets? michelreuser1@live.nl

 84. R. Bartelds

  Mijn droom is om in Nederland of Belgie een kleinschalige bed and breakfast te beginnen of dit samen met iemand te gaan runnen. Heb je een B&B dat ik zou kunnen huren of overnemen of zoek je iemand die samen met jou dit op wil starten mail me dan. Mijn adres is ria.bartelds@12move.nl.

 85. Robert

  Graag zou ik een B&B gecombineerd met kookstudio/table d’hote starten omgeving Utrecht/Utrechtse Heuvelrug.

  Wie heeft er tips, weet een plek of heeft zelf een B&B in deze omgeving en vindt het leuk om zijn of haar ervaringen te delen.

  Ik ben zelf loopbaanadviseur van beroep. Als tegenprestatie ben ik bereid een loopbaanadviesgesprek, evt. telefonisch, als tegenprestatie aan te bieden.

  robertengeeske@gmail.com

  met vriendelijke groet,
  Robert

 86. fam. van Someren

  Wij zoeken ter overname een bestaande bussines.Dit moet zijn een huis met minstens 5 slaapkamers ensuite voor B&B en gites (huisjes). In Luxemburg/Belgie. Eigen geld is aanwezig.

  Wie denkt ons verder te kunnen helpen, kan ons mailen. fam.someren@upcmail.nl

  met vriendelijke groet fam. van Someren

 87. annalies

  Wie heeft er zin om onze schitterende B&B over te nemen in hartje Frankrijk?
  In het natuurpark Livradois-Forez in de Auvergne gelegen aan een kleine rivier, op 700m hoogte. Onze B&B voldoet aan de laatste norm en is in 2004 geheel gerenoveerd. We hebben 5 luxe gastenkamers met eigen badk. en tv. Ruime sfeervolle dining/salon met openhaard een ontvangst/bar/poolruimte. Een goed uitgeruste keuken. Verder nog een gite/privé appartement van 120m2 + atelier van 80m2. Tot. opp. 550 m2 op een terrein van 6000 m2. Lic. 4 aanwezig. We hebben een heerlijk terras aan de rivier wat zomers evt. uitgebaat kan worden.
  Door persoonlijke omstandigheden moeten we helaas verkopen.
  Het geheel is in 2004 getaxeerd op 400.000€. We verkopen liever niet via makelaar, omdat deze een % van 7 tot 10vragen! Liever direkt verkopen
  zodat dat van de prijs af kan…. Onze vraagpr. = 375.000€ maar hier valt over te onderhandelen.
  Serieus geinteresseerden kunnen een nachtje doorbrengen in de chambre d’hotes en de sfeer proeven van deze fantastische plek.
  tel. 003373723090 http://www.thuisenopvakantie.nl

 88. Laamhof
  Laambeekbroekweg 20
  3520 Zonhoven
  België

  http://www.vlaanderen-vakantieland.be/nl/DetailPages/LogieDetails/&filter=logietype:Hotels&toontype=logies&LogieID=572562

  Landgoed bestaande uit een boerderij met woning, bestaande uit ruime living, keuken ,3 slaapkamers, extra bergingen en 6 extra kamers met elk een eigen badkamer die verhuurd worden als B&B.Bij dit gedeelte is er ook een ruime ontbijtzaal. Achtergelegen zijn er de stallingen met 16 paardenboxen van min. 12m², inbegrepen solarium en bijkomende werkkamer, opslagruimte, zadelkamer, looppiste en weilanden. Er is onbegrensde uitrij-mogelijkheid zonder op de openbare weg te komen.
  Circa 1,5 hectare weiland is eigendom en er wordt +/- 4,5 hectare weiland gepacht (hiervan is nog een gedeelte aan te kopen). Het geheel is gelegen aan de rand van een prachtig bosrijk gebied en aldus leent het zich ideaal tot hoevetoerisme , privé-manège enz. Zonhoven is een aangename gemeente in centraal Belgisch Limburg met een dynamisch centrum en ook nog veel groen.
  Richtprijs: € 690.000
  Prijs is bespreekbaar tijdens een bezoek ter plaatse. Bezichtigen kan steeds na telefonisch contact met ons kantoor op het nummer 089/77.23.20

 89. Emile

  Mocht u iemand kennen die zijn/haar B&B wil verkopen in Noord Holland, liefst enigszins nabij zee, dan vernemen wij dat graag. Wij zoeken een woon/werk plek voor training en verblijven én dubbele bewoning. Dank u wel, reacties graag per mail.

 90. damiano

  Hallo iedereen,

  wegens uitbreiding B&B-activiteit in een andere Italiaanse regio stellen we onze B&B in Midden-Italie te koop.
  Gelegen aan de grens Umbria met Le Marche.
  Er zijn geen overnames of fees makelaar aan verbonden.
  Meer info kan je vinden op onze website. http://www.bnbforsale.eu

 91. Kim

  Dag allemaal,

  Wij zouden graag in België of Luxemburg onze eigen b&b uitbaten. Minimum 3 kamers voor gasten. Graag landelijke of bosrijke omgeving (geen grootsteden). Indien jullie overnames weten graag een seintje!
  Bedankt alvast!

 92. Te koop aangeboden een prachtige B&B aan de IJssel in het hartje van Kampen. Volledig gerenoveerd rijksmonument met 5 kamers. Hoge Omzetten!! Voor meer info bel met Marco 06-46280342

 93. arno

  Hallo,
  Wij willen graag bescheiden,gezellig pension/b&b beginnen in maastricht en omgeving of buitenland (Spanje of Portugal), arnoo@home.nl
  alle info/overname zeer welkom !!

 94. Ton en Kwami

  Vriendenstel zoekt klein hotel of B&B ter overname in Amsterdam
  Tel. 06 55784742

 95. Swaan

  Wij stellen ons klein charmehotel te koop.
  In het hart van de échte Ardennen.
  Totaalrenovatie uitgevoerd.
  6 hedendaagse kamers in een gebouw uit de 16e eeuw.

  Reden van verkoop.
  Nieuw project.

  Groeten uit Belgisch grootste bos. info@ancienhopital.be

 96. annalies

  Onze schitterend gelegen B&B, geheel op norm en bestaande uit oa 5 luxe gastenkamers is momenteel te koop. Vanwege onze gezondheid/leeftijd willen we stoppen. Ideaal voor koppel die van wonen/werken in een rustige en ongerepte natuur houdt.
  Echt unieke gelegenheid voor mensen met voldoende eigen kapitaal. Nieuwsgierig geworden?
  Kijk eventjes op onze website! http://www.thuisenopvakantie.nl
  info op annalies56@gmail.com

 97. Karin

  Naar jaren in Frankrijk een mooi horeca bedrijf te hebben gehad willen we graag terug naar Nederland. Wij zijn op zoek naar een wat grotere B&B het liefst op de wadden eilanden of noord Holland. Als er iemand iets weet zouden wij het heel erg graag horen. Reacties kunnen gestuurd worden naar kmduinen@hotmail.com

 98. Erik

  U wilt uw B&B in Spanje niet verkopen i.v.m. het behouden van het onroerend goed!!Maar u wilt het wel rustiger aan gaan doen!Of u heeft hem al een hele tijd te koop staan.
  Mijn vrouw en ik zijn op zoek om een B&B te huren.Wij hebben de nodige horeca ervaring en willen graag de stap gaan wagen.
  Ik hoor graag van U. e.haan8@kpnplanet.nl

 99. katinka

  Hallo,

  Ik wil met mijn kinderen een nieuwe start maken. Als kunstenares zoek ik een ruime B&B, met ruimte voor atelier/workshops, in het zuiden van Europa bij voorkeur.
  Weet u een leuk en betaalbaar (huur/verkoop) project?

  graag informatie:katinka-durkstra@live.nl

 100. chris

  Hallo

  We zijn gelegen in de vlaamse ardennen(belgië) en baten reeds 25 j onze zaak met restaurant uit die goed draait.
  Om gezondsheidsredenen van mijn vrouw kijken we eventueel uit om te verhuizen naar het buitenland.
  Er kan misschien gepraat worden over diverse mogelijkheden.
  U kunt mij contacteren via :
  chris35m@netscape.net

  Mvrgr

 101. botherel

  wij zijn op zoek naar een bed & breakfast in frankrijk, het liefs te huur. Als iemand wat weet hoor ik het graag

  groetjes

  noortje

 102. Fam Hacquebord

  Hallo

  Wij zijn een jong en enthousiast stel met kinderen en willen graag een vakantiepark/benb beginnen in portugal.

  We zijn zoekende naar een huurobject omdat we nog geen eigen vermogen hebben opgebouwd.

  Ziet iemand iets interessants mail dan naar samantha_brul19@hotmail.com

  Fam Hacquebord

 103. Peter

  Weet iemand ,nog een website betreffend, inkoop van een B&B, wij willen graag een B&B gaan beginnen in Nederland aan de Kust.

  groeten Peter …

 104. Willem Vos

  Peter, op deze site vind je een overzicht van b&b’s te koop in nederland

 105. linda

  ter overname of te huur zoeken wij een B&B in de Algarve Portugal.

  Wie weet er wat voor ons? casalinda@live.nl

 106. Mariska

  Wij zijn een koppel van 40 jaar en zoeken een kleinschalige B&B (5 kamers) te kopen in Frankrijk voor te wonen/werken.
  Wie weet wat voor ons ? siske1@telenet.be

 107. Barry Peeters

  OM ERVARINGEN OP TE DOEN EN UITEINDELIJK ZELF IETS TE GAAN BEGINNNEN, ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EIGENAREN VAN EEN B&B / HOTEL OM DAAR ALS PACHTEN/ ZETBAAS TE WERKEN!!!! IDEAAL VOOR EIGENAREN DIE HET “WAT RUSTIGER AAN WILLEN GAAN DOEN” OF MEER VRIJE TIJD WILLEN. WIJ ZIJN ZEER LEERGIERIG EN ZETTEN ONS IN VOOR 1000 % EN ZEER BETROUWBAAR!!!
  WIE KAN ONS HIERBIJ HELPEN???? barry.peeters@hotmail.com

 108. Andre

  Wij willen de atlantiche oceaan over om te kijken of het ons daar ook lukt.
  Daarom verkopen wij onze B&B in Valencia Spanje.
  Zie onze site http://www.molino-nuevo.com
  Groet André

 109. Rutger Ploem

  Wij hebben in ons 17e eeuws pand in hartje Amsterdam 2 appartementen die ieder 4 personen kunnen huisvesten. Keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer.
  Wij verhuren voor kortere periodes aan zakenmensen, en bezoekers van Amsterdam.
  Het derde appartement (allemaal op een adres), bewonen wij zelf maar kan ook op dezelfde wijze verhuurd worden als de 2 kleinere appartementen. In dit pand kan je schitterend wonen, en er tegelijkertijd je brood mee verdienen. Bovendien een geweldige investering, gezien het verloop van de waardevermeerdering van vastgoed in Amsterdam sinds de 17e eeuw.
  De kans om je eigen baas te zijn, op één van de mooiste plekjes van Amsterdam te kunnen wonen, en een fantastisch bezit te verwerven.
  Met pijn in ons hart zetten wij ons schitterende huis te koop, om daarna een ander avontuur aan te gaan. rutgerploem@live.nl

 110. nuria Bosma

  Wij zijn op zoek naar een pand dat we willen gebruiken voor een bed en breakfast. tevens willen we een kleine camping op het terein.Wij zoeken iets in het Priorat dicht bij de stad Reus of het Prades gebied. Op het internet is het best moeilijk zoeken wie kan ons adviseren betreft de sites?
  groet Nuria

 111. Davina

  Wij zijn op zoek naar een b&b of pension om uit te baten/huren en achteraf eventueel over te nemen, liefst ergens regio Ardennen. Je kan ons bereiken op bedandbwanted@yahoo.com.

 112. Goedlopende b&b te koop in de Bommelerwaard, bestaande uit 1 hoofdgebouw en bijgebouw.

 113. AtB

  Leuk hotel ter overname aangeboden in Duitsland (Ertsgebirgte / Sachsen). Mocht u interesse hebben, dan hoor ik het graag en zal u de verdere info per email versturen! arlesterbeek@gmail.com

 114. chris

  Zijn er mensen/investeerders die interesse hebben om een nieuwe zaak/hotel/restaurant met welness/weekendhuisjes/met zwembad op te starten.Dringend aub. chris35m@netscape.net

 115. maarten van der elst

  Wij baten sinds een aantal jaren een B&B uit in een schitterend gerenoveerde villa aan een van de mooiste plekjes van de Belgische kust op een paar minuten van het strand en het centrum. Het pand hebben wij gehuurd en wij hebben inmiddels een uitgebreid clienteel opgebouwd. I.v.m. een nieuwe opportuniteit willen wij onze B&B (met 3 tot 5 gastenkamers) overdoen. Graag geven wij nadere info via 00 32 494 349498.

 116. wim

  Op deze site zijn hotels in de Ardennen te koop:
  http://www.immobell.be/

  Er zijn ook kleinere hotels tussen en een paar chalets in de natuur.

 117. Martijn

  ***prachtigekans voor ondernemerspaar***

  Het 3 sterren hotel ligt aan de entree van het historisch centrum van Antwerpen en in de wijk “Het eilandje”. Op 100 meter van het hotel wordt de London Tower gerealiseerd, het world trade center van Antwerpen. Verder is op zeer korte afstand de bouw begonnen van het europese hoofdkantoor van ING. Daarnaast trekt het hotel zakelijke gasten uit de haven van Antwerpen. Het hotel heeft 38 ruime kamers, een bar en een prachtige ontbijtruimte, grotendeels in de stijl van Philip Starck. Er is een bouwvergunning voor een uitbreiding met 6 kamers tot 44 kamers. 6 kamers zijn reeds in 2007 gerenoveerd, de overige 32 kamers dienen op termijn te worden ge-update. In het souterrain is het mogelijk om een bedrijfswoning, een vergaderzaal of fitness te realiseren. Er dient betrouwbaar personeel te worden overgenomen. De regelgeving hieromtrent is in Belgie soepeler dan in Nederland. Kortom, een hotel met potentie op korte en lange termijn.

  Mail voor meer info naar consultingmvd@hotmail.com

 118. Martijn

  In aanvulling op de aangeboden kans voor de koop van het 3 sterren hotel in Antwerpen informeer ik u dat eht hier de exploitatie van het hotel betreft. Het onroerendgoed word gehuurd.

 119. rony

  hallo, aan bedandbwanted@yahoo.com, davina ; of iedere andere geintereseerde, hebben een pand in de ardennen die nog veel werk behoeft, vroeger hotel was, en waar een bouwverg is afgeleverd voor resto lounge, of eetgeleg. enorm groot aan ruimte en potentieel, te rochefort in de hoofdstraat, tov kasteelingang anjaquin@hotmail.com met dank

 120. In 2005 kochten wij het rijksmonument op markt 2 te Groede, een klein dorp in zeeuws-Vlaanderen (2,5 km van het strand).
  Na een volledige restauratie zijn we nu 3 jaar open als luxe B&B met 4 prachtige thema-kamers, Australie, Canada, Schotland en Afrika.
  Wegens persoonlijke omstandigheden hebben we besloten om het comfortabele pand te verkopen.
  Ik hoor het graag wanneer U interesse heeft. info@dereizigergroede.nl

 121. arno

  Hallo,
  Wij willen graag bescheiden,gezellig pension/b&b overnemen in maastricht en omgeving of buitenland (frankrijk,spanje,portugal,)
  alle info/overname zeer welkom !!
  arnoo@home.nl

 122. Maaike

  Mijn droom is om een kleinschalige bed and breakfast, pension of hotel te beginnen. Ik ben op zoek naar stijlvol en gezellig pand in Zuid Limburg met ruimte voor eigen bewoning, minimaal 4 verhuurbare kamers, een algemene ruimte (ontbijtzaal/ vergaderzaal) en een ruimte waar ik coachingsgesprekken kan voeren.
  Bij voorbaat dank voor de reacties!

  mbro79@hotmail.com

 123. Nieuwe tijden/Nieuwe plannen
  Heerlijk wonen in landelijke omgeving, dat hebben wij met ons gezin 34 jaar gedaan.
  Ongeveer 6 jaar geleden ons gastenverblijf geopend en daar ook erg van genoten, fijne mensen ontmoet en het iedereen erg naar zijn zin gemaakt.
  ook is ons gastenverblijf in 2006 tot het beste van Nederland verkozen. Daardoor natuurlijk veel gasten die ons kunnen vinden.
  Maar er breken voor ons andere tijden aan en wij gaan ons heerlijke huis met gastenverblijf te koop aanbieden.
  Voordat we naar de makelaar stappen lijkt ons dit een goede gelegenheid om mensen te bereiken die een passie hebben met B&B.
  Wij vertellen jullie er graag meer over.
  Conny Paalvast

 124. We hebben een B&B te koop met 8 gastenkamers en woonhuis met 3 slaapkamers in Valkenburg
  prijs 550.000 euro.

 125. Hosper

  Goedemiddag,

  Ons partycentrum bij Heerenveen is gemakkelijk om te bouwen tot een b. en b. Zeer veel ruimte. Het bedrijf staat in de stille verkoop. Inlichtingen zijn te verkrijgen via email. h.hosper@chello.nl

 126. Daniel van den Hooven

  Wij denken aan de verkoop van ons pension in Spanje zo’n 25 km van de kust. De vraagprijs gaat richting de Euro 900.000. Als u werkelijk serieuze interesse hebt kunt u ons mailen maartenvdh@gmail.com

 127. Beaudien

  Wij zijn op zoek naar een B&B of hotel in Friesland.
  Misschien Heerenveen eo. Mocht iemand wat weten?
  Het liefst een huurpand, of iets bestaands.
  U kunt mailen naar: beaudien36@gmail.com

 128. Jo

  Hallo
  Ingevolge familiale gezondheidsreden willen we ons huis in Galicia (N-Spanje) verkopen.
  Het huis 440 m2 (2 verd) en tuin (1.5Ha) met zwembad serre, berging, werkplaats ed.
  We hebben een plan en aanvraag lopen om de stalling (400m2) om te bouwen tot B&B.
  In het huis zijn er 7 slpkamers met elk eigen badkamer, keuken, berging, living. leesruimte, wasruimte etc. te veel om op te noemen (dus ook ev B&B). Vraagprijs 400.000 Euro (90% meubilair blijft staan). bij interesse joandnoel@gmail.com

 129. Hallo allen,

  Na een fammiliaal turbulent jaar hebben wij besloten ons hotel te verkopen. Geheel instap klaar!

  Neem gerust eens kontakt op voor meer info. le-relais-du-moulin.com

  Groetjes

 130. Ik zoek in Amsterdam (centrum) een geschikt pand voor een B&B / minihotel met 4 tot 10 kamers. Wie weet of er ergens een geschikt pand beschikbaar is? Mag dus ook een nog niet bestaande B&B zijn die ik zelf ombouw tot B&B. Didier@amsterdamqualitybookings.nl

 131. Leonie

  Hallo,

  Jong gezin uit het oosten van Nederland willen graag naar duitsland of België een b&b of café/restaurant huren/pachten.

  WIE o Wie kan ons hiermee helpen of heeft informatie?

  Wij horen graag van u!! Email:a.jmekers@home.nl

 132. Michèle

  Wij zoeken een B&B of klein charmehotel/pension te koop of uit te baten op Kreta. We zijn een jong en ambitieus gezin, na 18 jaar nog steeds helemaal verliefd op het Griekse eiland. Zoals velen hebben we al heel lang een droom en zijn we nu op het moment gekomen dat het ook kan, deze droom te gaan verwezenlijken. michele.jonckheere@telenet.be

 133. Sascha

  Wij zijn op zoek naar een (huur) pand waarin wij een B&B kunnen starten c.q. winkel. Wij zijn zoekende in de regio Noord- Brabant en Noord of midden limburg.

 134. Judith

  Te koop goedlopende Bed & Breakfast

  Groot Ardens woonhuis met geheel van elkaar gescheiden privé woondeel en volledig ingerichte B&B, op bijna 1500 mtr2 eigen grond met o.a. parkeerplaats (5 auto’s), moestuin en fruitbomen.
  Dit alles gelegen in een authentiek dorp omgeven door bossen en uitgestrekte akkers, slechts op 3,5 uur rijden van Utrecht (NL).
  Gehele jaar door bezetting, veel activiteiten mogelijk, zeer goede restaurants in de directe omgeving.

  Voor meer informatie en foto’s kun je mailen naar judith.ardennen@gmail.com

 135. Hallo,
  Onze bed & breakfast/mini-camping is te koop. Een unieke plek in het meest noordoostelijke puntje van Groningen. Vlakbij de Dollard, midden op de ruime vlakte met oneindig uitzicht in een lief streekje van 10 huizen. Gelegen langs verschillende fiets- en wandelroutes. Met horeca/terras/winkelvergunning. Veel mogelijkheden tot verdere uitgroei. Kijk op de website voor een indruk en/of contact. Onze website is http://www.kostverloren11.nl

 136. mark

  Te koop:goeddraaiende Bed and Breakfast.

  Onze B&B is te koop.Een huis met geschiedenis.Slaapgelegenheid voor 15 pers. uitgezonderd het privégedeelye.Een studio met afzonderlijke ingang die constant verhuurd kan worden is ook mogelijk.Mogelijkheid tot verdere uitbreiding,klein restaurant of café.Zuidgerichte veranda met uitzicht op de tuin en weide met paardestalling.(3200m²)Wandelaars,fietsers,ruiters…….een variatie van onze bezoekers.Samenwerkend met toerisme Oostkantons enruitertourisme Eifel.
  Goede verdiensten(kunnen aangetoond worden.
  Voor vragen , foto’s of andere.
  Tel:0032/495383545 of E-mail

 137. Ton

  vriendenstel zoekt een b&b of klein hotel om over te nemen in Amsterdam. groteoost@homail.com
  06 55784742

 138. Namens de eigenaren wordt te koop aangeboden door makelaar Tim Schaap deze magnifieke en gerenoveerde 200 jaar oude voormalige boerenhoeve, op 1 km. buiten het gezellige toeristische stadje Malmédy.
  Aangeboden wordt een guesthouse met goede bezetting van o.a. vele vaste gasten, een authentieke eigenaarswoning en een ruime vrijstaande garage met carport, geheel vrijstaand gelegen op een perceel van bijna 30 are. Dit alles op een fantastische locatie in het hoogste deel van de Ardennen, de Hoge Venen, op ca. 550 meter hoogte met rondom spectaculaire vergezichten tot aan Duitsland en de rijk beboste Ardennen. Enkele getallen:
  Bouwjaar : 1804, gerenoveerd 1987
  Bruto inhoud : 2040 m3, garage 140 m3
  Bebouwd oppervlak : 340 m2, Woonopp.172 m2
  Exploiteerbaar opp. : 300 m2 (uitbreiding 150 m2 mogelijk)
  Aantal kamers : 7 + privewoning
  Aanvaarding : In overleg
  Website: http://www.hotelffaultytowers.centerall.com

  Neem voor meer informatie contact op met TIM Vastgoed, tel. 043-3506900, info@bijtim.nl

 139. anita

  cafe restaurant aangeboden in duitsland

  met op 1e verdieping de bovenwoning en op de 2e verdieping 5 extra kamers.
  kan met een paar simpele aanpassingen een
  B&B van gemaakt worden.

  totaal grond oppervlak 2500m²
  € 195000 excl inventaris
  meer info: anita_bloeming@live.de

 140. Kate

  Hallo,

  Wij zijn bezig met de oprichting van een stichting met als doelstelling het aanbieden van een goedkope vakantie aan kinderen met overgewicht, astma ed.
  Wij denken aan twee lokaties:
  Noord-Portugal en Noord Duitsland.

  Wij zoeken een (leegstaand) hotel of (kleinere) camping.

  Wie weet er iets leuks voor ons? skatjuhh@gmail.com

 141. Wij draaien reeds 16 jaar B&B in het natuurgebied de Prunje op Schouwen-Duiveland.
  Nu te koop bij Makelaar van der Slikke , te Ellemeet
  4 kamers waarvan 3 met eigen douche . w.c.
  Grote woonboerderij eraanvast mooie tuin en een prachtig – super uitzicht.

  http://www.kotoun.nl

 142. Hi Kate
  Wat een goed idee! Indien je voor Portugal opteert, zou ik eerder naar Midden Portugal gaan omdat het klimaat daar aangenamer is (het Noorden is nl. vochtiger, wat niet zo bevordelijk is voor astma patiënten) en je kan er nog een prachtig eigendom voor een erg goede prijs kopen. Kijk eens op http://www.edenportugal.com voor een eerste indruk. Neem gerust contact op indien je specifieke vragen hebt ivm B&B in Portugal. heidibloemmen@hotmail.com
  Veel succes!
  Heidi

 143. René

  Wij zoeken ter overname, pacht of huur, een B & B in het zuiden van Duitsland. Liefst in de buurt van Füssen.

  Meer info over ons of aan ons, nijh1532@planet.nl

 144. Roman Bussem

  Hallo,

  wie weet een hotel of pension te huur of te pacht buiten nederland.
  zo ja, neem contact met ons op via email
  alvast bedankt,
  Met vriendelijke groet,

  Roman Bussem
  roman_bussem@hotmail.com

 145. Hallo,

  Wij willen wegens andere werkzaamheden ons pension in het Westerwald Duitsland verkopen.
  2300m2, 8 kamers met badkamer, 2 kamers met badkamer op gang, complete woning op deze etage, ontbijtzaal, bar, zaal, grote schuur voor motoren, parkeerplaats op en om het terrein, terras, tuin met paviljoen,complete inventaris bij koop ingesloten.
  Vraagprijs € 249000,- kk
  Voor een eerste indruk kijk op http://www.pension-haus-hirsch.com
  of kijk op http://www.hausforsale.de dit is onze makelaarsite maar wij verkopen particulier dus geen courtage.

 146. Goedemiddag,

  Ik heb een zeer winstgevend hotel te koop in Terneuzen (Zld), met 15 kamers, goed onderhouden, instapklaar, eventueel met woonhuis erbij (te huur of te koop).

  http://www.hoteltriniteit.nl

  Mvg. Eef.

 147. Ralf

  In het dorpje Oud-Valkenburg – gelegen tussen Schin op Geul en Valkenburg – ligt dit voormalige hotel, dat momenteel in gebruik is als particuliere woning, maar in potentie geschikt is om heringericht te worden als Bed & Breakfast-accommodatie, (kleinschalig) fietshotel etc.
  Het is gelegen in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland, in de onmiddellijke nabijheid van “wielerstad” Valkenburg, waar jaarlijks duizenden fietsrecreanten en wandelaars weer op krachten komen. Het landelijk bekende Gerendal met de in het wild groeiende orchideeën grenst direct aan de achtertuin. Het historische Oud-Valkenburg met zijn monumentale kerkje en twee kastelen behoort tot de meest pittoreske plekken van ons land.

  Kijk voor meer informatie en foto’s op mijn website http://www.ralfcoumans.nl/huis en neem gerust contact op bij interesse of vragen.

 148. Kate

  Hi Heidi,

  Sorry voor de late reactie, maar bedankt voor je tips, ik neem ze graag ter harte!

  Groet,
  Kate

 149. Bij het schitterende stadje Sankt Blasien in het uiterste zuiden van het Zwarte Woud, is het prachtige, in Art Nouveau-stijl gebouwde drie sterren hotel-pension dat wij willen verkopen.

  Het pension ligt midden in het natuurpark Südschwarzwald, ongeveer vijftien kilometer van de Zwitserse grens.
  De omgeving heeft prachtige valleien, schitterende uitzichten, kristalheldere meren en schilderachtige dorpjes. Er zijn ontelbare bewegwijzerde wandel- en langlaufroutes. Skimogelijkheden en is een motorrijdersparadijs.

  Het sfeervolle pension -een architectonisch juweel in Art Nouveaux stijl – beschikt over elf kamers en één vakantieappartement voor maximaal 25 gasten.

  Op de gelijkvloers is het privérijk voor de uitbaters !

  De B&B draait sinds 5 jaar, en is totaal over te nemen, met 100% aan inboedel en alle gemaakte publiciteit en klanten voor de volgende jaren.

  zie: http://www.VillaWaldeck.de

  Met vriendelijke en oprechte groeten.

  Mieke & Oliver

 150. Wij zoeken op korte termijn een leuke B&B ter overname (huur) leasehold in Spanje, Andalusië.
  Laat weten als je iets hebt of weet…. http://www.happyhightea.nl

 151. Hey,

  Wij verkopen een villa in Algarve, Portugal.

  De villa heeft 6 ruime slaapkamers met badkamer, privaat toilet (2 ervan hebben 2 slaapkamers), grote living, keuken, eetplaats, terrassen. Ook is er nog een compleet appartement met ruim terras en oceaanzicht. Bij het hele complex hoort een garage voor 4 wagens, een groot zwembad en een grote tuin.

  De villa heeft een verbluffend oceaanzicht en ligt op een steenworp van lange witte stranden, het stadscentrum, de supermarkten en de vele lekkere (en relatief goedkope) internationale restaurants. De villa is multifunctioneel: ideaal voor een grote familie, familievakantieverblijf, een vakantievilla om geheel of gedeeltelijk te verhuren, voor een centrum voor inwonende gasten (patiënten) voor een medische, tandheelkundige, cosmetische, fitness-instituut. Indien de koper de verhuurbusiness wil voortzetten: huurcontacten zijn in de prijs inbegrepen.

  Meer informatie op aanvraag. vastgoedland@skynet.be

 152. Sasja Bouwman

  Wij zijn op zoek naar een B&B op of in de directe omgeving van de Veluwe.
  Geen nieuwbouw. Liefst oude boerderij of klein landhuis.
  Koop, huur of pacht alles is bespreekbaar.

  Weet u iets? Laat het ons weten!

  Met vriendelijke groet,

  Sasja Bouwman
  sasja_bouwman@hotmail.com

 153. marian

  Wel de stap durven nemen maar geen geld om wat te kopen?

  Ter pacht aangeboden in zuid spanje.

  1. finca met privezwembad met 4 verhuurmogelijkheden.

  2. villa met prive zwembad voor eigen bewoning

  De kosten om dit geheel te pachten is 4000 euro per
  maand.

  Op grondstuk van 75.000 m2.
  Paardenstallen, buitenbak, dierenverblijven.

  Ook geschikt voor bewoning van 2 tot 3 gezinnen

  Meer info, info@zuid-spanje.com mail me en ik stuur aanvullende info en foto’s

  met vriendelijke groet
  marian

 154. Binnenkort in de verkoop wegens emigratie:
  Woonhuis met optioneel B&B, appartement of praktijk aan huis. Fijne woonomgeving aan zee en bos, Oostkapelle, Zeeland.
  Kijk op http://www.appeltuin.nl en neem contact met ons op.
  Graag ontvangen wij u,
  Maartje Appels

 155. Wouter Prins

  Hallo,

  ik ben een jonge gemotiveerde man van 25 jaar die graag een jaar lang een B&B zou willen runnen om er zo achter te komen of dit iets voor mij zou zijn om ooit zelf te beginnen.
  Ik heb goede ervaring in zowel het hotelwezen als horeca.
  Het gastheerschap en de veelzijzigheid die bij een B&B komen kijken spreken mij enorm aan.

  Mocht u iets weten? Mail of bel mij gerust.
  Wie weet!
  Vriendelijke groeten,
  Wouter Prins. wvprins@gmail.com
  wvprins@gmail.com
  0618651703

 156. Mariska van der Helm

  Ik ben op zoek naar een klein hotel, pension of B&B (maximaal 12 kamers) in regio Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Holland.

  Graag kom ik in contact met eigenaren die hun object willen verhuren of verpachten.

  Als iemand een tip voor mij heeft, dan hoor ik dat ook graag.

  Met vriendelijke groet,
  Mariska van der Helm
  06 45468477 of mariskavanderhelm@ipact.nl

 157. In verband met emigratie bieden wij onze zeer goedlopende groepsaccommodatie/B&B/woonhuis met totaal 9 slaapkamers (eurorelais waarderingscijfer 9,4) te koop aan in het mooie drentse dorp Diever.

  Met continu stijgende omzet – dat is bijna vier keer zo veel als een gemiddelde B&B in Nederland!

  In het centrum van het dorp, temidden van alle voorzieningen en op korte (loop)afstand van prachtige natuurgebieden (Drents Friesewold/Dwingelderveld) gelegen ROYALE WOONBOERDERIJ met GROEPSACCOMMODATIE/B&B op 805 m² grond. Bouwjaar 1889, verbouwd en gerenoveerd.

  Vraagprijs: €574.500,00

  Mogelijkheid om volledige accommodatie-inventaris inclusief websites en lopende boekingen over te nemen.

  Onze eigen website’s:

  http://www.dieverdorp.nl / http://www.diever.eu
  http://www.selfcateringinholland.com
  http://www.accommodationinholland.co.uk

  Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: info@dieverdorp.nl

 158. giorgia

  traditioneel stenen, in 2003 gerenoveerde herenhoeve te koop in het Griekse binnenland. In een bebost, groen en bergachtig gebied – eerder provence-achtig dan standaard typisch griekenland.
  Bijna instapklaar om als B&B uit te baten – nu te koop voor een echte spotprijs. Meer als 350 vierkante meter leefruimte op een perceel van 2500.
  Kan op eenvoudige vraag meer info en foto’s doorsturen.
  giorgia.dewitte@gmail.com

 159. Hallo,

  Wij bieden onze B&B te koop aan. Het (monumentale) pand uit 1912 is gelegen in hartje Enschede. Vanaf 1 januari 2011 gaat het enige grote hotel hier dicht en heeft Enschede alleen nog maar twee kleinere hotels.
  Perceelopp.365 m2 en inhoud 1.200 m3.
  Het heeft 3 grote slaapkamers en een kleintje alsmede in de aanbouw drie appartementen met eigen badkamer en keuken. Ook eventueel ideaal te gebruiken als praktijk/kantoor aan huis. Aanvaarding in overleg. Op verzoek kunnen wij u de verkoopbrochure sturen. emmastraat29@gmail.com

 160. Pien

  Goedemiddag,

  Mijn vriend en ik zijn een jong horeca stel (29 & 39 jaar), met ruime ervaring in de horeca en hospitality branche.
  Wij zijn zeer geïnteresseerd in het pachten van een B&B of klein hotel in het buitenland voor een periode van minimaal 1 jaar.
  We zijn al geruime tijd aan het zoeken, en zijn er helemaal klaar voor! Nu alleen nog de lokatie… Kent u of bent u diegene die ons verder kan helpen? Neem dan contact met ons op via: pjndevries@gmail.com
  We kijken uit naar uw reactie!

  Vriendelijke groet,

  Arjan & Pien

 161. B. Derks

  Hallo,

  In Horssen Gelderland staat een prachtige rietgedekte boerderij te koop waarvan 1 helft als B&B is ingericht. Daarbij 12.000 m2 grond groten deels gazon. Ideaal om uit te breiden met camping o.i.d.
  Kijk op Funda of stuur een e-mail naar bjgderks@hetnet.nl

 162. Judi

  IK zoek in Amsterdam noord, Ijplein buurt een geschikt pand voor een B&B met 4 tot 10 kamers. beschikbaar is? Mag dus ook een nog niet bestaande B&B zijn die ik zelf ombouw tot B&B.

  yaberra@hotmail.com

  mvg,

 163. Hallo,

  middenin de Beemster staat mooie B&B te koop. Is goedlopend en zeer fraai. Tevens mooi pand erbij te koop. Voordeel is dat de B&B volledig vrijstaand is. Das ideaal, want heb je geen gasten in je eigen huis. http://www.bedandbreakfastbeets.nl

  Gr Mario

 164. Disiré

  Las ergens op deze weblog, dat er eigenaren zijn die hun B&B, pension of hotelletje tijdelijk voor 1 jr. te huur aanbieden. Zo’n concept zou ik helemaal geweldig vinden. Kortom, mocht iemand met zo’n plannen rondlopen dan houd ik me zeker aanbevolen om eens te komen praten. Wel heb ik een voorkeur nl. de provincie Limburg (bijv. Midden-Limburg) Overigens Belgisch Limburg zou ook nog een optie zijn: disire@bproductions.nl

  Met vriendelijke groet,
  Disiré

 165. Ivan Willems

  wij willen met ons gezin met twee kinderen een BNB kopen in ofwel de Luberon in de Provence of in de Algarve.
  Er moet plaats zijn voor de bouw van minstens 1 tennisterrein. Het eigen huis moet minimum 200 M² groot zijn voor ons gezin, daarnaast twee kleinere woningen , gites of appartementen. De ligging naast een belangrijke toeristische stad is belangrijk voor onze twee kinderen hun scholen.
  tevens moet de locatie super zijn, iddylisch, en geen lawaaihinder. prijs maximum 800000 EUR ALL IN:
  ivanwillems@skynet.be

 166. Fam. Belt

  Hallo,

  Wij zijn op zoek naar een B&B in de Ardennen, of een boerderij of hoeve die we zelf kunnen ombouwen tot B&B. Heeft iemand een tip ik hoor het graag! daisyenoscar@live.nl

  Gr Fam Belt

 167. Wentink

  Wij zijn een gezin met twee dochters van 14 en 17 jaar oud. Wij zoeken een B&B in het Zwarte Woud of in Karinthie. Na een zware tijd in de afgelopen 8 jaar willen wij ons geluk hier beproeven. Het is wel zo dat er een redelijke prive woning aanwezig dient te zijn. Wij zijn ook geinteresseerd in huur voor een afzienbare periode. wenti388@planet.nl

 168. NJ Dijkstra

  Goedendag,

  Ik ben op zoek naar een kleine B & B in Duitsland (max 4 uren over de grens) om over te nemen.

  Ik ben nog jong en heb niet veel startkapitaal. njtad99@gmail.com

  Alvast bedankt,

 169. Peremans

  Beste ,

  wij zoeken een B&B te koop in de Belgische ardennen of Eifel. Kan iemand ons hier mee helpen ? Je mag info over de desbetreffende B&B altijd doorsturen naar men e-mail dusty-peremans@hotmail.com , liefst met foto’s , beschrijving van de accomedatie , Prijs , bestaand zakencijfer als de B&B nog draaiende is.

  Vriendelijke groet :

  Peremans Dusty.

 170. HMG heeft momenteel drie bedrijven in haar bestand in Groningen en Friesland die met enkele kleine aanpassingen om te toveren zijn in mooie B&B’s. http://www.hmggroningen.nl
  Kijk op onze site op nr HMG 2018
  HMG 2019
  HMG 2022

 171. Leonie

  Onze goed lopende B&B bij Valencia Spanje staat te koop.
  Kijk op http://www.molino-nuevo.com en voor meer info en foto’s laat maar horen.

 172. Edwin

  Wij (jong gezin) zijn op zoek naar een groepsaccomodatie in Drenthe met (slaap)ruimte 25-70 personen. Het mag ook een groot pand zijn welke verbouwd dient te worden. De locatie is erg belangrijk. Ook intersesse in combinatie groepsaccomodatie / hotel / bed en breakfast. fluitenberg@hetnet.nl

  Met vriendelijke groet,
  Edwin

 173. edith

  We zijn al een enkele jaren op zoek naar een kleinschalige B&B of een huis dat geschikt is om een B&B van te maken. We hebbeb tot 250.000 euro tot onzer beschikkig, Drenthe heeft onze voorkeur. We zijn toe aan een nieuwe uitdaging!
  Voor info: hendriks.e@upcmailnl

 174. marion

  wij zijn op zoek naar een bed and breakfast in engeland om te pachten maar ik kom niet verder in mijn zoek aktie kan iemand mij verder helpen. romar1961@hotmail.com

  gr. Marion

 175. Piet

  Door omstandigheden te koop aangeboden:
  Te koop aangeboden:
  Multifunctioneel modern compleet ingericht huis, thans in gebruik als Bed & Breakfast/ pension maar voor vele andere doeleinden geschikt, gelegen in het Zuiden van het Zwarte Woud ( driehoek Zwitserland – Frankrijk – Duitsland), op korte afstand van Basel (vliegveld) en ca. 670 km van midden Nederland.
  Het huis is vrij en rustig gelegen tegen de bosrand en beschikt over voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
  Zomer en Winter seizoen
  Huis bestaat uit 4 etages, 10 ingerichte kamers (ca. 20 bedden) + 1 kamer nog niet ingericht, 6 badkamers i.z.g.st., eetzaal, ontspanning (gemeenschappelijke) ruimte, toiletten, keuken, werkplaats, voorraad kelder, diverse andere ruimtes en privé appartement.
  Huis verkeerd in goede staat van onderhoud, verwarming en warm water installatie, bouwjaar 2010.
  Totaal oppervlakte huis ca. 570 m2, grond perceel ca 4300 m2.

  Prijs indicatie ca. 299.000,00 Euro

  Serieus geïnteresseerd en beschikt u over voldoende eigen middelen ? mail uw naam, adres en telefoonnr. (geen gsm !) en wij nemen contact met u op. verkoop34a@hotmail.nl

 176. Familiehotel Roo , 19 kamers en 3 prive kamers wordt tekoop aangeboden http://www.hotelroo.nl

 177. badr

  Ik ben op zoek naar een klein hotel, pension of B&B (maximaal 12 kamers) in regio Amsterdam.

  Graag kom ik in contact met eigenaren die hun object willen verhuren of verpachten.

  Als iemand een tip voor mij heeft, dan hoor ik dat ook graag.

  Met vriendelijke groet,
  Badr
  0624977225 of beurs5@hotmail.com

 178. Jeroen

  We hebben een goedlopend hotel/B&B met 10 kamers aan een toeristisch meer in Sauerland te koop. Ideaal voor echtpaar, géén personeel, hoge winst. Koopprijs 495.000. Financiering is mogelijk
  Email voor meer info. jcavandongen@hotmail.com

 179. wiel

  Ik ben op zoek naar een karakteristiek pand gelegen in het Limburgse Heuvelland, alwaar ik een
  een B&B / wandelcafé met terras kan beginnen. Graag kom ik in contact met eigenaren die object willen verhuren of verkopen. wpluymen@home.nl

 180. Joke Idsinga

  Onze gezellige B&B staat te koop, sfeervol herenhuis met vier gastenkamers, ontbijtkamer, fantastische nieuwe keuken!
  een mooie prive-woonkamer met drie slaapkamers ruime bijkeuken met badkamer voor de eigenaar zelf
  Komt deze week op de site van de makelaar
  http://www.wonenaanhetwater.nl

 181. marijke jessen

  Door een ongeluk kan ik onze goed lopende B&B, aan de rand van het centrum van Maastricht, niet meer runnen. Ons huis en de B&B staan nu te koop! Meer info ? Neem dan gerust contact op. http://www.heerlickheit.nl

 182. J.Dijkstra

  Naast ons prachtig gelegen restaurant hebben wij een woonboerderij met daarin 2 modern geoutilleerde Ben B kamers.
  Wij zoeken een koper(s) voor dit pand en willen graag, indien mogelijk een samenwerking aangaan met deze eventueel nieuwe mensen.
  Wij verkopen veel culinaire arrangementen met overnachtingen. Wij kunnen echter het werk wat dit met zich meebrengt niet meer aan. Meer info:
  leafesawntjin@chello.nl

 183. J.S.

  Wegens gezonheidsredenen stellen wij onze B&B met eethuis te koop. De B&B heeft een vergunning voor zes gastenkamers (drie zijn reeds actief) en is gelegen in belgisch Limburg op de grens van Haspengouw en park Midden Limburg en in de buurt van het circuit van Zolder.
  De historische woning is gelegen op een domein van meer dan 50 are met zeer veel mogelijkheden om het concept uit te breiden.
  Het landgoed kan aangekocht worden of er kan een overdracht van aandelen gedaan worden om notariskosten uit te sparen en de kosten te spreiden dit kan omdat het een vennotschap betreft. Kapitaalkrachtige geïnteresseerden kunnen via mail altijd contact opnemen. jacqschulpen@hotmail.com

 184. Rob

  Waarom niet Frankrijk?
  Wij bieden u een unieke kans aan in Midden Frankrijk.
  Wij willen zelf kleiner gaan wonen nu onze kinderen allemaal het huis hebben verlaten en elders in Frankrijk studeren.
  Het is een eerlijk bedrijf op een schitterende lokatie in het Franse platteland. Geen directe buren en alle voorzieningen op 6 km afstand.
  Vraagprijs 495.000€ kk.
  Hieronder een korte beschrijving van ons domein. Graag alleen serieuze reacties.

  Toeristisch bedrijf, midden in de prachtige natuur aan een doodlopende weg. Bestaand uit een oude Bourbonnaisse boerderij uit 1800 met 3 b&b kamers met eigen douche/toilet en woonruimte voor een groot gezin, 2 gîtes en een kleine camping (1 ster) met vergunning voor 15 plaatsen met een omheind zwembad van 10 x 5m. De ligging is perfect. 7 km van de autoroute maar toch midden in het platteland aan het einde van een kleine weg. Steden als Moulins, Montluçon en Vichy liggen op ca. 35 km afstand. Nederland is zo’n 8 uur rijden via de autoroute A71.
  Het hoofdgebouw is een gerenoveerde authentieke “Bourbonnaise” boerderij met 5.2 ha grond.
  Entree met receptie achter het overdekte en mooi begroeide terras. Grote keuken met eetbar en alle faciliteiten om te koken voor een groep. Bijkeuken.
  Grote sejour/eetkamer met open haard en houtkachel. Wasruimte en aparte toiletruimte.
  Ruime privéruimte met kantoor en een huis/zitkamer. Vier privéslaapkamers en badkamer/toilet. Zolderkamer. Twee kelders. Aan de kop van de boerderij is een vakantiehuis voor 4 personen. Naast de boerderij is een tweede grote gîte voor max. 8 personen.

  Elektriciteit recentelijk vernieuwd, zo ook de drainage en warmwatervoorziening.

  Prachtige schuur met hooizolder, stal, speelhonk en diverse dierenverblijven. Bij de overname inbegrepen zijn tevens onze paarden, ezels, geiten, schapen en een heleboel kleinvee. Het is dan ook een perfect vakantieoord voor kinderrijke gezinnen.

  Het bijna vlakke en schaduwrijke terrein omvat 5,2 hectare vol fruitbomen en oude eiken met in het midden de boerderij. http://www.lacharviere.nl

 185. B&B & miniboerencamping De Zaanse Gans

  Kijk eens op http://www.dezaansegans.nl; boerderijwoning, B&B-appartementen, miniboerencamping en tuinterras in Assendelft (NH). Komt binnenkort in de verkoop. Wellicht aanleiding voor u om eens contact met ons op te nemen (dezaansegans.nl@gmail.com; 06 27171433).

 186. marja en jan

  Wilt u ook het roer omgooien en genieten van ruimte, rust en ontspanning,
  profiteer dan van dit aanbod.

  Omdat wij nog meer van Portugal willen ontdekken bieden wij onze B&B/vakantiewoning te koop aan.

  Een ruim complex met een groot huis geschikt voor 6 personen en 2 gastenverblijven voor 2 personen.
  Tevens een privéhuis voor bewoning van 2 personen. Dit huis is 2 jaar geleden geheel gerenoveerd (er is een mogelijkheid om deze uit te breiden met 20m2).

  Het geheel ligt gelegen aan een doodlopend straatje in een rustige omgeving op ongeveer 100 meter hoogte.
  Naar de dichtstbijzijnde stad is het 5 minuten auto rijden. Hier vindt u diverse supermarkten, een hospital en meerdere winkels. Mooie stranden, culturele bezienswaardigheden, etc. op korte afstand.

  Alle ruimtes zijn voorzien van een zitgedeelte, een eettafel, keuken en badkamer (compleet nieuw ingericht).
  Er is een grote patio van 50m2 en een mooie aangelegde tuin met zwembad. Hier kun je genieten van prachtige vergezichten. Tevens nog een zonneterras 25 m2 op één van de gastenverblijven. Er is een eigen waterput aanwezig, voor besproeiing van de tuin.

  Totaal woonoppervlakte 240m2. Tuin 500m2. Totale (eigen) grond ongeveer 1100m2.
  De elektra is het afgelopen jaar geheel vernieuwd. Warm water komt uit (nieuwe) boilers.
  Ook is er een grote 40m2 inpandige garage.

  Wij nemen, tot een eventuele verkoop gewoon gasten aan, dus gasten die geboekt hebben na een eventuele verkoop zijn voor de koper(s). Het geheel is per direct te aanvaarden.

  Verdere informatie kunt u verkrijgen per e-mail.
  De vraagprijs is € 240.000, = (Onderhandelbaar)
  Alleen voor serieuze gegadigden.
  Zonder contanten niet reageren. Geen huurkoop.
  GEEN MAKELAARS
  Met vriendelijke groet

  GEINTERRESEERD?? Of foto’s ontvangen MAIL DAN NAAR marja-1957@hotmail.com http://www.bedenbreakfasttekoopinportugal.jouwweb.nl/

 187. Vanhoof Herman

  Voormalig pension met aanpalende woning in de Ardennen / Eifel aan het drielandenpunt B-D-L, wordt momenteel verhuurt als vakantiewoning. Totaal zijn er 11 slaapkamers (7 + 4), pension en woning hebben een nieuwe verwarmingsinstallatie, voldoende eigen parking en mogelijkheid tot uitbreiding, verkoopprijs 289 000 €, meer info omtrent deze woningen en omgeving op de website. http://www.sneeuweifel.be

 188. Wim

  Volgend pand is te koop in de Ardennen (België)

  http://www.pontstlambert.be

  U zoekt een b&b te koop op een topligging in de ardennen aan de oever van de semois dan is dit zeker iets voor u!

  deze b&b is totaal gerenoveerd in 2009 met de beste materialen die verkrijgbaar zijn op de markt, ze is gelegen aan de oever van de semois in een prachtige omgeving die rust en kalmte uitstraalt .

  de b&b is als volgt ingedeeld , 4 kamers op het verdiep met alle moderne comfort zoals badkamer, toilet, slaapkamer en aparte zithoek met flatscreen . er is voor de eigenaar ook een aparte privé woonst aanwezig in het gebouw(ruim) met living, slaapkamer,s badkamer enz .

  tevens beschikt deze b&b over een aparte ruimte voor het personeel, slaap gelegenheid en rustplaats

  op het gelijkvloers vind u een volledig ingerichte keuken en een apart washok , in het restaurant is er plaats voor 36 personen, op het terras( overdekt) kan men 36 personen plaatsen en in de tuin met de bijbehorende stoelen en tafels ook voor 40 personen .

  niet te vergeten er is ook een gezellige lounge ruimte aan het restaurant met een gezellige bar .

  deze b&b beschikt tevens ook over een aparte inkom voor het restaurant en de gasten van het b&b met receptie en er is ook een wijnkelder aanwezig.

  overal dubbele beglazing en pvc ramen en deuren , verwarming op mazout .

  deze b&b is instapklaar !!!

  oppervlakte 5a 78 ca

  alle verdere info uitsluitend via kantoor immo wim 0032 52 22 32 92

  http://www.immowim.be

 189. Frederik

  Onze B&B in Zuid-Frankrijk is over te nemen, een gerenoveerde mas op 1,5 ha.
  5 comfortabele B&B-kamers, zwembad, grote tuin, idyllische ligging in de Drôme Provençale.

  Instapklaar (inclusief meubilair, linnen, servies…).
  Discrete verkoop, Vlaamse eigenaars uit het boek ‘Logeren bij Belgen’.
  Contacteer ons op +33 (0)4 75 98 62 92, inelmali@gmail.com

 190. AANGEBODEN HUUR/PACHT:

  GOEDLOPENDE UNIEKE B&B MET RESTAURANT GEVESTIGD IN EEN MIDDEL- EEUWS PAND IN BELLA TOSCANA.
  PERFECTE LIGGING OM DE MOOIE KUNSSTSTEDEN TE BEZOEKEN ZOALS :FIRENZE (40 KM),LUCCA (10 KM),PISA (40 KM) SIENA (70 KM).
  MAAR OOK KLEINERE : VINCI (WOONPLAATS VAN LEONARDO DA VINCI),COLLODI ( PINOKKIO),MONTECATINI TERME,……
  DE ENTREE/RECEPTIE IS MOOI MET EEN PIANO EN DIVERSE BANKJES,OP DE EERSTE VERDIEPING LIGT EEN ZEER MOOIE LOUNGE ZAAL MET EEN GROTE OPEN HAARD.DE 6 CHARMANTE KAMERS LIGGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING MET EIGEN BADKAMER,AIRCO.
  EEN GEZELLIG DAKTERRAS OM TE ROKEN EN VAN HET UITZICHT TE GENIETEN.

  HET RESTAURANT BIED PLAATS AAN +/- 30 PERSONEN,EN HEEFT EEN EIGEN INGANG.
  EEN MOOIE WIJN CAVE TEVENS TE GEBRUIKEN VOOR HET RESTAURANT.
  EN EEN GEZELLIGE ONTBIJT RUIMTE.

  CONTRACTEN MET REISORGANISATIES,OOK IN HET NA SEIZOEN IS ER WERK.

  EEN UNIEKE KANS ALS JE NIET METEEN WILT/KAN KOPEN.

  HUURPRIJS: 4.250 EURO
  OVENAME KOSTEN: 55.000 EURO

  ALLEEN BIJ SERIEUZE INTERESSE REAGEREN GRAAG. http://www.ANTICADIMORAPATRIZIA.COM

 191. Maurice

  Hallo allemaal,

  Wij zijn een koppel van 35 en 31 jaar. We zijn op zoek naar de mogelijkheid om een leuk B&B, restaurant of cafetaria tijdelijk of definitief te pachten.

  Wij zijn een jong en gemotiveerd stel dat de schouders er onder wil zetten.

  M.vr.gr.

  Maurice en Lizzy
  mauricehillebrink@hotmail.com

 192. Hans G

  Hallo allemaal,
  Wij zijn op zoek naar een leuke B&B met minimaal 6 gastverblijven te Limburg (Z) met natuurlijk een woonhuis met 5 slaapkamers voor ons zelf.
  Ons lijkt het een fantastische uitdaging jullie bedrijf over te nemen om het met veel overgave verder te runnen. Laat het ons snel weten zodat wij een kijkje kunnen gaan nemen. Groetjes van Hans en Ingrid jbjgoossens@gmail.com

 193. wijnanda

  Wij hebben ons huis te koop staan met B&B.
  We verhuren onze verblijven ook voor vakantie voor 1 of 2 weken, weekend of midweek.
  Het loopt goed. Dus als je het leuk lijkt om voor gasten te zorgen, of zo extra te verdienen. kijk eens op onderstaande link.
  http://funda.nl/83360725
  Voor vragen of afspraken moet je contact opnemen met onze makelaar.
  http://www.makelaargiethoorn.nl
  Wie weet run jij binnenkort een B&B!!

 194. D van den Hooven

  Wij zoeken serieuze gegaadigden voor Casa oasis en praten dan graag eens verder. Kijk eerst maar eens op onze website : http://www.casaoasis.es/

 195. Tessa

  Ik ben op zoek naar een B&B, klein hotel of een pand dat omgezet kan worden in een B&B, klein hotel in de regio Zuid-Holland.

  Graag kom ik in contact met eigenaren of partijen die mij hierin verder kunnen helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Tessa van Hees
  tmcvanhees@ziggo.nl

 196. Onze B&B is gelegen op een van de mooiste locatie in zuidwest Portugal. Zeer rustige locatie midden in de natuur en toch vlakbij zee.
  Bent u geïnteresseerd, vraag dan om meer informatie via de Glo-con website en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  http://www.glo-con.com/property/property_no/AD1_27867/

 197. W. van de Vrande

  Unieke en zeer goed lopende B&B te koop in Zuid Spanje / Andalusie.
  Inruil onroerend goed in Nederland is mogelijk!!
  Voor meer info; kijk op http://www.wix.com/landhuis/andalusie

 198. piet

  Piet
  September 24th, 2010 at 05:49
  Door omstandigheden te koop aangeboden:
  Te koop aangeboden:
  Multifunctioneel modern compleet ingericht huis, thans in gebruik als Bed & Breakfast/ pension maar voor vele andere doeleinden geschikt, gelegen in het Zuiden van het Zwarte Woud ( driehoek Zwitserland – Frankrijk – Duitsland), op korte afstand van Basel (vliegveld) en ca. 670 km van midden Nederland.
  Het huis is vrij en rustig gelegen tegen de bosrand en beschikt over voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
  Zomer en Winter seizoen
  Huis bestaat uit 4 etages, 10 ingerichte kamers (ca. 20 bedden) + 1 kamer nog niet ingericht, 6 badkamers i.z.g.st., eetzaal, ontspanning (gemeenschappelijke) ruimte, toiletten, keuken, werkplaats, voorraad kelder, diverse andere ruimtes en privé appartement.(5 kamers)
  Huis verkeerd in goede staat van onderhoud, verwarming en warm water installatie, bouwjaar 2010.
  Totaal oppervlakte huis ca. 570 m2, grond perceel ca 4300 m2.

  Prijs indicatie 320.000,00 Euro

  Serieus geïnteresseerd en beschikt u over voldoende eigen middelen ? mail uw naam, adres en telefoonnr. (geen gsm !) en wij nemen contact met u op. verkoop34a@hotmail.nl

 199. B&B boot in Rotterdam – Evenementenstad op nr.1
  Wij willen door Europa gaan varen en bieden onze B&Bboot te koop aan
  Er zijn 3 gastenverblijven en een eigen woning aan boord
  De gastenverblijven zijn recentelijk vernieuwd, inclusief sanitair
  De boot is in september 2010 in het dok geweest voor onderhoud.
  Het geheel verkeerd in prima staat van onderhoud, alles blijft aan boord met uitzondering van persoonlijke spullen, dus bij aankoop gelijk wonen en beginnen.
  kosten ligplaats € 4500,– per jaar
  zie voor meer informatie onze website.
  http://www.bedandbreakfastboot.nl
  vraagprijs € 295.500 geen interesse in pacht, verhuur van de boot

 200. sigrid verhoeff

  Wegens dubbele bedrijven hebben wij een romantische bed en breakfast te koop en of in huurkoop, of te huur in Spanje Famorca
  3 suites en 2 eenpersoonskamers.
  beschrijving zie. http://www.bedandbreakfast-fontdevida.com
  koopprijs € 340.000,–
  huurprijs €1500,– per maand.
  overnamekosten inventaris € 10.000,–
  de B&B beschikt over al de vergunningen en staat ingeschreven bij de conselleria de turismo.

 201. Onze T-boerderij uit 1720 ( rijksmonument) staat te koop. Wij hebben er 13 jaar met veel plezier B&B gedaan, catering, trouwpartijen, diners enz. je kunt de boerderij zien op funda en onze eigen site. De lindenhof ligt in Tuil 100 m van de Waal tegenover Zaltbommel. Zeer centraal gelegen t.o.v. utrecht en en Bosch. Ook seminairs van bedrijven werden hier gehouden. Wij gaan het rustiger aan doen en willen iets kleiners kopen.
  F. Jaarsma http://www.delindenhof.info

 202. Roland en Alexandra

  Wij, 2 jonge mensen, zijn op zoek naar een B&B in zuid limburg om daar onze toekomst te kunnen veranderen. Het zou leuk zijn om een gebeuren te vinden waar we ook zelf in kunnen wonen maar geen last van de gasten hebben, die willen ook privé zitten. Een grote garage in de tuin zou een gave zijn, mijn vriend wil graag zijn fietsenzaakje beginnen met reparatieruimte….Als u wat heeft wat wij zoeken….mail ons dan aub zodat we een afspraak kunnen maken om te komen kijken….mail naar rolex.milatz@quicknet.nl bedankt……

 203. Te koop aangeboden Hotel Petski

  Oppervlakte: 1300 m2 Bestemming: Horecaruimte Aanbodtype: Koop Beschrijving Goed lopend bedrijf drukke bezetting gezellige gasten gelegen in een schitterende omgeving. Gelegen midden in het National park Krnose. Omgeven door de skigebieden van Tsjechie, Midden in de schitterende natuur van het reuzengebergte. Helaas wegens familie omstandigheden moeten wij onze droom vaarwel zeggen en zijn wij op zoek naar een ambiteuze enthousiaste nieuwe eigenaar van ons hotel, onze droom voort te zetten.

  U kunt contact met ons opnemen via info@petski.nl voor de overname van het totale bedrijf, pand en inventaris.Mogelijkheid tot huren bespreekbaar!

  Met vriendelijke groet,

  Maurijn Pet

 204. Ik denk er over om mijn goed lopende B&B in de betuwe, in gemeentelijk monumentaal pand (anno 1898), van de hand te doen. voor meer info zie website. http://www.hofstededekoningslinde.nl
  voor meer info info@hofstededekoningslinde.nl

 205. Wij denken erover om onze goedlopende bed & breakfast te verkopen. Vllissingen heeft een enorm kamer tekort, dus zowel ’s winters als ’s zomers zitten we helemaal vol.
  De B & B bestaat uit 6 kamers, 2x 1pers, 1x 2pers, 2x 3pers en 1x 4pers.
  daarbij nog een ruime woonkamer, keuken, eigen slaapkamer met douche en een lage, maar ruime zolder met dakkapel van 7,5mtr lang.
  Er zijn al enkele kamers gerenoveerd en overal hangen nieuwe gordijn. Er ligt sinds een half jaar in het gehele B & B gedeelte een nieuwe vloer.
  En ondanks dat alles op loopafstand van ons huis is, is er wel overal gratis parkeren.
  Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. http://www.derodeboei.nl

 206. berndsen

  Gezocht gemengd vruchtbaar terrein in Portugal. Liefs 20 min van de kunst. Of een niet al te dure Quinta. Het zou mooi zijn wanneer de grond gebruikt kan worden voor evt. campers, caravans etc. Dit is voor gezinnen met kinderen die lijden aan psoriasis/exceem.
  Wanneer u iets weet of naar welke site ik kan gaan die stukken grond verkopen zou u het mij kunnen laten weten. Bijvoorbaat hartelijk dank. berndsen78@hotmail.com

 207. Beste B&B-eigenaren/starters,

  3 maanden geleden ben ik als student van de School voor Gastvrijheid en Toerisme gestart met een boekingssite voor B&B.
  We combineren een professioneel (hotel) boeking en betaalsysteem met de charme van B&B.

  Deelname is gratis, geen commissies!
  http://www.bedandbreakfastboeken.nl
  Klik op ‘accommodatie aanmelden’ in de rechter bovenhoek.

 208. Ivan

  Wij zoeken in de streek van de Luberon een groot huis te koop van minimum 220 m² bewoonbare ruimte voor mijn familie, tevens aanwezig een appartement of gite voor gasten en enkele opslagruimtes of garage. Het terrein moet voldoen voor een tennisterrein 36 X 18 meter ) op te bouwen. Wij zoeken in de regio tussen L’Isle Sur La Sorgue en Apt. Niet Cavaillon, Avignon, Velleron of Le Thor.
  Ons budget ( max 800000 EUR ) is afhankelijk van de kwaliteit en de ligging van het eigendom.
  Wij willen geen lawaaihinder van wat ook, geen slechte zichten op autobaan , steengroeve of electriciteitspalen. De buren mogen niet aanpalend zijn. Graag op een romantische plek. Ik ken de Luberon streek erg goed en hoop mijn droomstek te vinden.
  Wie ons kan helpen of een eigendom te koop weet staan, al dan niet een bestaande gite business of BNB, tel. Ivan 0032476424997 of e-mail:
  ivanwillems@telenet.be

 209. piet

  Door omstandigheden te koop aangeboden:
  Te koop aangeboden:
  Multifunctioneel modern compleet ingericht huis, thans in gebruik als Bed & Breakfast/ pension maar voor vele andere doeleinden geschikt, gelegen in het Zuiden van het Zwarte Woud ( driehoek Zwitserland – Frankrijk – Duitsland), op korte afstand van Basel (vliegveld) en ca. 670 km van midden Nederland.
  Het huis is vrij en rustig gelegen tegen de bosrand en beschikt over voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
  Zomer en Winter seizoen
  Huis bestaat uit 4 etages, 10 ingerichte kamers (ca. 20 bedden) + 1 kamer nog niet ingericht, 6 badkamers i.z.g.st., eetzaal, ontspanning (gemeenschappelijke) ruimte, toiletten, keuken, werkplaats, voorraad kelder, diverse andere ruimtes en privé appartement.(5 kamers)
  Huis verkeerd in goede staat van onderhoud, verwarming en warm water installatie, bouwjaar 2010.
  Totaal oppervlakte huis ca. 570 m2, grond perceel ca 4300 m2.

  Prijs indicatie tussen 300.000,00 en 320.000,00 Euro

  Serieus geïnteresseerd en beschikt u over voldoende eigen middelen ? mail uw naam, adres en telefoonnr. (geen gsm !) en wij nemen contact met u op. verkoop34a@hotmail.nl

 210. Mariska Moerel

  Hallo,

  Wij zijn op zoek naar een leuk, klein pandje in België of Noor-Midden Frankrijk. Het liefst op de ideale locatie: vlakbij stad, vliegveld, rustig en vrij gelegen, vlakbij dorpje. Max. 5 kamers + eigen woonruimte.
  Mail: bruggenm@live.nl

  Met vriendelijke groeten,

  M. Moerel.

 211. bnb4sale

  Te koop in Zuid-Oost Frankrijk (de Drôme) : chambres d’hôtes met uitstekend zakencijfer.
  Volledig gerenoveerde typische Zuid-Franse stenen woning.
  Talloze uitbreidingsmogelijkheden (bijkomende kamer(s), bar/resto,…)

  contacteer ons voor meer info : bnb4sale@hotmail.com
  Vraagprijs : 449.500euro
  Een buitenkansje!
  http://www.wix.com/bnb4sale/home

 212. Onze vakantieboerderij in Zuid Afrika is te koop.
  Zie de website… http://www.avondzon.com

  groeten, Egbert Hoekstra

 213. sigrid verhoeff

  Onze prachtige verbouwde finca in Cortijos Nuevos de la Sierra( ANDALUSIE)
  staat te koop.
  Na 12 jaar er met veel genoegen al onze vakanties te hebben doorgebracht willen wij andere dingen gaan doen.
  U kunt de finca bekijken op onze website.

  http://www.houseforsale-spain.com
  Onze finca met zijn 9040 m2 grond is zeer geschikt om een kleine minicamping te beginnen.
  Het huis is in perfecte staat en direkt te betrekken.
  Met vriendelijke groet, Sigrid Verhoeff
  adverhoeff@t-online.de

 214. Wij hebben het voornemen eind 2011 met onze B&B te stoppen en het geheel inclusief woonhuis te koop te zetten.
  Onze locatie : Nederland, Zuid-Limburg , het centrum van Fietsers en wandelaars Heijenrath (Slenaken) langs de vele bekende en onbekende wielerroutes
  Ons pand is een oude vakwerk stal verbouwd in de jaren 70’ tot woonhuis en in 2006 als B&B
  Onze vraag prijs is € 480.000
  Geïnteresseerde kunnen contact opnemen via bwvandenbogaard@boment.nl
  http://www.boment.nl

 215. Ons rijksmonumentale raadhuis in Sint Maarten, in de kop van Noord-Holland, staat te koop! Kijk op Funda of op http://www.raadhuistekoop.nl. De website van het (zeer goed lopende) bed and breakfast is op Weekendhotel te vinden, of op http://www.hetraadhuys.com.
  Onze vraagprijs is € 669.000.

 216. onze boerderij De lindenhof met B&B winkel brocante, thee tuin enz staat nu te koop in het prachtige rivieren gebied aan de waal tegenover Zaltbommel in het pitoreske dorpje Tuil. Wij hebben open dag zaterdag voor pasen vanaf 11.00 uur.
  verdere info kunt u vinden bij http://www.bijzonderwonen.com

 217. In verband met emigratie bieden wij onze zeer goedlopende groepsaccommodatie/B&B/woonhuis met totaal 9 slaapkamers (eurorelais waarderingscijfer 9,3) te koop aan in het mooie drentse dorp Diever.

  Met continu stijgende omzet – dat is bijna vier keer zo veel als een gemiddelde B&B in Nederland!

  In het centrum van het dorp, temidden van alle voorzieningen en op korte (loop)afstand van prachtige natuurgebieden (Drents Friesewold/Dwingelderveld) gelegen ROYALE WOONBOERDERIJ met GROEPSACCOMMODATIE/B&B op 805 m² grond. Bouwjaar 1889, verbouwd en gerenoveerd.

  Vraagprijs: €574.500,00

  Mogelijkheid om volledige accommodatie-inventaris inclusief websites en lopende boekingen over te nemen.

  Onze eigen website’s:

  http://www.dieverdorp.nl

  http://www.diever.eu

  http://www.selfcateringinholland.com

  http://www.accommodationinholland.co.uk

  Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: info@dieverdorp.nl

 218. Te Koop: Hofstede De Groote Laar

  Hofstede De Groote Laar ligt op de uitlopers van de Veluwe, in het prachtige buitengebied van Spankeren. Het uitzicht van de Hofstede wordt bepaald door de uiterwaarden van de IJssel met zijn schitterende vergezichten. Een aantal keren per jaar, lopen de uiterwaarden bij hoog water vol en ligt Hofstede De Groote Laar ineens aan een prachtig meer.

  In de directe omgeving van de Hofstede zijn tal van recreatiemogelijkheden, o.m. door de nabijheid van de Veluwezoom, de Hanzesteden Doesburg en Zutphen en Nederlands kleinste stadje Bronckhorst. Fietsers kunnen bovendien hun hart ophalen op mooie knooppuntroutes.

  Hofstede de Groote Laar werd tussen 2003 en 2009 volledig gerestaureerd.

  Bedrijfsactiviteiten

  Sinds voorjaar 2010 heeft Hofstede De Groote Laar een florerend Bed & Breakfast appartement en worden er workshops gegeven omtrent groendecoratie en de aanwezig wijngaard. Voorjaar 2011 is er aanvullend een decoratieatelier ingericht.

  Afmetingen:
  Woonhuis: 1023m3
  Extra opstallen: 350 m2
  Perceel: 4750 m2
  Aantal kamers: 9 + zelfvoorzienend gastenverblijf
  Aantal slaapkamers: 4

  Vraagprijs: 795.000 k.k.
  Interesse?, zie http://www.degrootelaar.nl of mail w.vandijke@chello.nl

 219. B&B de Pastorie

  TE KOOP Bed & Breakfast te Lokeren – Belgie
  Gelegen in het centrum van Lokeren, 3 zeer mooie kamers op 1ste verdieping + prive appartement op gelijkvloers. Bewoonbare opp ca 500m2 – uitbreiding mogelijk, met 4 kamers op 2de verdieping, zonder grote kosten . ( lift en ruime trap reeds aanwezig )
  Stadstuin, met terras .
  Zeer goede bezettingsgraad . (bewijzen via officiele boekhouding )
  Stopzetting wegens leeftijd ( +65j )
  Overname uitbating via bvba mogelijk.
  Prijs : € 665.000
  zie website http://www.bb-depastorie.be

 220. Le Relais de Chasse, chambres & table d'hôtes

  Onze succesvolle B&B met diner faciliteiten is te koop.
  De mogelijkheid een uniek huis met prachtige tuin te kopen en een bestaand bedrijf over te nemen.

  object: voormalig 16e eeuws jachthuis
  locatie: op grens van Bougogne (Nievre) en Auvergne (Allier)
  bewoonbaar oppervlak huis: 410m2
  aantal kamers: 12
  aantal slaapkamers: 6
  aantal badkamers: 6
  tuin: 10.000m2
  verwarming: CV (olie)
  aangesloten op riolering
  gelegen in het hart van een klein dorp

  voor meer info over onze B&B verwijzen we u graag naar: http://www.lerelaisdechasse.com
  voor uitgebreide info (plattegrond, uitgebreide beschrijvig, foto’s) over het huis verwijzen we u graag naar http://www.house-for-sale-burgundy.com

  vraagprijs: 559.000,– k.k. http://www.house-for-sale-burgundy.com

 221. Maison du Bonheur

  Te koop : groot vakantiehuis aan zee (panoramisch uitzicht) op de grens van Picardië en Normandië.
  Mogelijkheden : chambres d’hôtes, verhuur (geheel of gedeeltelijk), eigen bewoning, wonen en werken. Extra grond is bij te pachten.

  Vraagprijs : € 285000 incl. inventaris
  http://www.bonheur-ault.eu

 222. Te koop gerenoveerd en gerestaureerd voormalig jachtkasteel met bijgebouwen. Het landgoed wordt doorkruist door de rivier Authie en heeft een privé eiland (1 ha).
  Woonopp : 1000 m2, 5 B & B kamers met eigen sanitair, 3 gîtes en grote gerenoveerde zolderetage/appartement voor eigen bewoning. Grote garage/werkplaats/Atelier. Grondopp.: 23000 m2.
  Exploitatiemogelijkheden : B & B, gîtes, familiehotel, camping, restaurant, wonen en werken.
  Lokatie : grens Pas de Calais en Picardië.
  Vraagprijs : € 795000 k.k.
  http://www.isledelauthie.com

 223. Auberge Eco-domaine Le Fond de Vedeur

  De exploitatie van onze suksesvolle Familiale Auberge (Eden quality partner award van de europese gemeenschap) is over te laten in het kleinste stadje van de wereld: Durbuy, midden in de ardennen provincie Luxemburg/ Belgie.
  Vraagprijs: 240.000 euro. Huur pand: 2000 euro per maand.
  Met vijver en prachtig gelegen langs bosrand.
  Instapklaar /onmiddellijk rendabel en mogelijkheid tot goede verdienste. Prima exploitatie opgebouwd sinds 10 jaar/vast klienteel.
  Ideaal voor koppel waarvan een van beide kan koken.
  Voorzien van alle nodige attesten.
  Ben bereid tot begeleiding gezien het onze eigen creatie betreft (10 jaar werk).
  R. Ulens
  Tel 0032 474401633

 224. B&B Ardennen

  Onze zeer goed lopende B&B in de regio Durbuy is wegens omstandigheden te koop.
  Oude boerderij met 6 (slaap)kamers, waarvan 2 gastenkamers in apart gedeelte, 300 m2 woonoppervlak, 4000 m2 tuin met rondom blijvend vrij uitzicht op een rustige lokatie.
  Vraagprijs: € 359000
  http://www.charmantvakantieverblijf.be

 225. MAY RENE

  Hallo,

  Wij zijn op zoek naar een B&B in Belgisch Limburg. We willen graag min. 4 à 5 gastenkamers en een apart woonhuis voor onszelf (gezin met 2 kindjes).

  Indien iemand een B&B te koop heeft staan of een tip heeft, kan ons altijd contacteren en dan komen we graag eens kijken rene.eef@pandora.be

  Groetjes,

  René en Eef

 226. Een beter leven beginnen en een eigen B&B starten? Tijd voor elkaar en de kinderen in een zonniger klimaat? Ziehier een overzicht van enkele mogelijkheden in Midden Portugal waar de mensen nog vriendelijk zijn, de wijn gegarandeerd goedkoop en de concurrentie laag. Op http://www.edenportugal.com eigendommen rechtstreeks te koop van de eigenaar, dus gegarandeerd aan de beste prijs.

 227. Volledig gerestaureerde Monte (een typisch landgoed in de Alentjeo) in de Alto Alentejo, Portugal te koop aangeboden. De Monte is op het ogenblik in gebruik als goedlopende Bed & Breakfast /Boutique hotel.
  http://www.villacus.com
  Nadere informatie via info@villacus.nl

 228. Henk

  Te koop: Hotel met 10 kamers in Amsterdam op een AA-locatie. Omgeving Leidseplein, Museumplein en Vondelpark.

  Vraagprijs 350.000

  Bent u serieus geinteresseerd en beschikt u over voldoende eigen middelen, mail mij henk880@hotmail.com

 229. Daniel van den Hooven

  Onze zoon en opvolger heeft al enige tijd een leuk meisje en is in het afgelopen voorjaar verhuist naar Madrid. Hij zou hier de zaak gaan runnen, maar heeft gekozen voor de liefde en dat lijkt een goede keuze. Voor ons is het hier allemaal wat te groot en we willen daarom graag verkopen. De ideale plek voor groepen, volledig vrij en prive. Onze vraagprijs die door de makelaars ook wordt gehanteerd is € 790.000. Als u echt bent geintersseerd en over voldoende financien beschikt bel ons dan eens of kom langs. Op onze website vind je heel veel informatie http://www.casaoasis.es mijn prive nummer hier in Spanje 0034 629530854. Een keer uitgebreid praten met elkaar kan erg zinvol zijn. Wilt u meer weten bel of mail dan de vragen naar ons toe daniel@casaoasis.nl

 230. Dijkstra

  Wij zijn een jong enthousiast stel en wij zoeken een klein hotel/b&b/pension om samen te runnen. Dit mag zijn in nl/a/de… we zijn nog jong dus het moet niet al te duur zijn. Wie kan ons helpen? M vr gr mw Dijkstra njtad99@gmail.com

 231. Judi

  Wij zijn op zoek naar een pand in Amsterdam waar wij een B&B (maximaal 10 kamers) kunnen vestigen.
  Graag komen we in contact met eigenaren die hun object willen verhuren of verpachten.

  Met vriendelijke groet,
  Judi yaberra@hotmail.com

 232. Van Hecke

  wij zijn op zoek naar een B&B die men niet hoeft te kopen maar kan huren om uit te baten. Bij voorkeur Frankrijk maar andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. info@just-me.be

 233. Karakteristieke villa ‘CHEZ NOUS’ in Garderen te koop. In het dorp, op loopafstand van diverse horecagelegenheden. Midden op de Veluwe, waar toeristen graag fietsen en wandelen in de prachtige bossen. Door de aangebouwde ruimte is deze villa geschikt voor een bed & breakfast.
  Kijk voor meer informatie op de vermelde website. http://www.malestein.nl

 234. Daniel van den Hooven

  Een uniek object te koop!
  In februari 2006 kochten wij, d.w.z. mijn vrouw Janny, onze oudste zoon Maarten en mijn persoontje na veel zoeken een ruïne van een oude boerderij in de provincie Murcia op slechts 20 km. van de steeds populairder wordende “Costa Calida”. De boerderij met 2ha grond ligt alleen met uitzicht op de omliggende bergen. Het dorpje Almendricos met diverse winkels en horecagelegenheden ligt op slechts een half uurtje lopen.
  In ongeveer acht maanden hebben wij deze boerderij met hulp van heel veel Spaanse vakmensen omgebouwd tot een schitterend klein hotel (B&B). Eind oktober 2006 heeft mijn moeder in aanwezigheid van o.a. de Nederlandse TV (het programma “Geen weg terug”) “Casa Oasis” geopend. Ik heb zelf genoten van de bouwperiode en vond het heerlijk alles te plannen en te regelen. De eerste maanden na de opening hebben we lekker gewerkt, maar half 2007 kreeg ik reeds het gevoel, dat dit niet echt mijn “ding” is. In Nederland heb ik samen met mijn broer een groot kantoorinrichting bedrijf gerund en dat was voor mij veel dynamischer.
  Aangezien het de bedoeling was, dat Maarten na een paar jaar het bedrijf over zou nemen zijn we toch doorgegaan. Ook voor Maarten bleek het echter al snel niet echt zijn ideale werk te zijn en alleen Janny had het goed naar haar zin. Zij verzorgd en verwend graag mensen en is ook een uitstekende kok.
  In 2007 zijn Maarten en ik samen naast Casa Oasis met een tweetal andere “buitenlanders” een makelaarskantoor begonnen. Toen dit door de crisis niet zo´n succes bleek hebben we samen nog op toeristenmarkten gestaan met exclusief Spaans keramiek. Maarten had inmiddels verkering met een meisje uit Madrid en is daar een klein jaar geleden zelfs gaan wonen. Ook heeft hij daar in zijn oude vakgebied de IT een zeer goede baan gevonden.
  Wij willen daarom verkopen, want met z´n tweeën zo´n bedrijf runnen is niet te doen en zoals eerder geschreven, ik vind het ook niet leuk. Verder hoeven we er niet van te leven, omdat ik reeds vier jaar een privé pensioen ontvang.
  Casa Oasis is geheel kompleet en een eventuele koper kan direct beginnen. We zijn selfsupporting. Water komt met een tankauto (minder kalk dan waterleiding en veel meer waterdruk) en stroom hebben we van een enorme zonne-energie-installatie. Alle 10 gastenkamers zijn gemeubileerd met top meubels en schitterend sanitair. Privé zijn er nog eens drie slaapkamers, een eet/zitkamer, een patio en een prachtige keuken. Op het terras staan 25 strandstoelen en diverse zitjes. De eetzaal (comedor) heeft alles wat je je maar kunt wensen, zoals een groot flatscreen, een stereo met microfoons, binnen en buiten speakers enz. Ook de keuken/zwembadbar is meer dan kompleet met servies en bestek voor meer dan dertig personen. Maar ook tradionele paella pannen en brander zijn er van klein tot groot. Naast het grote zwembad van 5 x 10 meter ligt een barbecuegebied met 22 zitplaatsen. Het terras zelf is ruim 500 m2. En verder bevindt zich binnen het hekwerk een beachvolleybalveld, een jeu de boulesveld, een mini voetbalveldje, een parkeerterrein waar 14 auto´s uit de zon kunnen staan en meer…. Binnen het afsluitbare hekwerk hebben we ongeveer 8.000 m2 grond, waarvan we in de loop der jaren een groot gedeelte tuin hebben gemaakt. Buiten het hekwerk ligt nog eens 12.000 m2 grond, waar we op het ogenblik niets mee doen, maar waar eventueel een mooie kleine camping van gemaakt kan worden.
  De vraagprijs voor het geheel is € 790.000. Dit is inclusief alle meubelen m.u.v. privé, een zonne-energie-installatie, een auto Hyundai Santa Fee, driedubbel beddengoed, 5 fietsen, serviezen, glazen, bestek, een opslagcontainer, extra bijzetbedden, kinderbedjes enz. Als u echt geïnteresseerd bent en over voldoende financiën beschikt laten we dan een afspraak maken, zodat we u rond kunnen leiden en alles kunnen laten zien van “Casa Oasis”.
  http://www.casaoasis.es

 235. Wante Viviane

  Wij zoeken een kleine B&B over te nemen ( 3 a 4 kamers ) + woonst liefst huren in de Antwerpse kempen of in Nederland ( liefst aan zee of jachthaventje )
  Met vriendelijke groeten
  Mevr. Wante
  mail ons viviane.wante@telenet.be

 236. Willem Es

  Te koop in Spanje,Extremadura, regio Caceres.
  Is+/- 300 km ten ZW van Madrid via de A5 /Badajoz
  Een Finca = Casa Rurla/B&B + kleine camping,totaal 3 ha.
  In een prachtig natuurgebied,
  Veel NL gasten en kampeerders,
  Vanaf Schiphol naar Madrid met http://www.easyjet.com of vanaf Eindhoven naar Sevilla met http://www.ryanair.com
  Vraagprijs 375.000 euro Kosten Koper
  Er is tevens nog een bouwvergunning voor een huis en voor 2 extra appartementen .
  Tel info: 0034 616 219 381 (NL gesproken)
  e-mail: mr.willem.nl@gmail.com

 237. Wegens een zwaar ongeval van onze zoon, zijn we verplicht om terug te keren naar België. Daarom willen we onze B&B in de Azoren (Portugal) verkopen.
  Het ecotoerisme op de eilanden neemt van jaar tot jaar toe. De natuur is overweldigend en tevens is dit een van de beste locaties ter wereld om walvissen en dolfijnen te ontmoeten.

  Meer informatie vind U via onze website http://www.joesplaceazores.com

  Vraagprijs : 350 000 euro

  Indien interesse, neem dan even contact met ons op : joesplace@telenet.be

 238. In verband met emigratie bieden wij onze zeer goedlopende groepsaccommodatie/B&B/woonhuis met totaal 9 slaapkamers (eurorelais waarderingscijfer 9,3) te koop aan in het mooie drentse dorp Diever.

  Met continu stijgende omzet – dat is bijna vier keer zo veel als een gemiddelde B&B in Nederland!

  In het centrum van het dorp, temidden van alle voorzieningen en op korte (loop)afstand van prachtige natuurgebieden (Drents Friesewold/Dwingelderveld) gelegen ROYALE WOONBOERDERIJ met GROEPSACCOMMODATIE/B&B op 805 m² grond. Bouwjaar 1889, verbouwd en gerenoveerd.

  Vraagprijs: €574.500,00

  Mogelijkheid om volledige accommodatie-inventaris inclusief websites en lopende boekingen over te nemen.

  Onze eigen website’s:

  http://www.dieverdorp.nl

  http://www.diever.eu

  http://www.selfcateringinholland.com

  Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: info@dieverdorp.nl

 239. Anna Pongers

  wij zijn serieus op zoek naar een locatie in Zeeland waar we met ons gezin (man, vrouw en twee kinderen) kunnen wonen en ons eigen b en b kunnen beginnen.
  liefst een bestaande b en b locatie die we evt over kunnen nemen, maar een (oude) boerderij die we kunnen verbouwen is ook prima.

  vriendelijke groet, fam Pongers
  mailadres: agpongers@solcon.nl

 240. Roman Bussem

  Hallo,

  Wij zijn nog steeds op zoek naar hotel/pension met een klein restaurant gedeelte te pachten/huren in Duitsland.
  Graag horen wij van mensen die ons kunnen helpen in onze zoektocht.
  Roman_Bussem@hotmail.com

 241. Hanny Hanssen

  Wegens verhuizing te koop:
  Op unieke locatie gelegen – in het centrum van Deurne in de Brabantse Peel – NB – stijlvolle jaren twintig woning én b&b met karakteristieke details. Het object heeft enerzijds een moderne afwerking, waarbij anderzijds de uiterlijke kenmerken van de twintiger jaren zijn behouden. De woning kenmerkt zich door speelse leefruimten, veel lichtinval en een hoog afwerkingsniveau met oog voor detail. Het pand beschikt over een riante, privacybiedende achtertuin. Het fraaie bijgebouw biedt tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld als beroepsruimte aan huis, inwoning, berging of als gastenkamers.
  Op dit moment zijn op de 1ste verdieping 3 ( 2-persoons )kamers ingericht voor de gasten:
  De overloop biedt toegang tot drie royale slaapkamers welke allen beschikken over een eigen sanitaire voorziening. Slaapkamer l is voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond alsmede een praktische inbouwkast. Aansluitend bereikt u de complete badkamer voorzien van geheel betegelde wanden, een ligbad met thermostaatkraan, een riante douchecabine, badmeubel met wastafel en toilet. Slaapkamer II is aan de achterzijde van de woning gelegen en eveneens voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden en – plafond. De kamer staat in open verbinding met de badkamer, welke is uitgerust met een douchecabine (Cleopatra) en vaste waste wastafel. Tevens bevindt zich hier een separate toiletruimte. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot een dakterras welke een uitzicht biedt over de achtergelegen tuin. Slaapkamer III heeft eenzelfde afwerking als slaapkamer l en II. Ook deze ruimte staat in open verbinding met de badkamer, welke is voorzien van een stoomcabine (Cleopatra), vaste wastafel en doucheWC (Geberit).
  Komt het zien!! http://www.youtube.com/watch?v=W5tkGZgBsBc
  Wij kijken uit naar u!! Komterin!!
  Hanny Hanssen
  Komterin Logies + Ontbijt
  http://www.komterin.nl
  info@komterin.nl
  mobiel 06-27138145

 242. Ingrid Hop

  Wij hebben een pand te koop in Mecklenburg Vorpommern in Duitsland dat heel goed geschikt is voor B&B. Wegens omstandigheden kunnen wij onze plannen verder niet waarmaken in Duitsland. Tekeningen zijn al klaar. Zie Gutshaus Eichhorst € 290.000.
  Ingrid Hop mobiel 0031646207059
  http://sites.google.com/sites/gutshauseichhorst/home

 243. Zeer rendabele B&B te koop nabij Maastricht / 20 bedden
  http://www.aventurijn.be

 244. mooie B&B te huur in Toscane, Italie

  niet direct kopen? liever eerst huren!

  de kans om met weinig geld iets te starten.

  B&B ter overname aangeboden, app voor 5 pers, 7 kamers( 5 maal 2 pers, 1 maal 3 pers en 1 maal 4 pers.
  80% belgische en nederlandse gasten
  http://www.locandailfornello.com

 245. Willem Es

  Te koop of Huurkoop, in Spanje/Extremadura
  Finca 30.000 m2 met rustieke camping, uitbreiding is mogelijk en appartement verhuur in Spanje/Extremadura, regio Caceres.
  Vraagprijs 350.000 euro,
  Huurkoop is bespreekbaar, bij huurkoop is een redelijk eigen financiele inbreng noodzakelijk.
  Belangstelling bel via 0034 616 219 381 NL gesproken

 246. Paul-Eric Hamelink

  Vale do Judeu, Algarve Central.

  “Zowel de lokatie als de villa zelf met zijn prachtige tuin, lenen zich uitstekend voor een Bed&Breakfast!”

  Schitterend gebouwde villa, riant gelegen tegen een heuvel, met ruim opgezet gastenverblijf. De villa ligt op het zuiden in rustieke wijk en met schitterend uitzicht op de omgeving.
  Degelijk gebouwd, goed onderhouden en voorzien van prachtig in stijl aangelegde tuin en eigen bronwatervoorziening. Het geheel is gebouwd op een eigen terrein van 3.000 m². Het bebouwde oppervlak van de villa is 325 m². Met uitzondering van het gastenverblijf beschikken de overige kamers allen over vloerverwarming.

  De villa bestaat uit maar liefst 3 ruime dubbele slaapkamers met badkamer. Romantisch ruim opgezette woonkamer inclusief open haard, met directe toegang tot het ruime terras wat uitzicht geeft op het zwembad, tuin en omgeving. Nieuwe, moderne keuken met apparatuur en gezellig eetzitje.

  Gelijkvloers een riant gastenverblijf met eigen entree welk veel privacy biedt en geen enkele overlast voor het hoofdverblijf geeft. Geheel voorzien van solide wit-aluminium deuren en kozijnen met dubbel glas en goede afsluitbaarheid/beveiliging.

  Tevens aanwezig een keuken, met alle relevante apparatuur, een apart toilet en badkamer. Het verblijf heeft een directe toegang tot de prachtige tuin en het fraaie zwembad.
  Ruime garage met automatische roldeur, een pomphuis t.b.v. het zwembad en de automatische beregening van de fraaie tuin. Ook aanwezig 2 ruime tuinhuisjes van resp. 12 en 20 m2.

  De complete villa wordt vrijwel geheel ingericht en gemeubileerd aangeboden, klaar om in te trekken.

  Vraagprijs Euro 750.000.

  Voor alle Info: georgeportugal@upcmail.nl

 247. Daniel van den Hooven

  Een uniek object te koop!
  In februari 2006 kochten wij, d.w.z. mijn vrouw Janny, onze oudste zoon Maarten en mijn persoontje na veel zoeken een ruïne van een oude boerderij in de provincie Murcia op slechts 20 km. van de steeds populairder wordende “Costa Calida”. De boerderij met 2ha grond ligt alleen met uitzicht op de omliggende bergen. Het dorpje Almendricos met diverse winkels en horecagelegenheden ligt op slechts een half uurtje lopen.
  In ongeveer acht maanden hebben wij deze boerderij met hulp van heel veel Spaanse vakmensen omgebouwd tot een schitterend klein hotel (B&B). Eind oktober 2006 heeft mijn moeder in aanwezigheid van o.a. de Nederlandse TV (het programma “Geen weg terug”) “Casa Oasis” geopend. Ik heb zelf genoten van de bouwperiode en vond het heerlijk alles te plannen en te regelen. De eerste maanden na de opening hebben we lekker gewerkt, maar half 2007 kreeg ik reeds het gevoel, dat dit niet echt mijn “ding” is. In Nederland heb ik samen met mijn broer een groot kantoorinrichting bedrijf gerund en dat was voor mij veel dynamischer.
  Aangezien het de bedoeling was, dat Maarten na een paar jaar het bedrijf over zou nemen zijn we toch doorgegaan. Ook voor Maarten bleek het echter al snel niet echt zijn ideale werk te zijn en alleen Janny had het goed naar haar zin. Zij verzorgd en verwend graag mensen en is ook een uitstekende kok.
  In 2007 zijn Maarten en ik samen naast Casa Oasis met een tweetal andere “buitenlanders” een makelaarskantoor begonnen. Toen dit door de crisis niet zo´n succes bleek hebben we samen nog op toeristenmarkten gestaan met exclusief Spaans keramiek. Maarten had inmiddels verkering met een meisje uit Madrid en is daar een jaar geleden zelfs gaan wonen. Ook heeft hij daar in zijn oude vakgebied de IT een zeer goede baan gevonden.
  Wij willen daarom verkopen, want met z´n tweeën zo´n bedrijf runnen is niet te doen en zoals eerder geschreven, ik vind het ook niet leuk. Verder hoeven we er niet van te leven, omdat ik reeds vier jaar een privé pensioen ontvang.
  Casa Oasis is geheel kompleet en een eventuele koper kan direct beginnen. We zijn selfsupporting. Water komt met een tankauto (minder kalk dan waterleiding en veel meer waterdruk) en stroom hebben we van een enorme zonne-energie-installatie. Alle 10 gastenkamers zijn gemeubileerd met top meubels en schitterend sanitair. Privé zijn er nog eens drie slaapkamers, een eet/zitkamer, een patio en een prachtige keuken. Op het terras staan 25 strandstoelen en diverse zitjes. De eetzaal (comedor) heeft alles wat je je maar kunt wensen, zoals een groot flatscreen, een stereo met microfoons, binnen en buiten speakers enz. Ook de keuken/zwembadbar is meer dan kompleet met servies en bestek voor meer dan dertig personen. Maar ook tradionele paella pannen en brander zijn er van klein tot groot. Naast het grote zwembad van 5 x 10 meter ligt een barbecuegebied met 22 zitplaatsen. Het terras zelf is ruim 500 m2. En verder bevindt zich binnen het hekwerk een beachvolleybalveld, een jeu de boulesveld, een mini voetbalveldje, een parkeerterrein waar 14 auto´s uit de zon kunnen staan en meer…. Binnen het afsluitbare hekwerk hebben we ongeveer 8.000 m2 grond, waarvan we in de loop der jaren een groot gedeelte tuin hebben gemaakt. Buiten het hekwerk ligt nog eens 12.000 m2 grond, waar we op het ogenblik niets mee doen, maar waar eventueel een mooie kleine camping van gemaakt kan worden.
  Wij bieden Casa Oasis vanaf nu aan tegen de zeer scherpe vraagprijs van € 689.500. Dit is inclusief alle meubelen m.u.v. een paar privé meubels, een zonne-energie-installatie, een auto Hyundai Santa Fee, driedubbel beddengoed, 5 fietsen, serviezen, glazen, bestek, een opslagcontainer, extra bijzetbedden, kinderbedjes enz. Aangezien ik met een vriend van mij een nieuw project wil gaan opzetten in Nederland hebben we wat meer haast gekregen, vandaar deze zeer scherpe prijs. Als u echt geïnteresseerd bent en over voldoende financiën beschikt laten we dan een afspraak maken, zodat we u rond kunnen leiden en alles kunnen laten zien van ons kleine paradijs in Almendricos.

  http://www.casaoasis.es

 248. Onze B&B in Frankrijk staat te koop maar wij overwegen nu ook om het te laten runnen.
  Bent u op zoek naar een ander leven voor een betaalbare prijs?
  Bel of mail 0031683202623 lesmirandes@live.com

  http://www.lesmirandes.com

  Mvg,

  Frans

 249. claudia

  wegens gezondheidsredenen moeten wij onze bloeiende zaak verkopen. We zijn gelegen in het noorden van Antwerpen, in de omgeving van Roosendaal. We hebben 6 mooie themakamers die van alle gemakken voorzien zijn (airco, internet, sanitair, televisie,…) en een prachtig ruim appartement. Dat alles in een gerenoveerde dokterswoning op een perceel van 1500m² vlak bij het internationale treinstation. We hebben een zeer hoge gemiddelde bezettingsgraad en hebben veel zakelijk clienteel maar ook veel wandelaars en fietsers. Er is een bar en ruimte voor een restaurant. Contacteer me voor meer info: claudia_konings@hotmail.com
  http://www.dekerselaer.be

 250. Daniel van den Hooven

  Kijk op onze speciaal gebouwde website
  http://www.hoteltekoopinspanje.nl/

 251. Daan de Jong

  Schloss te Koop
  Het Schloss is in 1994 grondig gerenoveerd. Er was van 1995 tot 2004 een bekend hotel-restaurant in gevestigd. Het Schloss heeft een nuttig vloeroppervlak van zo’n 1600 m2,verdeeld over parterre, 1e verdieping en 2e verdieping. Een deel is onderkelderd. Hier bevinden zich de CV en warmwaterinstallatie. Er zijn 39 hotelkamers met eigen badkamer. Op de begane grond bevindt zich onder andere een zaal van 80 m2, een entree van 50 m2, een herenkamer en tuinsalon van elk 50 m2 en een terraskamer. Elke hotelkamer is voorzien van brandalarm en voldoet aan alle hoteleisen. Het Schloss is in 2006/2007 op- nieuw grondig gerenoveerd. Zo werden er o.a. nieuwe betonvloeren, parket, elektra, C.V.-installatie en boilers gerealiseerd. Het overgrote deel van de kozijnen is ??vernieuwd en voorzien van dubbelglas. In de hal ligt een mooie leisteenachtige vloer. Het barokke Schloss heeft aan de achterzijde een zuileningang met rond terras en trap naar de Schlosstuin. U bereikt het Schloss over een lange oprijlaan eindigend in een rotonde. Aan de achterzijde van het Schloss loopt een verhoogd wandelpad naar het 9 ha grote Schlossmeer. Er staat op het perceel ook een klein voormalig cavaleriehuisje.
  De koopprijs van dit unieke object bedraagt € 1.275.000,- k.k.
  Schloss Buggenhagen is geschikt voor meerdere doeleinden, o.a. als Schlosshotel en voor seminar- gebruik maar het is ook zeer geschikt voor de paardenliefhebber of als privé-domein.
  Voor meer informatie of contact stuurt u een mail naar onderstaand. adres.
  dejong@innova-investments.nl

 252. Hallo,

  Vanwege opstarten nieuw bedrijf is binnenkort te koop mijn B&B.
  In het centrum van Amsterdam.

  http://www.flyntbedandbreakfast.nl

  Voor meer informatie graag een email sturen
  naar sappy001@live.nl

 253. Giorgia

  onze B&B is te koop: http://www.paysage-poetique.be
  u mag steeds mailen voor meer info.
  vriendelijk
  Giorgia
  giorgia.dewitte@gmail.com

 254. Op Bonaire,

  Te koop groot huis met 3 appartementen, waar nog makkelijk 2 extra kunnen worden ingebouwd (intern).
  80 meter van zee.
  Kooppprijs $695.000,=
  Voor een induk surf naar onze website.

  http://www.oceanviewvillas.com

  Groet,

  Annemarie Dekker

 255. Bert de Leeuw

  Ter overname gezocht bed & breakfast in Toscane of Umbrie.

  Ook interesse in andere regio’s, maar voorkeur gaat uit naar Toscane of Umbrie.Overname is in iedere vorm bespreekbaar.
  Ook interesse in het beheren van een bed & breakfast.

  Met vriendelijke groet.
  Bert de Leeuw
  bertdeleeuw@hotmail.com

 256. Ton & felix

  We zoeken een klein hotel of een b&b ter overname in amsterdam. Eigen middelen aanwezig! Zowel huur als koop!

  Mail: groteoost@hotmail.com

 257. Th.F.Bos

  Op ca. 10 min. Afstand van de Vlinderstad Emmen staat deze woonboerderij, met 3 garages, kapschuur, een stalletje en ook nog een vrij uitzicht over de landerijen.
  Deze woning biedt ideale mogelijkheden voor dubbele bewoning, maar is ook geschikt te maken als BED EN BREAKFAST. Woonoppervlak begane grond 320 m².
  Het perceel is ca. 3000 m² en de inhoud van de boerderij is ongeveer 2400m³.
  voor meer info th.f.bos@ziggo.nl

 258. Te koop aangeboden

  GOED RENDERENDE, goed onderhouden Villa + 2 appartementen met royaal prive zwembad (bj 2005), Gelegen in Albufeira, de meest geliefde badplaats in de Algarve van Portugal, op slechts 700 meter van het strand, in een rustige, nagenoeg autovrije, villa wijk.

  De appartementen, hebben een zelfstandige toegang en worden al gedurende 5 jaar, het gehele jaar door, goed verhuurd. De omzet is goed te noemen. Er is nog waarde toe te voegen, door de mogelijkheid om 2 slaapkamers te verhuren als bed & breakfast, of hiervan, op eenvoudige wijze, een 4e appartement te maken.
  Een perfect onderhouden (5k) Villa + twee (2k) appartementen, met zeer goede potentie, staan garant voor een zorgeloze investering en een heerlijk verblijf voor u in mediteranne Algarve van Portugal, waar het kwik op de winterdagen niet onder de 15 graden komt. Dit is uw kans om te gaan genieten van het goede leven, met een fraai inkomen.

  De koopsom voor de Villa + 2 appartementen is 439.000,- K.K.

  Bent u geintresseerd in dit bijzondere object mail dan naar info@casarosina.nl – en vraag voor meer info en foto’s naar onze brochure. Eventuele Inruil van uw woning in Nederland is bespreekbaar!

  Met vriendelijke groet,
  Henk van Boekel

 259. B. Posno

  Mijn partner en ik zijn op zoek naar een Bed and Breakfast in Drenthe die wij kunnen overnemen van bijvoorbeeld mensen die door omstandigheden of leeftijd er mee willen stoppen.

  Met heel veel liefde willen wij die dan graag voortzetten.

  Vriendelijke groeten, Gerard & Bernadette.

  bernadetteposno@gmail.com

 260. Helma en Dick

  Portugal/Algarve/Monchique.
  Gerenoveerde woonboerdeij met B&B tekoop op 4 ha eigen grond.
  Het huis staat tegen de helling van het dal van de rivier de Perna da Negra,
  omgeven door eeuwen oude kurkeiken in een natural parc met veel boslucht. Het huis heeft een boven verdieping voor eigen bewoning met
  een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en voor en achter terras.
  De beneden verdieping heeft 3 gasten kamers met een gemeenschappelijke
  badkamer. Beneden op het terrein staat een sanitair blok met 2 toiletten,
  2 douches wordt nu gebruikt voor 2 grote ingerichte tenten, (go glamping)
  Er staat ook nog een ruine met woon vergunning. Prijs incl. B&B 180.000 E
  Interesse mail dga48@hotmail.com

 261. Mariéta's

  FRIESLAND, VLAKBIJ HET WAD.

  Ter overname, huurpand.

  Ruime zeer gezellige woning met kantoor en dakterras en aparte gastenkamers.
  Geheel ingericht!
  Ideaal voor kleinschalig B&B.

  Is veel vraag naar overnachtingen voor toeristen en/wadlopers.

  Extra bedrijfsruimte en klein winkeltje.
  Heel veel mogelijkheden.
  bv Fietsenhandel met reparatieruimte, Wadloop accommodatie stapelbedden, Cursusruimte enz enz.

  Woninghuur valt onder de huursubsidiegrens.
  Bedrijfsruimte lage lasten.
  OOK ZEER GESCHIKT VOOR DUBBELE BEWONING.

  Dit is echt een buitenkans voor een stel wat iets op wil bouwen.

  OVERNAME IN OVERLEG.
  Zonder geld voor deze overname aub niet reageren.
  Je kan altijd vrijblijvend mailen voor informatie.

  iriszacherias@hotmail.com

  Vriendelijke groet,

  Mariéta’s

 262. Voor degene die het roer eens om willen gooien kan ik u diverse betaalbare B&B’s ter overname aanbieden in het binnenland van Andalusië. Er staan bestaande B&B’s op maar ook huizen die geschikt te maken zijn voor B&B. Snuffel eens rond om mijn website bij commerciële objecten.
  Hasta luego http://www.aloramakelaar.com

 263. Fam Beeck

  Wij zijn op zoek naar een B&B/pension in het Heuvelland (Zuid Limburg), de Ardennen, of een boerderij of hoeve die we zelf kunnen ombouwen tot B&B.
  Heeft iemand een tip dan hoor ik het graag!

  Fam. Beeck
  gerald_beeck@hotmail.com

 264. Te koop

  HOTEL-RESTAURANT in middelgrote plaats in ZUID LIMBURG Tegen een glooiing op kleine afstand van de straat net buiten het centrum

  Zuidste puntje Limburg

  Beschrijving:

  Tegen een glooiing op kleine afstand van de straat net buiten het centrum van dit Zuid Limburgse plaatsje ligt dit comfortabele kleinschalige hotel-restaurant.

  De indeling van de in 1999 geheel herbouwde karakteristieke Carré Boerderij object is globaal als volgt: •Ruime entreehal met ontvangstbalie en kantoor •Ontbijtruimte met een vloeroppervlak van ca. 50 m² •Bar en sfeervol restaurant van in totaal ruim 80 m² •Professioneel ingerichte keuken ter grootte van ca. 18 m² •Souterrain met wellnessvoorzieningen (sauna, solarium, douche) •Gescheiden dubbele toiletgroepen •12 ruime, comfortabele hotelkamers op 3*** niveau •Riant terras aan de voorzijde (eigen grond) •Ruime parking aan de achterzijde met garage/berging van 110 m² •Privé gedeelte met grote woonkamer, keuken, 2 royale slaapkamers, badkamer, 2e toilet Het op een perceel van ca. 1.600 m² gevestigde pand bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud en voldoet aan alle vergunningseisen. De inventaris is zeer compleet en verkeert eveneens in prima staat.

  Vanaf de herbouw in 1999 is het object eigendom van het huidige ondernemerspaar dat nog een groeiend aantal andere zakelijke activiteiten ontplooit hetgeen tevens de reden van verkoop vormt. De hotelgasten zijn zowel uit de recreatieve als de zakelijke markt afkomstig.

  Gezien de locatie bij de entree van het schilderachtige Heuvelland maar ook vlakbij de grote stedelijke agglomeraties Heerlen/Parkstad met grote bedrijventerreinen (waaronder het grensoverschrijdende Avantis), Aken, Maastricht en in de nabijheid van een op- en afrit van de autosnelweg, biedt dit bedrijf ruime mogelijkheden in zowel de toeristische als de zakelijke sector. Het plaatsje zelf herbergt diverse bezienswaardigheden en gevarieerde horeca en vormt het start- en eindpunt van tal van wandel- en fietsroutes. In de omgeving vinden grote evenementen zoals bekende wielerwedstrijden Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste enz. voorts Pinkpop en tal van andere muziekale evenementen. De populaire toeristische autoroute de Mergellandroute voert langs het bedrijf. Kortom een locatie met bijzonder veel perspectief. Oplevering geschiedt geheel vrij van verplichtingen en geen overname personeel.

  Vraagprijs vanaf febr. verlaagd naar € 650.000,00 k.k.
  http://www.vallonnee.nl

 265. bos

  wij zoeken ter overname huur met recht op koop een B&B in spanje of griekenland , wie kan ons meer op weg helpen met deze zoek actie.
  zoeken een landelijk gelegen perceel wel binnen 30 min van kust of meer ed, max 6 slaapkamers en met zwembad.
  mag achterstallig onderhoud aan zitten.
  andervorm van overnamen is bespreekbaar of beheer ervan.

  met vriendelijke groet ger bos
  bos.gerrit1@gmail.com

 266. Ilona

  Hallo,

  Mijn man en ik zouden graag een klein pension gaan huren of kopen in de Dolomieten. Is er iemand die iets weet of die weet hoe de prijzen in dat gebied liggen? Ik hoor graag!

  Vriendelijke groeten, Ilona
  Ilonakats@hotmail.com

 267. Jos Veldman

  Te huur een klein gezellig cafe (max. 50 personen) met 10 hotelkamers in het moezelgebied. Het ligt op loopafstand van de moezel. Tevens is er een klein appartementje voor de eigenaar. Het geheel is gemeubileerd, dus je kunt zo beginnen. Verder zijn er geen verplichtingen aan brouwerij o.d.

  Met Vriendelijke groet,
  Jos Veldman
  jamveldman@hetnet.nl

 268. Unieke mogelijkheid tot aankoop van een kleinschalig vakantiepark op een van de mooiste locaties midden in de natuur in het zuidwesten van Portugal. (Alentejo Litoral) vagasvau.eu

 269. D. Walle

  Te Koop woonhuis met mogelijkheid voor B&B

  Deze ruime VRIJSTAANDE WONING met nieuw ACHTERHUIS ( ca. 90m²) en nieuwe aangebouwde stenen GARAGE ( ca. 63m²) biedt vele mogelijkheden! (zoals beroep/praktijk aan huis, atelier of dubbele bewoning enz.) en ligt op een kavel van 670m². Bouwjaar: voorhuis ca. 1960 ( in 2006 verbouwd) en achterhuis 2011.

  Indeling: zijentree, hal met trapopgang en fraaie plavuizenvloer, garderobekast, woonkamer (ca. 28m²) met houtkachel, dichte woonkeuken 2006 (ca. 14m²) v.v. inbouwapp., kelder, modern toilet, bijkeuken met witgoedaansluiting, slaap/werkkamer ( ca. 9.5m²), moderne badkamer met douche en toilet, grote hobby/werkruimte (ca. 56m²) met schuifpui naar zonneterras, portaal met achterom en doorgang naar de ruime garage (ca. 63m²!) met zowel aan de voor- als achterzijde een elektrische sectionaldeur!
  1e verdieping boven voorhuis: overloop, badkamer met douche en toilet en 4 slaapkamers.
  2e verdieping: bergzolder. Via een vaste trap in de hobby/werkruimte is de ruime verdieping (ca. 40m²) in het achterhuis bereikbaar, waar e.v.t. voldoende ruimte is voor extra slaap/werkkamers.

  Bijzonderheden: Verwarming CV Hr combi 2002, geheel isolerende beglazing en deels vloer-muur- en dakisolatie.
  Sinds 2010 is de riolering en de waterleiding vernieuwd, sinds 2011 de elektrische installatie ( 8 groepen),
  Kortom een object waar u zo in kunt en voor vele doeleinden geschikt. (Recent keuringsrapport VEH aanwezig)

  Deze perfecte woning staat aan een 30 km weg in Noordwolde Zuid en ligt op het kruispunt van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel in een fraai landelijk gebied zonder files op ca. 10 km vanaf de A32 Wolvega/Heerenveen-Meppel met goede ( auto/trein) verbindingen naar de Randstad. Het 100 hectare grote boscomplex Spokedam, met een natuurzwembad en vele wandelpaden, is op loopafstand bereikbaar.

  Link Funda: http://www.funda.nl/koop/noordwolde-fr/huis-47392590-nieuweweg-50/

  ducky.daf@home.nl

 270. Ans en Bart Strauven

  Aangezien mijn man en ik van plan zijn een nieuw project te starten willen we onze goedlopende B&B in Frankrijk verkopen. We hebben wat meer haast gekregen, vandaar deze zeer scherpe prijs van 375.000€. Als u echt geïnteresseerd bent laten we dan een afspraak maken, zodat we u meer informatie kunnen sturen en u rond kunnen leiden en alles kunnen laten zien van ons kleine paradijs.
  U kunt alvast een indruk krijgen als u kijkt op onze site http://www.lapersiennebleue.com

  Zonnige groeten,
  Bart en Ans

 271. Johnny Huisinga

  Te Koop aangeboden Zeer groot pand op de grens van Groningen en Friesland aan de rand van het Nationaal Park Lauwersmeer, betreft een multifunctioneel horecabedrijf met een ruime woning. Wij exploiteren dit multifunctionele bedrijf ruim 16 jaar en wil nu door een verandering in de gezinssituatie dit bedrijf verkopen.

  Het bedrijf is gelegen aan de vaarroute de Lauwers en bestaat uit een vrijstaand woonhuis met aansluitend het cafe gedeelte en een cafetaria.Los van het woonhuis staat een stenen garage.

  De huidige invulling kan met enkele simpele ingrepen veranderd worden in b.v. een Bed en Breakfast of een Restaurant(weinig tot geen concurrentie in de omgeving). Er zij plannen voor de aanleg van een vakantiepark met 350 vakantiewoningen op +/- 1500 meter van het te koop aangebodene. Ook zeer geschikt als beleggingsobject.

  Indeling Cafe:
  •Terras met 30 zitplaatsen en is uit tebreiden.
  •Entree met tochtportaal.
  •Links het nu cafe gedeelte(100m2) met rechts het biljart en een gescheiden toiletgroep(10m2) met een doorgang naar de cafetaria(20m2) en een aparte rookruimte met afzuiging.
  •Trapopgang naar volledig ingerichte feestzaal van 90m2.
  •De woning bevindt zich achter het cafe gedeelte met een aparte ingang.

  Indeling woning:
  •Woonkamer met open keuken 64m2.
  •Slaapkamer 27m2.
  •Slaapkamer 21m2.
  •Slaapkamer 21m2.
  •Slaapkamer 12m2.

  Totale perceeloppervlakte +/- 1000m2.

  Vraagprijs Onroerend Goed euro 269.000,- K.K
  voor meer informatie mail of bel
  cafedesluys.nl

 272. Beste mensen,
  wij zoeken een mooi B&B of groepsaccomodatie om uit te baten. Wij organiseren al jaren groepsvakanties en zouden graag een eigen plek hebben voor ons aanbod. I.v.m. de crisis, zouden we graag eerst huren, eventueel huurkoop. Of beheren vinden we ook prima!We blazen uw accomodatie nieuw leven in!
  yvonneweeber@gmail.com

  we horen graag!

  groeten,

  Yvonne

 273. Lennaert

  Exploitatie ter overname aangeboden. Prachtig B&B Kasteelhotel in Zuid-Limburg, 20 kamers, 3 multifunctionele ruimtes(vergaderingen, feesten, bruiloften). Locatie geheel gerestaureerd tussen 2005-2010. Omzet substantieel nog te verhogen door aanbieden van brasserie/restaurant. Professionele keuken aanwezig.
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen via lhe@kasteeldoenrade.nl

 274. Wonen en werken en leven in Spanje/Extremadura (Caceres – Trujillo)
  Te koop : Landgoed/Finca 27000m2 terrein.=B&B/Appartement verhuur
  De vraagprijs is 275.000 euro.
  De ligging is 300 km ZW Madrid, via de A5 Madrid-Badajoz.
  En op 900 meter van het dorp, het dorp heeft alle voorzieningen.
  Er is elektra, eigen waterbron,
  Veel rust en ruimte in een prachtig natuur gebied.
  De Romeinse geschiedenis/historie ontdekken in Merida (Caceres,Badajoz,Trujillo)
  Birdwatching in het NP Monfrague
  Wandelen in de Sierra de San Pedro,
  Meer weten bel of mail
  tel: 0034 616 219 381
  mail: mr.willem.nl@gmail.com
  http://www.fincalareina.com

 275. Ingrid Hop

  242. Ingrid Hop
  Wij hebben een pand te koop in Mecklenburg Vorpommern in Duitsland dat heel goed geschikt is voor B&B. Wegens omstandigheden kunnen wij onze plannen verder niet waarmaken in Duitsland. Tekeningen zijn al klaar. Zie Gutshaus Eichhorst € 290.000.
  Ingrid Hop mobiel 0031646207059
  http://sites.google.com/sites/gutshauseichhorst/home

 276. Willem Derksen

  den haag b&b in hartje stad plein 1 minuut lopen
  met 3 volledige appartementen ca 85 m2 per stuk en begane grond appartement van ca 220 m2 met dakterras voor eventuele eigen bewoning met garage voor 2 autos.
  te koop / huren/ huurkoop
  wegens gezondheids omstandigheden
  http://www.derksens.nl
  mail: thehaguemail@gmail.com
  mvg willem derksen

 277. Jan Verweij

  Om gezondheidsredenen moeten wij ons mooie gasthuis helaas verkopen.
  Ffaulty Towers Guesthouse is prachtig gelegen in de Belgische Ardennen, nabij Malmedy.
  Het is een gerenoveerde boerenhoeve uit 1804.
  Er zijn 6 mooie thema gastenkamers, plus nog een logeerkamer op de zolder. Mogelijkheid tot uitbreiding en exploitatie van het restaurant.
  Goede bezetting.
  Een grote living met bar, open haard en ontbijt/restaurant gedeelte.
  Prive woongedeelte in de oude boerderij.
  Bij belangstelling kunt u een bezichtiging plannen via onze makelaar.

  Telefoon: 003280770436
  http://hotelffaultytowers.centerall.com

 278. B&B te koop:
  Deze prachtige kleinschalige B & B in Nütterden ligt aan de rand van het Reichswald in Duitsland. Nütterden ligt net over de grens bij Nijmegen(15KM) en vlak bij Kleve(5km). De omgeving is schitterend en biedt veel mogelijkheden, o.a. wandelen in het Reichswald direkt aan beide kanten van het huis of fietsen.
  Deze vrijstaande woning heeft een totale woonoppervlakte van 229m2 en is in 2008 gebouwd.
  De hele bovenverdieping is ingericht als B & B. Er zijn drie ruime slaapkamers en een prachtige luxe badkamer op de verdieping. De grote living biedt veel mogelijkheden. Een apart gedeelte van tuin is er voor de gasten. De grote zolder is te bereiken via een vliso trap.
  De gehele benedenverdieping is voor privégebruik en heeft een aparte afsluitbare ingang met een ruime hal.
  http://www.schafsstall.de
  Woonkamer met open luxe inbouwkeuken met kookeiland totaal 65m2
  Slaapkamer met inloopkast en luxe badkamer- en-suite.
  Grote garage met aangrenzend de bijkeuken.
  De grootte van het perceel is 1300m2.
  De vraagprijs is € 412.000,00
  Heeft u interesse in deze mooie vrijstaande villa op unieke lokatie met uitzicht op het bos, neem dan vast een kijkje op http://www.schafsstall.de

  Met vriendelijke groet,
  Hanneke

 279. Fenny

  Voor B&B, wonen in groepen, dierenpension, etc. mooi pand in Grevenbicht.
  Zie Marcant wonen te Einighausen.

  fenny65@hetnet.nl

 280. Ik heb een prachtig object in Duitsland Thüringen te koop voor 15.000 euro, moet nog veel aan gebeuren maar als je handig bent is het goed te doen. Het is een degelijk gebouw, muren zijn uitstekend , dak houdt het nog wel even vol, maar er is veel te doen. Voor mij is het door omstandigheden niet te realiseren. Ik ben de eigenaar dus je betaalt geen makelaars courtage. De verkoop geschiedt officieel bij de notaris dus eerlijk. dwz je maakt het geld eerst over aan de notaris en na ondertekening van het koopcontract wordt het naar mij overgemaakt.
  Het is echt een buitenkansje voor als je het roer om wil gooien
  Van oorsprong is het een oude herberg, dus prima voor een B&B .
  Het ligt beeldschoon aan de voet van de Hörselberg in een geweldig wandelgebied vol bossen en bergen, dus zuivere lucht.
  Het heeft 6 kamers en een keuken met de mogelijkheid van een eetzaaltje. In Thüringen mag je zonder vergunning aan 8 gasten onderdak bieden.
  Er is nog een prachtige schuur bij van 8/8 meter, stallen voor 3 paarden,nog een aansluitend gebouw. Achter ligt een landje van 150m/10m waar je ook veel aan moet doen.
  Overal staan houtkachels, het heeft 5 schoorstenen. Er is elektra, water, zeer grote septic tank. foto”s staan op de website van mijn atelier http://www.schilderlesamsterdam.nl
  Vriendelijke groet I. van Vuure
  i.vure@telfort.nl

 281. Vicky De Kon

  IK beschik over een prachtige kangoeroo woning in de vlaamse Ardennen. Het zijn twee verbonden met elkaar prachtige landelijke huizen. Ideaal geschikt voor bed and breakfast uitbaters!! Voor meer info 0494895508. De vraagprijs is zeker niet onder 980000 euro.
  heirweg19@hotmail.com

 282. E&S

  Wij zijn op zoek naar een over te nemen B&B of een pand waar deze mogelijkheid er (eventueel) is. Koop / huur/ huurkoop. Het liefst met detailhandelbestemming.
  Het mag ook een langer leegstaand (markant) pand zijn.
  We zijn op zoek in een ruime omgeving van Eindhoven.
  saschasmetsers@chello.nl

 283. Laurent Witteveen

  Mooi dorpshotel te koop in Zweden.
  Wij willen ons mooi gelegen hotel in Grangärde, midden Zweden verkopen. Het hotel heeft 30 kamers en heeft een zeer fraaie ligging aan het meer.
  Alle mogelijkheden zijn aanwezig om hier een goed draaiend bedrijf van te maken voor toeristen, zakelijke gasten, lunch- en dinergasten en conferenties. Het hotel is ook nu in bedrijf en dus zo over te nemen.
  Woonruimte is aanwezig.
  Mail ons indien u meer informatie wenst.
  http://www.grangardehotell.se
  info@grangardehotell.se

 284. Wij hebben in Zeeland 2 panden te koop, uitermate geschikt voor B&B.
  Ter Poorteweg 3, Koudekerke op ca 1 km van zee. Evt volledig ingericht.

  Havenweg 18,Nieuwdorp in midden van Zuid Beveland. Karakteristiek pand met gastenverblijf.

  Kijk op onze site http://www.aenpmakelaars.nl of bel 0118-413920

 285. Corry

  Comfortabele B&B met aparte opgang en o.a. open keuken met woonkamer, 4 royale slaapkamers, badkamer, overloop en kantoor met toilet. Het restaurant gedeelte is in de loop der jaren verbouwd en uitgebreid en ademt een ontspannen eigentijdse sfeer uit. Bij de inrichting is uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen, in de keuken is alle apparatuur aanwezig. Het bedrijfsconcept is een in de omgeving unieke en harmonisch in elkaar grijpende samenstelling van diverse functies: Restaurant, café, feestzaal en B&B ook geschikt voor privé bewoning. Een en ander kenmerkt zich ook in de gevoerde kaart met vaak originele lunch- en dinergerechten, een uitgebreid aanbod aan gebak, broodjes en salades alsmede een met zorg samengestelde wijnkaart met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij willen dit B&B uitbreiden en de feestzaal verbouwen en zo meer kamers creeeren, omdat er in onze regio midden limburg veel vraag is naar goedkopere overnachtings mogelijkheden. In combinatie met restaurant en klein cafe zijn er goede doorgroeimogelijkheden en word er een goede omzet gerealiseerd.
  thieske@live.nl

 286. Goed lopend Pension/B&B te koop in Vlissingen.
  Het heeft 12 kamers waarvan 5 met eigen douche en toilet.
  Het heeft een unieke ligging in een zijstraat van de boulevart en in het centrum van de stad. Het pension bestaat al vanaf 1972 en heeft een goede naam in de omgeving. Er is een vrij grote vaste klantenkring van mensen die steeds terug komen.
  Op de website van B&B nederland staan veel revieuw met een gemiddelde boven de 8,5.
  Er is een apart woongedeelte bij dat ook te koop is.
  Eventueel zijn er ook nog 3 appartementen te koop die verhuurdvworden aan toeristen of mensen die in de omgeving werken.
  Graag geven we meer informatie en op onze website, http://www.pensionmarijke.nl krijgt u ook al een indruk wat er te koop is

 287. werner en lisa

  Wij zijn op zoek naar een b en b in frankrijk voor huur of pacht.
  Daar wij op dit moment ons huis niet verkocht krijgen maar voor verhuur er lange rijen mensen staan te wachten willen we ons huis gaan verhuren en hopelijk in frankrijk een bed and breakfast gaan pachten of huren.
  Hopelijk kan iemand ons hierbij helpen???

  Alvast bedankt, werner en lisa

  Wernerscania@hotmail.com

 288. Ingrid en Jos

  Wij zijn op zoek naar een B&B, te koop of eventueel te huren, in de omgeving van het gardameer. Iemand die weet heeft van iets dergelijks?
  Hartelijk bedankt!!
  toussaintingrid@hotmail.Com

 289. Agnes

  Hallo,
  Wie zou er wel een poosje tussen uit willen maar ziet geen mogelijkheid daartoe vanwege het beheren van een B&B?

  Dan hier de oplossing, Ik zou heel graag voor een periode uw B&B willen runnen.

  Ik ben een dame van 53 jaar, zzp’er, betrouwbaar, eerlijk, oprecht, creatief, en vooral heel gastvrij en het lijkt mij geweldig om dit voor een bepaalde periode te mogen doen!

  Tijdelijk een droom mogen realiseren neem ik vooralsnog genoegen mee.

  Misschien kunnen we met elkaar rond de tafel?
  Ik wacht in een nieuwsgierig soort van spanning uw reactie af.

  Harte groet,
  Agnes
  agnesschouten@gmail.com

 290. Babette

  Tv-productiebedrijf Stokvis & Stokvis Content zoekt, voor een nieuw tv-programma, op korte termijn mensen die gaan verhuizen!

  Ga je verhuizen van de stad naar het platteland om daar (eventueel) je eigen onderneming zoals een winkel, restaurant of camping te starten? Of ken je misschien iemand die deze plannen heeft?
  Lijkt het jou (en je gezin) leuk dat een televisieploeg deze grote gebeurtenis gaat volgen?
  Stuur dan een e-mail naar: babette.vanoostenrijk@stokviscontent.nl. Bellen kan ook, 035-6774571

 291. jo

  Over te nemen in Galicia-Spanje igv gezondheidsredenen.
  Grt
  http://casalucy.blogspot.com

 292. claudia

  Wegens gezondheidsredenen moeten wij onze bloeiende zaak verkopen. Ons hotel / b&b is gelegen in het noorden van Antwerpen, tegen de Nederlandse grens aan. We zijn omgeven door de Kalmthoutse Heide en Wouwse Plantage. De gerenoveerde dokterswoning bevindt zich in het centrum van het dorp, op amper 50 meter van het internationale treinstation. We zijn het enige hotel aan Belgische kant tot 3 -4 dorpen verder… Er zijn 6 prachtige themakamers en 1 ruim appartement. er is een bar en ruime ontbijtruimte, dit alles op een terrein van 1500 m². Er is ook nog ruimte om uit te breiden. Hebt u interesse in dit unieke pand, mail me op Claudia_konings@hotmail.com

  groetjes Claudia

 293. Te koop aangeboden, Landgoed/Finca van27.000m2. Met diverse gebouwen, oa 2 appartementen voor verhuur.(Toerisme)
  Wilt u wonen, werken en leven in Spanje/Extremadura, regio Caceres,Dan is het onderstaande een optie.
  Vraagprijs: 225.000 euro ( er is enige onderhandelings ruimte)
  300 km ten ZW van Madrid, via de A5 Madrid – Badajoz-Miajadas ,afslag 294-Miajadas., en +/- 2 uur rijden van de Portugese grens via Badajoz.)
  De ligging is 900 meter van het dorp, met alle voorzieningen,
  Er is een eigen waterbron, en er is elektra, rust, ruimte, natuur in de campo,
  En veel Romeinse geschiedenis in Merida,
  En kastelen van Trujillo, Caceres en Badajoz.
  Wandelen in de Sierra de Montanchez en de Sierra de San Pedro.
  Birdwatching in het NP Monfrague
  Er is tevens een bouw vergunning voor een nieuw huis en 2 extra appartementen.
  Meer info, bel of mail
  tel: 0034 616 219 381 (NL gesproken)
  e-mail: mr.willem.nl@gmail.com
  http://www.fincalareina.com

 294. Lieve Burssens

  Wij verkopen onze B&B in het hartje van Portugal.
  4 kamers met 4 badkamers, mooie inrichting, groot zwembad.

  Te koop,?Riante woning met zwembad en opslagplaats in hartje Portugal. De woning ligt aan de uitkant van een klein dorp, volledig alleen en op ongeveer 1,5km van het centrum. ?Deze zeer rustig gelegen woning is 7 jaar geleden volledig verbouwd en uitgebreid. ±225 m2 overdekt met een totale bruikbare oppervlakte van ±410 m2 (verdieping en kelder inbegrepen). Ze is samengesteld uit een grote living en eetplaats (samen ±105m2), ingerichte keuken (±15m2), 5 slaapkamers, 4 badkamers, ruimte voor kantoor, berging, kelder en TV ruimte (±45m2, makkelijk in te richten voor andere functie).?Een van de slaapkamers beschikt over een groot overdekt balkon met prachtig uitzicht over het zwembad en de vallei. ?Living en keuken geven uit op een mooi terras van ±100 m2. Ook vooraan de woning is een terras van ± 35 m2 met aansluiting op 3 slaapkamers, deze 3 kamers zijn met aparte ingang van buiten uit en zijn momenteel in gebruik voor bed and breakfast.. ?2 van de gastenkamers zijn elk ± 37 m2 groot en met eigen badkamer. ?Alle accommodaties zoals elektriciteit, waterleiding, centrale verwarming (op gas), ramen en deuren met dubbele beglazing zijn dus zo goed als nieuw. TV, telefoon en internetaansluiting zijn eveneens aanwezig. Drinkwater komt uit een geboorde put van 110m diep met een debiet van 2000 liter per uur!?De eigendom is ± 16500 m2 groot en bevat verder een groot zwembad (5x15m met aan het hoofdeinde nog een kinderbadje van 3x3m) alsook een 3 jaar geleden gebouwde opslagplaats van 150 m2 (10x15m) met grote toegangspoort. Verder ook nog een groot afdak dat dienst deed als hooiopslagplaats en paardenstal, dit afdak is rondom afgesloten met dekzeil. ?Ongeveer 3000 m2 van de eigendom, met daarop de woning, is omheind (1,5m hoog). ?3 weides zijn omheind met schrikdraad.?Er is ook een moestuin en verder fruit -olijf -dennenbomen en kurkeiken.?Op het domein bevinden zich verder nog 3 waterputten, geschikt voor drinkwater voor dieren en voor het sproeien van de tuin.?Voor meer fotos van en info over de eigendom kunt u terecht op website http://www.quintadoeco.be ?U kan ons ook telefonisch of per email contacteren.?+0351 274866240?quintadoeco@yahoo.com??

 295. Te koop een B&B in de Belgische Ardennen.
  We hebben 5 gastenkamers met douche en toilet en speciaal een salon voor de gasten.
  Momenteel is het een B&B waar mensen met honden van harte welkom zijn.
  Omdat wij ons daar in specialiseren loopt het heel goed, want waar mogen honden nu los lopen? Bij ons is dat mogelijk. Fijn zou zijn als er mensen zijn die dat voort willen zetten.
  Wij zelf zoeken een andere plek om hiermee verder te gaan.
  Voor informatie kunt u terecht bij ons
  info@chezmaranoa.be
  http://www.chezmaranoa.be

 296. Ton en Janet

  Wij zij op zoek naar een bed en breakfast, het liefst aan de kust, die we eerst een tijdje kunnen huren en daarna kunnen over kopen; een huurkoop constructie zo gezegd.

  Reacties kunt u mailen naar: toover1@hotmail.com

 297. Viviane Wante

  Beste mensen, herhaalde oproep! We zoeken dringend een Bestaande B&B of pension met woonst over te nemen of te huren in Zeeland.
  Dit is echt onze droom , willen Belgie verlaten om dat we dolgraag in Zeeland zijn en zouden er ook graag wonen en werken !!! Wie kan ons helpen ???

  mail naar viviane.wante@telenet.be

  Groetjes

  Viviane

 298. Jos Veldman

  Te huur in de Eifel aan de moesel in duitsland een hotel met 10 kamers (19 personen). Tevens is er een cafegedeelte bij voor 40 / 50 personen.
  Ook is er een seperate ontbijt ruimte en een recreatie ruimte. Voor de beheerder is er een 2,5 kamerapartement in het pand. Er is een mooi dakterras en een schietbaan (windbuks).

  jamveldman@hetnet.nl

  Groeten Jos Veldman

 299. Daniel van den Hooven

  Casa Oasis is een klein hotel/B&B op de grens tussen Andalusië en Murcia. Het prachtig gelegen object ligt in het nog echt Spaanse dorpje Almendricos net buiten het dorp op 20.000 m2 eigen grond. Een gedeelte van 8.500 m2 is afgezet en voor het grootste gedeelte gecultiveerd. Het overige terrein zou nog geschikt zijn voor een kleinschalige camping. Op het terrein bevind zich een grote parkeerplaats, waarop een 25 auto´s kunnen staan, waarvan 12 onder een afdak beschermd tegen de zon. Verder is er een jeu de boules baan, een klein voetbalveldje en een beachvolleybalveld. De omgeving is geweldig om fietstochten te maken of om te wandelen. Wilt u de natuur bewonderen dan heeft u de keuze uit een aantal natuurgebieden. U kunt ook kiezen voor een dagje strand. Er liggen een tweetal badplaatsen San Juan de los Terreros en Aguilas op nog geen half uur rijden. Houdt u meer van winkelen of historisch e gebouwen dan is een bezoek aan de historische stad Lorca een aanrader.
  Casa Oasis zelf heeft ruim 520 m2 bebouwd. Er zijn tien gastenkamers en drie privé slaapkamers. In totaal zijn zijn negen badkamers. Twee van de slaapkamers maken onderdeel uit van een inpandig appartement met eigen zitkamer/keuken. Er is een aparte recreatiezaal met grote keuken, waar 24 gasten kunnen recreëren en/of eten. Onderdeel van deze zaal is tevens een zwembadbar. Rondom het zwembad van 5 x 10 meter ligt een enorm terras van ruim 500 m2. Tevens is er nog een barbecuegebied, waar je met ruim twintig gasten kunt eten. De eigenaar heeft de enorme barbecue zelf gemaakt en u kunt hier ook feesten mee bedienen tot wel vijftig personen.
  In het privé gedeelte vindt u naast de drie slaapkamers nog een grote keuken en een eetkamer/zitkamer. Ook heeft het privégedeelte een eigen patio en een zonnedak. De eigenaars hadden alles zo groot opgezet voor hun zoon, die er echter voor gekozen heeft terug te gaan naar Nederland. Het geheel is zeer compleet en nieuwe eigenaar kunnen zo de zaak weer opstarten. Als laatste vermelden wij nog, dat Casa Oasis geheel zelf supporting is. Er is een groot waterbassin met eigen pomp (50.000 liter). Dit water wordt aangevoerd met een vrachtwagen. Verder is er een enorme zonne-energie installatie, dus nooit geen elektrarekeningen.
  Aan gezien de eigenaars de 65 jaar naderen willen ze het graag kwijt. Er is omdat ze de zaak alleen nog open doen voor vaste gasten en groepen geen omzet meer. Voor de crisis zou dit schitterende object richting de miljoen Euro opgebracht hebben, Nu zijn de eigenaars gezakt naar € 639.000. Als u na een bezoek aan ons nog enthousiaster bent geworden dan komen we er rond de tafel wel uit.
  De crisis duurt wellicht nog 3, 4 of 5 jaar maar dat er een einde aan komt is zeker. De grote winst voor een jong stel zit dus al in de waardevermeerdering op niet al te lange termijn. Over 5 jaar gaat Casa Oasis zeker weer richting de miljoen Euro en wellicht al eerder. Wij willen graag terug naar Nederland, dus voor een enthousiast stel ligt hier een unieke kans.

  http://www.casaoasis.es

 300. claudia

  Wegens gezondheidsredenen moeten wij onze bloeiende zaak verkopen. Ons hotel / b&b is gelegen in het noorden van Antwerpen, tegen de Nederlandse grens aan. We zijn omgeven door de Kalmthoutse Heide en Wouwse Plantage. De gerenoveerde dokterswoning bevindt zich in het centrum van het dorp, op amper 50 meter van het internationale treinstation. We zijn het enige hotel aan Belgische kant tot 3 -4 dorpen verder… Er zijn 6 prachtige themakamers en 1 ruim appartement. er is een bar en ruime ontbijtruimte, dit alles op een terrein van 1500 m². Er is ook nog ruimte om uit te breiden. Hebt u interesse in dit unieke pand, mail me op Claudia_konings@hotmail.com

  groetjes Claudia

 301. Guido

  Het roer om! direct aan de gang in deze totaal gerenoveerd B&B/hostel met eigen woning en espresso/thee salon in het prachtige Peniscola Spanje.

  Totaal gerenoveerd en het is gelegen in het oude stadshart 50 meter van het kasteel waar de paus woonde en 200 meter van de prachtige stranden.

  Het B&B en de salon draaien super en met de omzet is het complete object in 8 jaar afbetaald!!!!
  Wilt u meer informatie mail naar gbuitenhuis@hotmail.com

  Zonder eigen contanten onnodig te reageren.

  Groetjes

  Guido gbuitenhuis@hotmail.com

 302. John & Jacqueline

  Na wederom in Frankrijk(15e jaar)op vakantie geweest te zijn en we meer en meer het gevoel krijgen dat we hier thuis horen, willen we nu doorzetten om een B&B te beginnen. Het probleem is echter dat we niet beschikken over eigen middelen. Dus willen we in eerste instantie iets pachten of huren(evt huurkoop). Onze voorkeur gaat uit naar de Ardèche, vanwege het klimaat. Wellicht overweegt u, of kent u iemand, eigendom te verhuren. Wellicht wilt u dan een beroep op ons doen. Horeca ervaring is natuurlijk geen vereiste, maar het helpt wel. En dat hebben we, ruim 30 jaar.
  Kunt u iets voor ons betekenen? Dan willen we graag met u in contact treden.
  Hopelijk tot gauw, evt via email : apollo598@hotmail.com

 303. Pieter Van den Hof

  Te koop aangeboden. (Voormalig) hotel + aangrenzende woning. Gesloten sinds 2006. Bewoners/eigenaren zijn verhuisd. Indeling: entree met trappenhuis, keuken, voorraadkeuken, was-/strijkkeuken, woonkamer, tv-kamer, grote eetzaal met buffet, boven 1 driepersoonskamer, 6 tweepersoonskamers en 1 eenpersoons. Behalve die laatste allemaal voorzien van douche en toilet. Woonhuis: entree met trappenhuis, grote leefkeuken, zitkamer, twee slaapkamers waarvan een met douche en toilet, grote zolder en kleine kelder. Gelegen in mooi dorpje in Limburg, 3 km van Valkenburg, 11 van Maastricht. Bushalte 200 meter, treinstation 100 meter. Veel wandelaars en fietsers, terras ’s zomers gegarandeerd altijd vol. Pand is gedateerd en moet worden aangepast aan huidige eisen. Vraagprijs € 355.000. Info: pietervandenhof@gmail.com

 304. Marc

  goeidag,
  wij willen ons hotel met 10 kamers verkopen.
  ons hotel bevind zich in de belgische ardennen dicht bij de luxemburgse en duitse grens.
  onze kamers zijn nieuw ingericht en alle voorzien van italiaanse douche,
  sateliettv,en wifi in het ganse hotel. een professionele keuken die 100 procent in orde is kwestie hygiene en beveiligingswetgeving.
  een bar en grote salon, plus een privé appartement met privé terras.
  (in het privé appartement is geen keuken voorzien omdat die nooit gebruikt wordt wanneer je in je eigen zaak woont).
  wij hebben een grote parking voor het hotel en zijn buiten het centrum gelegen. achter het hotel ligt een groot stuk grond die ongeveer 4ha groot is, hierop wilden wij herten zetten maar zijn er nog niet aan toe gekomen.
  indien u vragen hebt of mischien fotos wenst te zien zijn die verkrijgbaar, u kan ons dan kontakteren op sylpierre@gmail.com
  gelieve enkel wanneer u echt geinteresseerd bent.
  dank u.

 305. Vincent

  Centraal gelegen b&b te koop in hartje Amsterdam. Circa 90m2 verdeeld over 3 etages. Elke kamer beschikt over eigen sanitair. Aan de Amsterdamse gracht. Neem contact op voor meer informatie: vinnie@thatsme.nl

 306. Te koop aangeboden B&B in het Limburgse heuvelland te Heijenrath (Slenaken).
  Op unieke locatie in het meest heuvelachtig gedeelte van Zuid-Limburg bijgenaamd “Klein Zwitserland” een vakwerkstijl woning met Bed and Breakfast. De uit 1870 gedateerde stal is in 1970 verbouwd tot woonhuis en in 2006 aangepast tot B&B. Het woongedeelte is op de begane grond, zoals woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken en de B&B op de etage. Wij hebben drie kamers in de verhuur , maar eventueel uit te breiden naar vier. Een ideaal gebied voor wandelen en fietsen.
  Wij willen stoppen in verband dat de gastheer in 2014 65 jaar wordt.
  Meer informatie via e-mail boment@boment.nl
  http://www.boment.nl

 307. Willem

  Hotel / Gite is TE KOOP (Belgische Ardennen nabij Luxemburg)

  Alle 8/9 kamers zijn voorzien van bad/douche/toilet

  (Voorzien van woongedeelte voor uitbaters) , Wifi , TV , Salon , Bar , Speel/zonneweide , Eetzaal , Keuken , Visvijver , Jeu de boule baan , Terrassen , Ondergronds watervalletje , Prive parking ,

  Inpandig een gezellige knusse Ardeense bar voor de gezellige uurtjes .

  Heel veel bezienswaardigheden in de buurt zoals: Plopsa Co ,grotten van Han, Dubuy (kleinste stadje in de wereld),Kano/survival gelegenheden

  Voor verdere informatie :

  http://www.residencevielsalm.be

  E-mail : info@residencevielsalm.be
  Telefoon : 0032-80.21.68.45

 308. Fam. Schmiehusen

  Wij verkopen onze historische teutenboerderij uit 1713 in het zeer toeristische hamont-Achel in Belgisch Limburg wat meer bezoekers trekt dan de Vlaamse kust. De boerderij is geheel gerenoveerd en heeft een aparte opgang met de mogelijkheid tot B&B. In de stad is een enorm kamer tekort. De boerderij ligt op 5 minuten wandelen van het dorp en tegen het natuurgebied aan.
  Kijk op de site voor alle informatie. Alleen serieuze kandidaten die een hypotheek kunnen krijgen kunnen een kijkje komen nemen. Vraagprijs 439.000 voor 1250 m3!!!

  http://www.deteut.eu

 309. Judi

  Wij zoeken een pand in Amsterdam Centrum/ omstreken, dat zich goed laat exploiteren tot Bed&Breakfast of pension. Te huur of huurkoop ter overname.
  Judi
  bo-bi@live.nl

 310. Te koop in de prachtige Belgische Voerstreek, aan de rand van het dorp ’s Gravenvoeren, grenzend aan natuurreservaat: zeer ruim woonhuis (voormalig grenskantoor), met goed lopend café, 30 zitplaatsen, plus veranda met 20 zitplaatsen en terras in de tuin op het zuiden, 70 zitplaatsen. Tevens 2 B&B kamers, zie website onder B&B voor een impressie. Historisch pand (begin 1900), voormalig grenskantoor, gerenoveerd (o.a. nieuw dak). Kernwoorden: huiselijk, gezellig, alles met een ziel! Houtkachels in café en veranda, woonhuis voorzien van radiatoren, modern comfort.
  Voor serieus geinteresseerden zijn omzetcijfers van onze accountant in te zien.
  http://www.vakantieindevoerstreek.be

 311. Joost van Wassenberg

  Te huur aangeboden direct van eigenaar een goedlopende B&B in de oudste winkelstraat van Nederland in het hart van de stad Nijmegen. De Lange Hezelstraat is een gezellige winkelstraat met tal van (koffie)cafeetjes en restaurantjes. Het pand, mooi gelegen met vrij uitzicht, is een gemeente monument en is in 2008 helemaal gerenoveerd. Er zijn drie ruime kamers en een zolderverdieping met eigen badkamer, toilet en keukentje. Verder is er een goed uitgeruste badkamer, apart toilet, voor de drie kamers. Huurprijs n.o.t.k.
  jgvanwassenberg@gmail.com

 312. manon Boersma

  Goedlopende chambres d’hôtes, gevestigd in een gerenoveerde stadsboerderij in de lage Franse Vogezen te koop.

  Vijf comfortabele gastenkamers met elk een eigen badkamer, een salon, eetkamer met een kleine bibliotheek staan de gasten ter beschikking.

  Verder: tuin met terras, boomgaard met zwembad.

  De lage Vogezen is een heuvelachtige streek met veel natuurschoon. Ideaal om te wandelen, te fietsen en de middeleeuwse stadjes te bezoeken.

 313. Damiano

  Tussen Firenze en Rome wacht ‘B&B Acappella’ op een nieuwe eigenaar.

  De eigendom is gesitueerd in het groene hartje van Italië, Umbrië.
  Luchthaven Perugia ligt op 50 km.
  Op de site kan je meer informatie vinden.
  http://www.bnbforsale.eu
  Meer info via bnbforsale@libero.it

  Groeten, Damiano.

 314. zwoferink

  Te koop of huurkoop
  Prachtig hotel met verschillende chalets erbij,ivb met overlijden zijn wij op zoek naar mensen die zin hebben om in schotland een nieuwe toekomst op te bouwen
  Hotel loopt prima, goede omzet en staat erg goed bekend bij de lokale bevolking
  Nu komen bussen vol toeristen op weg naar Fort William etc etc lang
  Dit is een unieke kans als u altijd al iets voor u zelf wilde,
  Voor echt geintereseerden stuur ik graag informatie toe,bij koop kunt u altijd in de boeken kijken om te zien dat er een prima omzet gedraaid word
  Zoals gezegd is helaas de vrouw des huizes overleden en wil onze oom stoppen
  prijs zal besproken moeten worden maar er kan waarschijnlijk ook bij de bank in schotland geleend worden voor dit pand
  richtprijs zal boven de 600 k zijn maar nogmaals dit hotel is in top staat
  als u echt geintereseerd bent stuur mij gerust een mail: info@dogsfarm.nl

  mvg erik

 315. Te koop / huur net over de grens in idyllisch Bad Bentheim, Bed and Breakfast met woonhuis.
  Wij verkopen na 8 jaar onze Bed and Breakfast en verhuizen naar een ander, rolstoelbegaanbaar huis, in hetzelfde stadje.
  De plek leent zich uitstekend om het runnen van de B&B te combineren met een baan in Nederland waardoor u van de mogelijkheden gebruik kunt maken in NL een hypotheek af te sluiten, in NL verzekerd te blijven en er belasting te betalen (dan blijft u bijvoorbeeld hypotheekrenteaftrek houden). De B&b beschikt over een ruim woonhuis met tuin, een vakantiewoning en 4 tweepersoonskamers. Meer info vind u op http://www.pensionkunstenkitsch.nl of belt u gerust even op: 0049-1520-9875782. De vraagprijs is 274.000,-. (ongeveer 750,- netto hypotheeklasten per maand). Eventueel ook te huur.

 316. Wegens gezondheidsredenen moeten wij ons goedlopende hotel garni in het Hoch Sauerland (D) verkopen. Midden tussen Winterberg en Willingen ligt Hof van Holland. Een vakwerk hotel (B&B functie sinds 2011) met oud en modern gecombineerd. 7 gerenoveerde kamers alle met douche en wc. (Uitbreiding mogelijk) Restaurant met open haart, tuin met hout gemeubileert terras op zuid west.

  Je kunt meteen verder gaan waar wij gebleven zijn. INSTAP KLAAR! Boekingen voor 2013 voorhanden. 2012 bezetting 66%.

  Meer informatie kun je vinden op http://www.hofvanholland.de

  GA JIJ DE STAP MAKEN EN BEGIN VOOR JEZELF!
  mvg Ton en Nynke Messing

 317. Ariënne en Michael

  Heel graag willen wij een B&B beginnen of een bestaande B&B overnemen in Zuid Limburg. Wie geeft ons deze kans en wilt het bedrijf aan ons overdragen? Wij zijn twee zeer inspirerende ondernemers met ervaring uit de horeca en willen een serieuze omslag in ons leven maken.
  Vereiste zijn wel minimaal 2 slaapkamers in het woongedeelte en minimaal 3 gastenkamers met een eigen badruimte.
  Wij komen graag met u in contact als u een B&B te koop heeft of op termijn een B&B wilt overdragen. mail.vergeer@gmail.com

 318. Ik heb een goed lopende B&B te koop, centraal gelegen in de Westhoek in West-Vlaanderen. Veel bezoekers voor het historische WO I gebeuren (Ieper, Diksmuide, Passendale), maar ook veel zakenmensen voor het bedrijfsleven in de omgeving.
  3 gastenkamers met elk hun eigen badkamer met inloop regendouche, wastafel in natuursteen en toilet, zithoek, flatscreen TV.
  Vraagprijs 380.000.
  Laat een berichtje achter als je geïnteresseerd bent.

  hetgrootegenoegen.be

 319. Annemiek

  Bed and Breakfast te koop op Bonaire

  Sfeervol en kleinschalig appartementencomplex in Caribische stijl, met beschutte patio, fantastische tropische tuin, zwembad, wijds uitzicht en een heerlijk verkoelend tropisch briesje

  Dit is de ultieme mogelijkheid om wonen en werken te combineren op een relaxte manier die past bij het leven in de Cariben. Met 6 appartementen biedt dit appartementencomplex een perfecte balans tussen wonen en verhuren. Alle appartementen zijn van vanaf de buitenzijde toegankelijk wat niet alleen uw eigen privacy garandeert maar ook dat van uw gasten.

  Neem voor meer info contact op met Annemiek en kijk op bedandbreakfastbonaire.com/

 320. Bed & breakfast met vakantiedomein van 1 ha en 6kamers, gelegen aan de voet van het hooggebergte in midden Portugal bij Oliveira do Hospital.
  Deze bed &breakfast ligt op een mooie rustige locatie in een natuurgebied in de regio van Oliveira do Hospital en bestaat uit 6 kamers, allen met eigen badkamer. In het hoofdhuis (ongeveer 170 m2) bevinden zich buiten het privé gedeelte een familiekamer en een duokamer. In het bijhuis bevinden zich 4 familiekamers met eigen badkamer.Het domein ligt op een heuvelrug met weidse uitzichten.
  A. Bungalow
  1 Living (50 vierkante m)
  1 ingerichte keuken
  1 familiekamer met badkamer
  1 twee-persoons kamer met badkamer
  2 gangen
  1 zolderruimte

  B. Bijgebouw
  4 Slaapkamers met elk centrale verwarming
  4 Badkamers

  C. Accommodatie
  1 Ontbijtruimte
  1 Opslagruimte
  1 Ingerichte keuken
  1 Verlicht zwembad
  1 Ligweide
  1 Overdekte zetelhoek
  1 Overdekte patio met barbecue
  1 ha tuin
  1 Badmintonveld + tafeltennis + darts
  1 Jeux de boule veld
  1 Uitkijkpunt met granieten tafel en banken
  1 Privé parking.
  1 Garage
  350 m² Bebouwde oppervlakte
  10.000 m²domein
  D. Toebehoeren
  Alle toebehoren voor de uitbating van deze charme b & b
  Licentie voor toerisme aanwezig. Het hoofdhuis bestaat uit een hall, grote living, een familieslaapkamer met ingebouwde kast en badkamer,een kamers voor 2 personen met eigen badkamer, een volledig ingerichte keuken en berging. Het bijgebouw telt 4 familiekamers, elk met eigen badkamer. Elke kamer heeft zijn privé terras met zicht op de bergen. De huizen zijn gebouwd volgens de huidige normen zoals isolatie van muren en dak en er is dubbel glas. De bijbehorende grond is 10.000 m2 . Het wordt momenteel uitgebaat als charme B&B. De bereikbaarheid is goed via een verharde rustige weg. Het dichtst bijgelegen dorp ligt op 2 km. Ons stadje ligt op 7 km en de 3e grootste stad van Portugal, Coimbra ligt op 70 km.
  Deze b & b bestaat al 9 jaar, heeft een zeer goed imago en kan bogen op hoge verdiensten. De nieuwe eigenaars kunnen starten met reeds bestaande boekingen voor het nieuwe seizoen.
  Prijs: 395.000 euro

  casadeverao.com

 321. Mijn b&b in de prachtige regio Molise(Midden/Zuid Italie) is te koop, inclusief 90% inventaris.
  Het is een statig herenhuis, geheel gerenoveerd in 2006,2007. Het heeft 5 zeer ruime kamers, een grote huiskamer, eetkamer en keuken. Daarnaast in het sousterrain 2 enorme ruimtes, die nu in gebruik zijn als atelier en galerei.
  Er ligt een grote romantische tuin (800vierkante meter) achter het huis met tal van terrassen van natuursteen, vijver met Japanse tuin, fontein en natuurstenen houtoven en barbecue. Olijfbomen, fruitbomen, allerlei soorten rozen, kruiden etc.
  De vraagprijs is 255.000 euro.

  http://www.artandbreakfast.eu/
  Voor meer info: janinefoppes@gmail.com of 00390874847175.

 322. Hallo,

  In Amsterdam B&B te koop ,zeer gunstige ligging en hoog bezettingspercentage. Voor meer informatie :

  http://www.haije.nl/aanbod/bedrijfsaanbod/bedrijf-185069-Eerste-Helmersstraat-34hs/

  of stuur mij een email sappy001@live.nl

  mvg Ieke

 323. 2 Bed and Breakfasts te koop in Gent en Sint-Amandsberg

  Gent:
  Deze Bed & Breakfast werd volledig gerenoveerd en is voorzien van alle moderne comfort. Deze woning geniet een bewoonbare oppervlakte van 420m² en een grondoppervlakte van 215m². Zopas werd “Chambreplus” uitgeroepen tot tweede beste B&B van België. Deze omvat 2 gastenkamers met badkamer, suitekamer met jacuzzi en badkamer, duplex appartement, handelsruimte en een middeleeuwse kelder waar plaats is voor 24 personen. Deze unieke kelderruimte heeft een afzonderlijke toegang en is volledig geïnstalleerd dit met AGA-vuur. De ruimte wordt gebruikt voor degustatie en workshops. Dit pand geniet een uiterst commerciële ligging desalniettemin een plaats die je rust en stilte kan bieden met zijn aangename stadstuin. Hier koop je niet enkel een uniek eigendom maar ook de volledige inboedel, reservatieboek en uiteraard de welbekende naam & reputatie!

  Sint-Amandsberg:
  Deze gerenoveerde herenwoning aan de Gentse stadsrand spreekt voor zich. De woning dateert van 1894, ze straalt niet alleen dankzij haar hoge plafonds, authentieke muurschilderijen, houten vloer en natuursteen karakter uit maar het geheel maakt deze woning een uniek gegeven. De prestigieuze inkomhal leidt naar de keuken, leefruimte en zithoek, palend aan de volledig aangelegde stadstuin, waar u van zon en rust kan genieten. De sfeer van de hoge plafonds en luxueuze afwerking is doorheen dit huis te voelen. Eveneens is dit in elk van de vijf ruime slaapkamers, waarvan vier met een eigen badkamer terug te vinden. In de souterrain hebt u een ruime kelderruimte die dienst kan doen als berging of wasplaats, aansluitend hierop is de kelderruimte voorzien. In deze woning is tot op heden een B&B: Chambre d’Ami(e)s, die kreeg recent het statuut: Comfortclassificatie Luxe. Deze B&B werd uitgeroepen door ZOOVER tot één van de beste 25 van België.

  dewaele.com

 324. Willem Derksen

  den haag bnb in hartje stad,plein 1 minuut lopen met 3 volledige gemeubileerde appartementen ca 65-90 m2 per stuk 1-2-3etage en het begane grond appartement van ca 220 m2 met dakterras voor eventuele eigen bewoning met garage voor 2 autos.
  Te koop / te huur/ huurkoop / financiëring.
  Zie http://www.derksens.nl
  Mail: thehaguemail@gmail.com
  Tel: 0653509009

  Met vr.groet Willem Derksen

 325. Judi

  Wij zoeken een pand in Amsterdam Centrum/ omstreken, dat zich goed laat exploiteren tot Bed&Breakfast of pension. Te huur of huurkoop ter overname.
  Judi

 326. E. Caverle

  Ik ben op zoek naar een (mede) exploitant voor een Hotel Garni in OberWallis. (Zwitserland)

  Participatie, huurkoop en koop is bespreekbaar.
  Bij de juiste ondernemer zijn gunstige condities voorhanden.

  Unieke ligging in de natuur, direct aan de Rhone met ruime parkeergelegenheid.

  Op loopafstand (5 min) van liften, station en winkels.

  Tel 0041-793114007

 327. Wegens gezondheids problemen hebben wij ons prachtig woonhuis met B&B te koop staan.
  Op unieke locatie in het meest heuvelachtig gedeelte van Zuid-Limburg bijgenaamd “Klein
  Zwitserland” een vakwerkstijl woning met Bed and Breakfast. De uit 1870 gedateerde stal is in 1970 verbouwd tot woonhuis en in 2006 aangepast tot B&B. Het woongedeelte is op de begane grond, zoals woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken en de B&B op de etage.
  U kunt op Funda alles informatie vinden met foto’s (email: huis@boment.nl).
  http://www.funda.nl/koop/heijenrath/huis-48647785-heijenratherweg-10/

 328. desiree

  Wij hebben onze woning te koop staan, woonboerderij aan de rand van Doetinchem (Gelderland), Zeer ruim opgezet, en recent verbouwd, Het hoofdgebouw heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers in 1 van de bijgebouwen is een quest-house. Het perceel ligt vlak bij het Pieterpad en biedt veel mogelijkheden. Onderstaande link te kopieren en alle foto’s gegevens zijn in te zien.

  http://www.funda.nl/koop/doetinchem/huis-48792936-velswijkseweg-10/

  desiree@Huykman.nl

 329. Hallo, wegens hogere leeftijd denken we er stilaan aan onze goedlopende gites te verkopen in de dordogne, zuid west frankrijk. Er zijn 3 woningen met tuin en zwembad. De verhuurwoningen zijn volledig instapklaar, inboedel kan volledig overgenomen worden. Het woonhuis, de boerderij, is bewoonbaar, maar niet gerenoveerd en dus nog in oude stijl. De vakantiewoningen hebben 2 en 3 slaapkamers en zijn zeer ruim en licht, ideaal voor gezinnen met kinderen. Zij zijn gelegen in de volledig gerenoveerde schuur. Goede verhuuropbrengsten, boekingen van april tot oktober. In de winter meestal verhuur voor enkele maanden aan huizenzoekers of seizoensarbeiders.
  Dus als je t roer wil omgooien en dadelijk een inkomen wil hebben is dit een mooie gelegenheid.
  vraagprijs 498.000 Euro
  http://www.lafermedemilie.com

 330. Hein Smulders

  Hallo,
  Het is tijd om verder te gaan en mijn unieke plek in het Land van Maas en Waal los te laten.
  In 1998 kocht ik dit rijksmonument wat ik met veel plezier en passie heb gerestaureerd. Het woonhuis uit 1580 biedt plaats aan een groot gezin (3 woonkamers, 4 slaapkamers, 2 badkamers maar kan op allerlei manieren gebruikt worden, ook als onderdeel van de B&B.
  In het bijgebouw is de B&B (2 kamers) gevestigd. Ook dit pandje is geheel gerestaureerd (2008-2009) en sinds die tijd komen gasten genieten van een bijna Franse idylle in een oer Hollands landschap. De B&B is ook te gebruiken als recreatiewoning.

  Inhoud woning: 860 m³.
  Inhoud bijgebouw: circa 190 m³.
  Woonoppervlakte: 245 m².
  Woonoppervlakte bijgebouw: circa 100 m².
  Bouwjaar voorhuis: 1580, achterhuis: 1740.
  Bouwjaar bijgebouw: 1580
  Perceeloppervlakte: 750m2

  Een prachtig complex met veel authentieke details!
  Vraagprijs €475.000
  Info: 06-51105858
  http://www.deschuurkerk.nl

 331. John

  Wij willen in Nederland een bed en breakfast kopen.
  Weten jullie een Bed en Breakfast die te koop is, wij horen het graag.
  We willen de mogelijkheid daarna bekijken of er trainingsruimte is, zodat we combinatie kunnen maken voor bedrijven van slapen en training. Dus voldoende kamers is noodzakelijk.

 332. Landgoed “Quinta do Colmeal”.
  Het landgoed Quinta do Colmeal ligt in de Alentejo, een zuidelijke regio van Portugal met interessante historische stadjes, waar het culturele erfgoed intact is gebleven en waar je nog steeds de bekoring van de oorspronkelijke cultuur en natuur kunt beleven .
  Het landschap wordt gekenmerkt door zacht glooiende heuvels, waar deze stadjes schuil gaan in de begroeiing druivenplanten, olijfbomen, steen- en kurkeiken, citroen- en sinaasappelbomen, granaatappels en amandelbomen.
  Toen wij nog in Portugal woonden, hebben wij het landgoed, liggend in de noordelijke Alentejo, gekocht. 14 Jaar later wonen we weer in Nederland en nu verhuren wij de 4 huizen op het landgoed geheel of gedeeltelijk per huis via het self catering principe. Het gaat daarbij om 7 slaapkamers met 16 slaapplaatsen, verspreid over de verschillende huizen, tegen de prijs van 30-40 euro per persoon. Aangezien onze thuisbasis nu weer in Nederland ligt, wat de exploitatie van het landgoed bemoeilijkt, hebben wij met pijn in het hart besloten het landgoed te koop aan te bieden.

  De quinta ligt ongeveer 40-50 kilometer van de Spaanse grens en net 3 kilometer buiten Vila Viçosa, met het paleis van de beroemde Hertog van Bragança, die in 1640 de opstand tegen de Spanjaarden leidde en na de overwinning koning van Portugal werd.
  Op het ommuurde terrein met een omvang van circa 11 hectare bevinden zich de 4 authentieke, van elkaar onafhankelijke, huizen; de 2 oudste daterend uit 1624 en 1625 en een groot zwembad. De authenticiteit gaat echter op geen enkel moment ten koste van het comfort en de moderne voorzieningen. De vier huizen met de smaakvol ingerichte interieurs zijn zelfvoorzienend met volledig geëquipeerde keukens en alle slaapkamers hebben een eigen badkamer.

  Deze locatie is mede zo bijzonder, omdat het historisch gezien van belang is geweest voor de ontwikkeling van Vila Vicosa. Dit tevens vanwege een aantal waterbronnen op het terrein, waardoor er ook tijdens de warme zomermaanden juli en augustus toch nog van alles kan groeien en bloeien. Deze begroeiing trekt bijen aan en dat is stimulerend voor de productie van honing, vandaar de naam van het landgoed “Quinta do Colmeal “: wat landgoed van de bijenkorven betekent. Een aantal oude bijenkorven staan ter decoratie bij de inrit opgesteld, maar wellicht dat de toekomstige eigenaar deze bijenkorven weer tot leven brengt. Bij de Europese Unie is subsidie aan te vragen voor het houden van bijen of voor de ontwikkeling van kruidentuinen.
  Het landgoed is begroeid met olijfbomen, sinaasappelbomen, amandelbomen, granaatappels en kweeperen en vele heerlijke kruiden als mint, oregano, rozemarijn, salie, tijm enz. Dit idyllische plaatje wordt vervolmaakt door een kleine kudde schapen, die over een eigen schaapskooi beschikken.
  Het landgoed zou in potentie interessant kunnen zijn als bewoning en/of “bed & breakfast” , landelijk hotel of als huisvesting voor het onderbrengen van all-in workshops, bijvoorbeeld op culinair, sportief, ecologisch of cultureel gebied.
  Tevens is er circa 4 hectare grond buiten de muren, geschikt voor het opzetten van een eigen wijngaard.
  Mocht u na het lezen van deze omschrijving interesse hebben om meer te weten of te zien, neemt u dan contact op met dick@quintainportugal.eu of bezoek onze website: http://www.quintainportugal.eu
  Prijs nader overeen te komen

 333. Bed & breakfast met vakantiedomein van 1 ha en 6kamers, gelegen aan de voet van het hooggebergte in midden Portugal bij Oliveira do Hospital.
  Deze bed &breakfast ligt op een mooie rustige locatie in een natuurgebied in de regio van Oliveira do Hospital en bestaat uit 6 kamers, allen met eigen badkamer. In het hoofdhuis (ongeveer 170 m2) bevinden zich buiten het privé gedeelte een familiekamer en een duokamer. In het bijhuis bevinden zich 4 familiekamers met eigen badkamer.Het domein ligt op een heuvelrug met weidse uitzichten.
  A. Bungalow
  1 Living (50 vierkante m)
  1 ingerichte keuken
  1 familiekamer met badkamer
  1 twee-persoons kamer met badkamer
  2 gangen
  1 zolderruimte

  B. Bijgebouw
  4 Slaapkamers met elk centrale verwarming
  4 Badkamers

  C. Accommodatie
  1 Ontbijtruimte
  1 Opslagruimte
  1 Ingerichte keuken
  1 Verlicht zwembad
  1 Ligweide
  1 Overdekte zetelhoek
  1 Overdekte patio met barbecue
  1 ha tuin
  1 Badmintonveld + tafeltennis + darts
  1 Jeux de boule veld
  1 Uitkijkpunt met granieten tafel en banken
  1 Privé parking.
  1 Garage
  350 m² Bebouwde oppervlakte
  10.000 m²domein
  D. Toebehoeren
  Alle toebehoren voor de uitbating van deze charme b & b
  Licentie voor toerisme aanwezig. Het hoofdhuis bestaat uit een hall, grote living, een familieslaapkamer met ingebouwde kast en badkamer,een kamers voor 2 personen met eigen badkamer, een volledig ingerichte keuken en berging. Het bijgebouw telt 4 familiekamers, elk met eigen badkamer. Elke kamer heeft zijn privé terras met zicht op de bergen. De huizen zijn gebouwd volgens de huidige normen zoals isolatie van muren en dak en er is dubbel glas. De bijbehorende grond is 10.000 m2 . Het wordt momenteel uitgebaat als charme B&B. De bereikbaarheid is goed via een verharde rustige weg. Het dichtst bijgelegen dorp ligt op 2 km. Ons stadje ligt op 7 km en de 3e grootste stad van Portugal, Coimbra ligt op 70 km.
  Deze b & b bestaat al 9 jaar, heeft een zeer goed imago en kan bogen op hoge verdiensten. De nieuwe eigenaars kunnen starten met reeds bestaande boekingen voor het nieuwe seizoen.
  Prijs: 390.000 euro

  http://www.casadeverao.com

 334. Ivo

  Te koop, woonboerderij met diverse opstallen en 18000m2 eigen grond met uitzicht op de Lemelerberg Overijssel. Vlak bij de populaire stad Ommen biedt dit pand met de opstallen een ideale basis om een Bed&Breakfast of groepsaccomodatie te openen. Dit past ook in het bestemmingsplan.
  De omgeving is prachtig en al vele jaren een trekpleister voor toeristen, fietsers en wandelaars. Een unieke kans op een van de mooiste plekken van Nederland.
  info: 06-27830526

 335. Hermien Visscher

  Onze goed lopende bedenbreakfast in Hengelo staat te koop aangezien we zelf gaan verhuizen naar Curacao.
  Het is een vrijstaande woning met vrij uitzicht aan de rand van Hengelo aan de kant van Enschede.
  Er zijn 2 b&b kamers met eigen badkamer en een eigen gezamenlijke opgang en een gezamelijke (eet)ruimte.
  Maak gerust een afspraak om eens te kijken.
  http://www.bedandbreakfastforsale.eu/tekoop/hengelo/bed-en-breakfast-hengelo/153546/

 336. Corné

  Wij verkopen ons huis te lommel met B&B. Betreft een gewoon, doch speels uitgebouwd huis met een B&B voor 4 gasten en een gasten verblijf van 50m² in de tuin. Prive blijven er nog voldoende slaapkamers en een badkamer beschikbaar. Huis is van 1985 en de hele accommodatie staat te koop voor 290000 euro. Lommel licht tegen de grens met Nederland, is groen en bijzonder in trek bij toeristen.

  http://www.bedandbreakfastdebeer.be

 337. baele stef

  hoi mijn vriendin en ik hebben nu al een aantal jaren door Frankrijk getrokken en zijn er nog steeds erg verliefd op.
  wij zoeken mensen die hun B&B willen overleten of willen laten uitbaten.
  grag regio Gers Lot et Garonne (Aquitaine) of toch altijd erg zuidelijk.

  wij horen het graag als er wat nieuws is.

  stefaan.baele@telenet.be

 338. Maillé

  Wij verkopen een droomproject ! (Lees klein budget!)
  Een uniek domein in de Waalse Ardennen van 5,5 Ha. Deze restanten van een oude steenzagerij (anno 1870) hebben het potentieel om één van de mooiste huizen/B&B van België te worden. 1200 m2 vloeroppervlak. Volledig goedgekeurd plan aanwezig voor verbouwing tot decadent mooi privé huis/B&B/kunstgalerie. (Lees groot budget !)
  Van de 5,5 Ha is 1,6 Ha volwaardige bouwgrond dus naast het bestaande gebouw is er ook nog enorm veel projectontwikkelings- en exploitatie potentieel.
  Waaronder ook de restauratie van een industriële watermolen voor bijvoorbeeld elektriciteitswinning.
  Uitzonderlijke ligging met aan drie zijdes zicht in/op de rivier de Ambléve.
  Enkel serieuze reakties..

 339. giorgia

  welk ondernemend koppel of ondernemende persoon, heeft interesse om deze B&B + gastentafel uit te baten: http://www.paysage-poetique.be

  Voorwaarden zijn bespreekbaar!
  voor meer info, mail naar: giorgia.dewitte@gmail.com

 340. Phanta

  Guesthouse met 6 Luxe Appartementen te koop 95% bezettingsgraad. Kwalitatief hoge afwerking van het gebouw. Mooi en kwalitatief hoog interieur. Meubels zijn nieuw. Suriname, Paramaribo, Wijk Uitvlugt;Johannes Mungrastraat. Deze accomodatie is 100% compleet. De nieuwe eigenaar hoeft er niets meer aan te doen!!! Vraagprijs 350.000,00 euro. Driehondervijftig duizend euro. Bouwperiode: 2008, balkons, geen tuin, wel berging. Type: Vakantiewoning; Appartementen,ligging: Stad, draadloos internet, Regio: Paramaribo, zonnig Suriname

 341. van broekhoven lucienne

  Wij hebben een boerderij te koop in het natuurgebied ‘de MOST’ in BALEN (België). Hier mag een bed and breakfast worden uitgebaat met 6 kamers waarvoor nog accomodatie moet worden voorzien. De boerderij is zéér rustig gelegen en op wandelafstand van verschillende horecazaken. Bij ons in de streek is een groot tekort aan overnachtingsmogelijkheden. Interesse?

 342. van broekhoven lucienne

  Voor meer info mail naar vanbroekhovenlucienne@gmail.com

 343. claudia

  Wegens gezondheidsredenen moeten wij onze bloeiende zaak verkopen. Ons hotel / b&b is gelegen in het noorden van Antwerpen, tegen de Nederlandse grens aan. We zijn omgeven door de Kalmthoutse Heide en Wouwse Plantage. De gerenoveerde dokterswoning bevindt zich in het centrum van het dorp, op amper 50 meter van het internationale treinstation. We zijn het enige hotel aan Belgische kant tot 3 -4 dorpen verder… Er zijn 6 prachtige themakamers en 1 ruim appartement. er is een bar en ruime ontbijtruimte, dit alles op een terrein van 1500 m². Er is ook nog ruimte om uit te breiden. Hebt u interesse in dit unieke pand, mail me op Claudia_konings@hotmail.com of kijk op http://www.hoteltekoop.be/listing_details/223/Knus_hotel_in_gerenoveerde_dokterswoning.html

  groetjes Claudia

 344. jos veldman

  Te huur gezellig hoteltje op kort bij de moezel met een cafe voor ongeveer 50 personen. 10 twee persoons kamers met een klein appartement voor de beheerder. Het geheel is gemeubileerd, tevens is er een recreatie ruimte met een luchtvoetbal tafel en een pool biljart. Het pand beschikt tevens over een mooi dakterras. Interrese ? jamveldman@hetnet.nl

 345. Hallo,

  In Amsterdam B&B te koop ,zeer gunstige ligging en hoog bezettingspercentage. Voor meer informatie :

  http://www.haije.nl/aanbod/bedrijfsaanbod/bedrijf-185069-Eerste-Helmersstraat-34hs/

  of stuur mij een email sappy001@live.nl

  mvg Ieke

 346. Na veel jaren dit met liefde en veel plezier hebben mogen doen, is mijn B&B te koop. Gelegen in Sint Pietersvoeren in het gehuchtje waterval, het gehuchtje is 4 woningen groot ligging en uitzichten over prachtige landerijen en heuvels en dalen aangemerkt als een historisch en landschappelijk gebied. De 2 vakwerkwoningen zijn onderverdeeld in het grote voorhuis en het Gastenverblijf ruimte voor 16 tot 18 personen voor te slapen. Voor verdere informatie gelieve te bellen of te komen genieten en kijken in onze B&B mail ton-gorissen@hotmail.com of telefonisch 003243813393 of mobiel 0031648949629 Ton Gorissen vraagprijs is 369.000,– euro

 347. http://www.vakwerkwoningdewaterval.nl voor onze B&B ter overname in Sint Pietersvoeren Waterval 12 / 3792

 348. Paul

  Mooi pand in Zaandam nabij station op 10 minuten van Ansterdam.
  Vergunning (horeca exploitatie) voor 8 kamers. Tevens combinatie met andere diensten/bedrijven mogelijk op basis van het bestemmingsplan.
  3 verdiepingen. Souterrain is 100m2 . 1e verdieping 70m2 3 kamers met eigen badkamer. 2e verdieping 2 kamers met eigen badkamer.
  Vrijstaand op ruim perceel en gratis parkeren.
  Prijs indicatie € 435.000,- betreft btw pand bouwjaar 2005.
  Mail voor meer info verhuizingsopruiming@gmail.com.

  Ook eventueel investeerder gezocht of samenwerking

 349. Familie van Tent Beeking

  Ons B&B is een bijzonder fraai gerestaureerd monumentaal pand gelegen aan de Noorderhaven van Harlingen met aan de achterzijde, Droogstraat, een geheel zelfstandige sfeervolle woning met ruime en beschutte achtertuin.
  ( Deze woning kan ook als woonhuis verhuurd worden. )
  De Botervloot ligt in het stadscentrum aan de jachthaven met in de directe nabijheid, winkels, restaurants, café’s en het trein- en busstation.
  Harlingen is één van Friese Elfsteden, heeft een knooppunt van fiets- en wandelroutes en ligt aan het werelderfgoed De Waddenzee.
  Op loopafstand van De Botervloot vertrekken de veerboten naar Vlieland en Terschelling die jaarlijks ca. 600.000 passagiers overzetten.
  De B&B bestaat ruim 10 jaar, heeft veel terugkerende gasten uit binnen- en buitenland en scoort een cijfer van 9.1 met meer dan 150 reviews.
  De vraag naar overnachtingen is groter dan wij met de capaciteit van 12 personen aan kunnen.
  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: 0517430002
  http://www.de-botervloot.nl

 350. N. Heeman

  Te koop aangeboden: goedlopend agriturismo in Le Marche Italië.
  In deze boerderij uit 1650 zijn 5 ruime vakantieappartementen en een eigenaarsgedeelte gerealiseerd. In 2008-2009 is het geheel gerestaureerd. De appartementen zijn heel ruim van opzet en kunnen het beste wooneenheden genoemd worden. Alle appartementen zijn uitgerust met een moderne keuken en badkamer.
  Het perceel is 8000 m2 groot en is verdeeld in een fruitgaard, kruidentuin, groentetuin, parkeerplaats en een tuin waar de gasten gebruik van kunnen maken. Tevens heeft elk appartement een privé tuin of terras. Op het terrein staan twee nieuwe tuinhuisjes beide voorzien van water en elektra.
  De agriturismo heeft veel aanvragen en zeer goede recensies.
  Bij de koop zijn ingesloten een moderne website en alle reclame en publicaties op internet.
  De appartementen zijn volledig gemeubileerd en tot in de puntjes verzorgd. Tevens zijn de beddengoed- en handdoekenpakketen die keurig op kleur zijn gesorteerd per appartement inbegrepen.
  Ook een zwembad, ligstoelen en tuinsets zijn aanwezig.
  Vraagprijs €800.000,00
  Voor informatie 0039 0721 730399.
  Uw Italiaanse droom kan beginnen.

 351. Wim

  Vakantiewoning te koop, met potentieel, zie op http://www.immofrance.tk voor meer en uitgebreide informatie.
  Groetjes

 352. Daneil van den Hooven

  Wie is er serieus geinteresseerd in een rendabel te maken B&B met 10 gastenkamers (max. 25 gasten). Met drie of vier kamers kunt u nooit een boterham verdienen! Bent u na een bezoek aan ons nog steeds geinteresseerd dan willen wij zelfs over de reeds enorm gezakte vraagprijs nog wel met u praten. http://www.casaoasis.es

 353. Vakantiehuis te koop in Zuid frankrijk, vlakbij chambres dhotes met gites :

  http://www.sud66.com/immozuidfrankrijk.html

  fransvn@gmail.com

 354. Daneil van den Hooven

  Wie zoekt er een B&B, waar je echt een boterham kunt verdienen? Wij lezen vaak over locaties met 3,4 of 5 gastenkamers. Je kunt met die aantallen nooit geen boterham verdienen, dat kun je binnen vijf minuten op een klein papiertje uitrekenen. Casa Oasis heeft 10 gastenkamers en een grote eetzaal, een barbecuegebied en 20.000 m2 grond. Je moet minimaal 12 tot 15 gasten kunnen ontvangen voor een inkomen. Hier kun je inclusief kinderen 22 gasten ontvangen. Wij zijn inmiddels gepensioneerd en willen terug naar Nederland naar de kinderen. Zelfs over de enorm bezakte vraagprijs van € 498.500 willen we met echt geintersseerden mensen best eens om de tafel gaan zitten. Zie onze info op http://www.casaoasis.es of bel me 0031683454748 of 0034629530854

 355. Leon

  Het roer gaat compleet om en hiervoor zijn we op zoek naar een B&B op Walcheren Zeeland, welke we kunnen huren / huurkoop.
  Wanneer er ook nog ruimte is voor een atelier zou het plaatje compleet zijn.

  Ik zie de reacties graag tegemoet.
  yuice65@hotmail.com

 356. Te koop: charme bed and breakfast in midden Portugal
  Deze bed &breakfast ligt op een mooie rustige locatie in een natuurgebied in de regio van Oliveira do Hospital en bestaat uit 5 + 1 kamers, allen met eigen badkamer. In het hoofdhuis (ongeveer 170 m2) bevinden zich buiten het privé gedeelte een familiekamer en een duokamer. In het bijhuis bevinden zich 4 familiekamers met eigen badkamer.Het domein ligt op een heuvelrug met weidse uitzichten.

  Alle toebehoren voor de uitbating van deze charme b & b
  Licentie voor toerisme aanwezig. Het hoofdhuis bestaat uit een hall, grote living, een familieslaapkamer met ingebouwde kast en badkamer,een kamers voor 2 personen met eigen badkamer, een volledig ingerichte keuken en berging. Het bijgebouw telt 4 familiekamers, elk met eigen badkamer. Elke kamer heeft zijn privé terras met zicht op de bergen. De huizen zijn gebouwd volgens de huidige normen zoals isolatie van muren en dak en er is dubbel glas. De bijbehorende grond is 10.000 m2 . Het wordt momenteel uitgebaat als charme B&B. De bereikbaarheid is goed via een verharde rustige weg. Het dichtst bijgelegen dorp ligt op 2 km. Ons stadje ligt op 7 km en de 3e grootste stad van Portugal, Coimbra ligt op 70 km.
  Deze b & b bestaat al 9 jaar, heeft een zeer goed imago en kan bogen op hoge verdiensten. De nieuwe eigenaars kunnen starten met reeds bestaande boekingen voor het nieuwe seizoen.
  Prijs: 325.000 euro

  http://www.casadeverao.com

 357. Sylvia

  Wij zijn op zoek naar Een leuke bed and breakfast in Portugal streek de Algarve.
  Om te beginnen willen wij starten met huren/huurkoop.
  Wie weet er iets???

  Shulsen@hotmail.com

 358. We zijn op zoek naar een b&b die te koop staat in Zuid Frankrijk, regio’s Aquitaine, Midi-Pyrénées, Languedoc, Limousin, Auvergne.

  tips welkom op jeroenbelmans@gmail.com.

 359. Su en Jo

  Wij zijn serieus op zoek naar een B & B om over te nemen in Andalucia, omgeving Malaga. Wie o wie kan ons verder helpen?

  sjans1202@hotmail.com

 360. f

  Een prachtige mas hotel restaurant is te koop in spaans catalonie !! echt een juweeltje !!!
  http://www.masrenart.tk/

 361. w de graaf

  te koop,te huur of huurkoop. groeps accomodatie of bed en breakfast in sauerland.fraai pand met meerdere mogelijkheden mooi gelegen aan fiets en motorroutes.hier kunt u betaalbaar zelfstandig ondernemer worden.pand is geheel ingericht met ongeveer 30 slaapplaatsen.wilt u meer weten, stuur gerust een mailtje

  http://www.hausanderdiemel.nl

 362. marjan

  wilt u ook het roer omgooien en genieten van ruimte rust en ontspanning
  en kan je tegen een financieel stootje profiteer dan van dit aanbod

  omdat wij nog meer van de wereld willen ontdekken bieden wij onze b b te koop aan Vergunning aanwezig

  een ruim complex met een prive huis geschikt voor 3 personen en 3 gastenverblijven voor 5 personen

  het geheel ligt gelegen aan een doodlopend straatje in een rustige landelijke omgeving op ongeveer 100 meter hoogte
  naar de dichtstbijzijnde stad is het 5 minuten auto rijden hier vindt u diverse supermarkten een hospital en meerdere winkels. Mooie stranden culturele bezienswaardigheden etc op korte afstand

  alle ruimtes zijn voorzien van een zitgedeelte een eettafel keuken en badkamer compleet nieuw ingericht
  er is een grote patio van 50m2 en een mooie aangelegde tuin met een nieuw aangelegd zwembad 10 x 5 meter hier kun je genieten van prachtige vergezichten tevens nog een zonneterras 25 m2 op een van de gastenverblijven er is een eigen waterput aanwezig voor besproeiing van de tuin

  totaal woonoppervlakte 240m2 tuin 500m2 totale eigen grond ongeveer 1100m2
  de elektra is het afgelopen jaar geheel vernieuwd warm water komt uit nieuwe boilers
  ook is er een grote 40m2 inpandige garage

  wij nemen tot een eventuele verkoop gewoon gasten aan dus gasten die geboekt hebben na een eventuele verkoop zijn voor de kopers het geheel is per direct te aanvaarden, lage kosten

  verdere informatie kunt u verkrijgen per e mail
  de vraagprijs is euro 220 000
  alleen voor serieuze gegadigden
  zonder contanten niet reageren, dus niet eerst nog je huis verkopen o i d geen huurkoop

  met vriendelijke groet jan-1955@hotmail.com

 363. Marcel

  Na bijna zeven jaar in de hotellerie gewerkt te hebben, ben ik geïnteresseerd in de overname van een B&B of hotelletje in zuid-Limburg. Bij voorkeur verhuur. Heeft u een mooie locatie of weet u wellicht een geschikt pandje, dan verneem ik graag uw reactie!
  chiens@home.nl

 364. Goedlopende boerderij-B&B, -minicamping, -terras en mogelijkheid tot winkel te koop in Assendelft-Zuid/Zaanstad. In het historische deel en aan de zuidkant van Assendelft gelegen geheel in 2006 verbouwde en geïsoleerde woonboerderij (stolp) met ca. 2,4 ha grond, paardenstallen, rijbak en aparte wooneenheid op het erf. Mogelijkheid tot praktijkruimte en/of exploiteren van een B&B, minicamping en terras!

  In deze geheel vernieuwde woonboerderij uit 1890, gelegen in een landelijke omgeving aan een ANWB fiets- en wandelroute en met authentieke details zoals darsdeuren en nostalgische deel belegd met oudhollandse tegels (inhoud 2.200 m³) combineert u wonen en werken op een wel heel prettige manier! De boerderijwoning heeft twee gescheiden wooneenheden, waarvan de wooneenheid aan de voorzijde zich goed laat lenen voor een praktijkruimte en/of B&B. De aan de achterkant gelegen wooneenheid met deel open keuken en dubbele openslaande tuindeuren geeft uitzicht op de ca. 1.500 m² grote boerderijtuin, de rijbak en het aangrenzend land. Op het moment wordt de woonboerderij met opstal gebruikt als woonhuis en worden een goed lopende B&B en mini boerencamping geëxploiteerd. Op het ca. 2,4 ha grote erf bevinden zich: ca. 1.800 m² grote boerderijtuin, grote bergcontainer, stallengebouw met aparte stoppenkast bestaande uit een dubbele en twee enkele stallen, grote klusschuur voorzien van elektriciteit, wooneenheid (op het moment in gebruik als B&B-appartement) met geschakelde zit-/slaapkamer, open keuken, openslaande deuren naar het terras, badkamer met douche, toilet en wastafel, schuilschuur (10x5m) met twee separate compartimenten voorzien van elektriciteit en een paarden rijbak. Zowel de rijbak als de weiden zijn voorzien van water en elektriciteit. Vraagprijs 1.285.000,=

  http://www.dezaansegans.com

 365. Goed draaiende B&B in de Belgische Ardennen te koop.
  Zie de website voor alle info.

  http://bedandbreakfast-kopen.nl/

 366. Hugo

  Grachtenhuis in het hart van Amsterdam waarin nu een goed lopend self catering appartement wordt gerund (conform B&B regels van de stad Amsterdam) met een bezettingsgraad van 80%. Vijf sterren reviews op Tripadvisor en Airbnb.
  http://www.grachtenhuisamsterdam.nl/

 367. Ton en Mir Ummels

  Wij, een echtpaar van 51, hij thans zelfstandig werkend kok c.q. beheerder in een restaurantje op een camping in de Eifel, zij voormalig onderwijzeres, thans werkzaam als gastvrouw.
  Wij zijn op zoek naar een kleine bed & breakfast, met graag een restaurantje/eetgelegenheid eraan gekoppeld, in eerste instantie graag te huur/huurkoop.
  Graag willen ons vestigen aan de Zeeuwse/Belgische kust.
  ( Zeeuws-Vlaanderen )

  We zijn benieuwd!

  Met gastvrije groet, Ton en Mir.
  nibobi@home.nl

 368. henk heinhuis

  Gezocht: Bed en Breakfast, pension , kleine camping in Duitsland. België of Frankrijk om te pachten , runnen, exploiteren , achterstallig onderhoud geen bezwaar, eventueel samenwerking.
  heinhuis.henk@gmail.com

 369. sahsah

  geachte lezer,

  Na jaren in het toerisme te hebben gewerkt zoek ik in het centrum van Amsterdam een b&b of klein hotel/hostel om
  te huren of pachten. indien je iets weet laat het me weten mail naar m.sahsah@hotmail.com
  alvast bedankt.

  AMsterdammer

 370. Daneil van den Hooven

  Een uniek object te koop!
  In februari 2006 kochten wij, d.w.z. mijn vrouw Janny, onze oudste zoon Maarten en mijn persoontje na veel zoeken een ruïne van een oude boerderij in de provincie Murcia op minder dan 20 km. van de steeds populairder wordende “Costa Calida”. De boerderij met 2ha grond ligt alleen met uitzicht op de omliggende bergen. Het dorpje Almendricos met diverse winkels en horecagelegenheden ligt op slechts een half uurtje lopen.
  In ongeveer acht maanden hebben wij deze boerderij met hulp van heel veel Spaanse vakmensen omgebouwd tot een schitterend klein hotel (B&B). Eind oktober 2006 heeft mijn moeder in aanwezigheid van o.a. de Nederlandse TV (het programma “Geen weg terug”) “Casa Oasis” geopend. Ik heb zelf genoten van de bouwperiode en vond het heerlijk alles te plannen en te regelen. De eerste maanden na de opening hebben we lekker gewerkt, maar half 2007 kreeg Maarten reeds het gevoel, dat dit niet echt zijn “ding” was. Ook voor mij was het eigenlijk te rustig. In Nederland heb ik samen met mijn broer een groot kantoorinrichting bedrijf gerund en dat was voor mij veel dynamischer.
  Aangezien het de bedoeling was, dat Maarten na een paar jaar het bedrijf over zou nemen zijn we toch doorgegaan. Ook voor Maarten bleek het echter al snel niet echt zijn ideale werk te zijn en alleen Janny had het goed naar haar zin. Zij verzorgd en verwend graag mensen en is ook een uitstekende kok.
  In 2007 zijn Maarten en ik samen naast Casa Oasis met een tweetal andere “buitenlanders” een makelaarskantoor begonnen. Toen dit door de crisis niet zo´n succes bleek hebben we samen nog op toeristenmarkten gestaan met exclusief Spaans keramiek. Maarten had inmiddels verkering met een meisje uit Madrid en is daar een klein jaar geleden zelfs gaan wonen. Ook heeft hij daar in zijn oude vakgebied de IT een zeer goede baan gevonden. Inmiddels woont hij met zijn Spaanse vriendin in Etten-Leur
  Wij willen daarom verkopen, want met z´n tweeën zo´n bedrijf runnen is zwaar als je gepansionnerd bent.
  Casa Oasis is geheel kompleet en een eventuele koper kan direct beginnen. We zijn selfsupporting. Water komt met een tankauto (minder kalk dan waterleiding en veel meer waterdruk) en stroom hebben we van een enorme zonne-energie-installatie. Alle 10 gastenkamers zijn gemeubileerd met top meubels en schitterend sanitair. Privé zijn er nog eens drie slaapkamers, een eet/zitkamer, een patio en een prachtige keuken. Op het terras staan 25 strandstoelen en diverse zitjes. De eetzaal (comedor) heeft alles wat je je maar kunt wensen, zoals een groot flatscreen, een stereo met microfoons, binnen en buiten speakers enz. Ook de keuken/zwembadbar is meer dan kompleet met servies en bestek voor meer dan dertig personen. Maar ook tradionele paella pannen en brander zijn er van klein tot groot. Naast het grote zwembad van 5 x 10 meter ligt een barbecuegebied met 22 zitplaatsen. Het terras zelf is ruim 500 m2. En verder bevindt zich binnen het hekwerk een beachvolleybalveld, een jeu de boulesveld, een mini voetbalveldje, een parkeerterrein waar 14 auto´s uit de zon kunnen staan en meer…. Binnen het afsluitbare hekwerk hebben we ongeveer 8.000 m2 grond, waarvan we in de loop der jaren een groot gedeelte tuin hebben gemaakt. Buiten het hekwerk ligt nog eens 12.000 m2 grond, waar we op het ogenblik niets mee doen, maar waar eventueel een mooie kleine camping van gemaakt kan worden.
  De vraagprijs voor het geheel was € 790.000. Dit is inclusief alle meubelen m.u.v. privé, een zonne-energie-installatie, een auto Hyundai Santa Fee, driedubbel beddengoed, 5 fietsen, serviezen, glazen, bestek, een opslagcontainer, extra bijzetbedden, kinderbedjes enz. Bovenstaand verhaal schreef ik eerder op deze website. Inmiddels wonen Janny en ik het grootste gedeelte van het jaar op een camping te Baarle-Nassau. We hebben de vraagprijs laten zakken tot € 498.500. Als u echt geïnteresseerd bent en over voldoende financiën beschikt laten we dan een afspraak maken, zodat we u rond kunnen leiden en alles kunnen laten zien van “Casa Oasis”. Ook kunt u langs komen op de camping om foto´s te bekijken en vragen te stellen. Sinds kort heb ik ook een Nederlandse telefoon 0683454748
  http://www.casaoasis.es

 371. bieb

  Hoi

  Zou heel graag een B&B willen beginnen.
  Er staan er op dit moment erg veel te koop.
  Dus dat is het probleem niet!
  Zijn er geen B&B eigenaren die het willen verhuren, of contract met huurkoop, of
  Een lease contract willen aangaan.
  Dit mag in nederland of buitenland zijn.

  Nou hoor het graag
  Bieb
  bonnievanwieringen@hotmail.com

 372. Bernard

  Na een geweldige 10 jaar, tijd om het stokje door te geven. Unieke en gerenomeerde B&B te koop. Betreft een sfeervolle en ruime woonboerderij met een in productie zijnde wijngaard van 1 hectare. In de voormalige deel zijn 4 luxe en ruime B&b kamers. Gelegen in het Vechtdal, vlakbij Dalfsen, Ommen, de Lemelerberg etc. Er is teveel om hier op te noemen maar neem gerust een kijkje op de uitgebreide website, http://www.bedandbreakfasttekoop.nl

 373. Willy

  Prachtig gelegen en zeer goed onderhouden Ardeense woning te koop op mooi terrein van 3.780 m2 aan zeer aantrekkelijke prijs omgeving Sint Hubert (Belgische Ardennen) Ook zeer geschikt als B & B !
  Groot buitenterras en grote tuin, met mooi groot kinderveilig ( =volledig omheind) privé zwembad,
  9 slaapkamers
  Grote ingerichte keuken, groot salon met open haardvuur, eetplaats.
  4 badkamers
  Grote garage,
  + Werkplaats / grote berging.
  + aparte onafhankelijke concierge-woning.
  432 m2 bewoonbare oppervlakte
  De woning is rustig gelegen in een doodlopende straat en grenst tevens aan een mooi woud waardoor men mooie wandelingen kan maken vanaf de woning door het bos naar o.a. Sint Hubert enz.

  Méér info en foto’s : Tel +32 (0) 496 07 39 89
  mail: crosswood@telenet.be (geen makelaars)

 374. Ellen van der Hoorn

  Ons unieke herenhuis staat te koop!

  In 2003 hebben wij dit voormalige karakteristieke Friese cafe gekocht en grondig verbouwd met behoud van de karakteristieke elementen. We hebben gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en isolatie (energielabel A).
  Inhoud van de woning is 1000 m3, oppervlakte 400 m2 en terrein 1124 m2.
  – Aantal kamers = 9 (excl. keuken en badkamers)
  – Aantal slaapkamers = 6 waarvan 1 op de begane grond met inloopkast
  – Aantal badkamers = 2 (beide hebben 2 wastafels, inloopdouche en bad) waarvan 1 met sauna
  – Woonkeuken met kookeiland
  – Eetkamer met Franse kalkstenen schouw en houtkachel,
  – Woonkamer ensuite met inbouw allesbrander,
  – Engelse dubbele trap naar 1e etage,
  – Inpandig appartement met eigen voordeur en trap naar 1e etage.
  – Grote garage voor meerdere auto,s,
  – Parkeerplaats op eigen terrein,
  – Tuin op het zuiden met diverse fruitbomen, platanen en overkapping.

  Wij verhuren het inpandige appartement als B&B en hebben de afgelopen 2 jaar mensen vanuit de hele wereld mogen ontvangen. De B&B is op eenvoudige wijze uit te breiden naar 5 slaapkamers.
  Ons herenhuis staat in Noordwolde-Zuid, op 2 km afstand van Frederiksoord (nominatie UNESCO werelderfgoedlijst), 17 km van Giethoorn
  Tegenover ons herenhuis begint het Drents Friese woud waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden.

  U kunt het geheel bekijken op http://www.uniekherenhuis.nl
  Als u ons herenhuis wilt bekijken kunt u een afspraak maken door te bellen 06-40408000 en/of te mailen ellen@vander-hoorn.nl. U kunt dit ook via onze makelaar http://www.huizenpartner.nl regelen.

 375. jan

  Droom te koop ! http://www.droomboot.be voor alle info.

 376. Nic

  B en B te koop op toplocatie in Veere, aan de haven.
  dekhout@tiscali.nl

 377. Sander

  Hi,
  Zijn er B&B en of hotel eigenaren in een leuke stad in Nederland die het willen verhuren, verpachten en of contract met huurkoop, of
  Een lease contract willen aangaan?

  Reacties aub naar: flakes010@hotmail.com

 378. Geachte,

  Wij hebben een zeer mooie B en B te koop in La Cala Mijas, niet zo ver van Marbella. Het pand is prachtig Marokaans ingericht, met 6 prachtige slaapkamers met eigen badkamer, heeft zeer mooie patio’s, een groot zwembad, en het uitzicht is ronduit adembenemend.
  De vraagprijs is 890 000 euro.

  De B en B wordt uitgebaat door belgen, die meewerkten aan het programma MET 4 IN BED, een programma waarbij men de beste B en B’s ter wereld kiest, en zij hebben dit gewonnen voor Spanje.

  Indien u dit wenst kan ik u altijd foto’s doorzenden.

  Met beleefde groeten

  Vera Wesenbeek
  voor Max Real Estates
  0034/602 403 474

 379. Famke

  Fantastisch aan het water van de Nieuwkoopse Plassen gelegen zeer succesvolle bed&breakfast met riant woonhuis te koop! Buiten wonen in de Randstad op 30 autominuten van Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem.

  In 2004 hebben we de voormalige Boerenleenbank (onder architectuur gebouwd in 1965) met kassierswoning omgetoverd tot een heerlijk ruime, zonnige woning + bed&breakfast met grote lounge (2 kamers + eigen badkamers) (eigen opgang, volledige privacy).
  De ruimte biedt veel mogelijkheden: kookstudio – atelier – galerie – etc.

  Voor meer informatie: bel/mail mij: 06-53233279, fgrootswagers@gmail.com.
  meer over de b&b: zie website: http://www.2b-bedandbreakfast.nl
  meer over het hele pand: http://bit.ly/1vhbInj

 380. Stephan Mulder

  Goede Middag,
  Gezien de vertrouwelijkheid van deze zaak ben ik door de eigenaars als tussenpersoon aangesteld, even ter info ik ben een vriend des huizes en dus geen makelaar. Er is dus geen sprake van eventuele bijkomende makelaarskosten.

  Dit betreft de verkoop wegens gezondheid- en familiale omstandigheden van een instap klare en compleet gerenoveerd multifunctioneel Landhuis met een bewoonbare oppervlakte van +/- 1.100 m² .

  Gelegen in een oase van rust in het prachtige Sauerland te midden van het natuurgebied aan de rand van het bos.
  De totale oppervlakte van het grondstuk bedraagt +/- 0,5 ha met 8 nieuwe paardenstallen, zadelkamer en poetsruimte, een piste en een paddock.
  De regio is zeer gekend voor ski- , langlauf- , wandel- , fiets- , mountainbike toerisme. In deze regio zijn om en bij de 1.000.000 overnachtingen op jaarbasis.
  Momenteel uitgebaat als B&B met 6 kamers, volledig nieuw, zeer modern en stijlvol ingericht. ( zeer hoge beoordeling op verschillende boeking portalen)

  Dit kan verder uitgebouwd worden naar een B&B met 11 kamers in combinatie met een vakantiewoning tot 20 personen of verschillende andere mogelijkheden.

  Oppervlakte Grondstuk : 0,5 ha

  Bewoonbare oppervlakte : 1100 m²

  Het gebouw bestaat uit : 2 aan elkaar palende gebouwen

  Gebouw 1 & Gebouw 2 + 3 garageboxen

  Gebouw 1 momenteel uitgebaat als B&B met 6 kamers + private woning + afzonderlijk te verhuren studio

  Gelijkvloers
  Inkomhall
  Ski ruim
  B&B kamer
  Keuken
  Ontbijt ruimte – restaurant
  Dames en heren toiletten
  Sauna ruimte
  1e Etage
  Trappenhal
  Open haard ruimte
  5 B&B Kamers met balkon
  2e Etage
  Trappenhal
  Wasruimte
  1 Privaat appartement
  Inkom
  WC
  Keuken
  Slaapkamer 1
  Badkamer
  Woonruimte – eetruimte
  Slaapkamer 2
  1 studio
  Inkomhal met bureau
  Badkamer
  Woonruimte
  Keuken

  Gebouw 2 mogelijkheid verdere uitbreiding B&B – Hotel – vakantiewoning :

  Gelijkvloers
  Inkomhal
  Dames & Heren toiletten
  Woonruimte
  Eetruimte
  Keuken
  Gang
  Wasruimte
  5 slaapkamers met badkamer
  1e Etage
  Trappenhal
  Studio
  Woonruimte
  Slaapkamer
  Badkamer
  Slaapkamer
  Gang
  2 badkamers
  3 slaapkamers
  6 slaapkamers met badkamer

  Volledige renovatie in 2014 , overzicht uitgevoerde werken :

  Volledig nieuw dak , dakgoten , regenbuizen
  Nieuwe bliksemafleiders
  Nieuwe ramen met 3 dubbele beglazing
  Volledig nieuwe centrale verwarmingsketel met pellets van 85 KW in combinatie met 42 m² zonnepanelen ( resulteert in +/- 70% Besparing tov de normale stookkosten van een vergelijkbaar pand )
  3500 L water Boiler voor CV en drinkwater
  Opslagruimte pellets van +/- 11 Ton
  Complete nieuwe waterleidingen
  Complete nieuwe centrale verwarming ( radiatoren – thermostaat – …)
  Volledig up-to-date brandmeldcentrale met rookmelders
  Volledig up-to-date installatie van brand – en rookdeuren
  compleet nieuwe elektrische installatie
  Volledig nieuwe Wi-Fi installatie
  850 m² nieuwe eiken parket vloeren
  Volledig nieuwe betegeling met glasmozaïek en Italiaans fabricaat in alle badkamers
  4 splinternieuwe moderne keukens.
  Piste
  Gebouw met 8 paardenstallen – poetsplaats – zadelkamer

  Jaarlijkse grondbelasting : +/- 2.800,00 €

  De vraagprijs bedraagt 895.000,00€

  Mocht U eventueel nog bijkomende info wensen kunt U mij steeds contacteren op volgend e-mail adres stephan_mulder@outlook.com.

  Met vriendelijke groet,

  Stephan Mulder

 381. Horeca stel op zoek naar een B&B

  Wij zijn een gepassioneerd stel met ruime horeca-achtergrond.

  Willen graag uw mooi gelegen pand, liefst op de Veluwe beheren/exploiteren als bed & breakfast.

  Indien u mogelijkheden ziet, neemt u dan gerust contact op!

  Maranthi@hotmail.com

 382. B&B/Agriturismo bedrijf in Le Marche Italië is te koop vanwege familieomstandigheden.
  Het bedrijf loopt erg goed en heeft uitstekende recensies.
  Er zijn qua werkzaamheden nog uitbreidingsmogelijkheden.
  Huurkoop is mogelijk, maar een n.o.t.k.overnamesom is een vereiste.
  Let wel het pand waarin het bedrijf gevestigd is blijft eigendom van de huidige eigenaar, verkoop daarvan is bespreekbaar.
  Voor meer informatie zie onze website Agriturismo Carincone of mail naar info@carincone.com

 383. Wegens verhuisplannen bieden wij ons leuke en goedlopende B&B in Millingen aan de Rijn (vlakbij Nijmegen) te koop aan! We willen onze huidige activiteiten voortzetten in Zuid-Limburg.
  Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn ligt vlakbij het Pieterpad en de dijk. De B&B ligt op loopafstand van natuurgebied de Millingerwaard en op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Nijmegen. Vele fietsroutes komen hier over de dijk. Het object is een zeer ruime woonboerderij, 2-onder-1 kap, met rieten dak en beschikt over 2 B&B kamers in het woonhuis. De bezettingsgraad is hoog en de omzetcijfers zijn op verzoek verkrijgbaar. Het hele jaar door weten gasten deze B&B te vinden. De landelijke ruime leefkeuken is tevens in gebruik als kleinschalige kookstudio. Er is een zeer ruime tuin aan zij –en achterkant. De tuin aan de achterkant is besloten en biedt veel privacy en rust. Het huis ligt in een woonwijk, vlakbij de dijk en op loopafstand van alle voorzieningen in Millingen aan de Rijn (supermarkt, bibliotheek, sport, horeca, bushalte, winkels, basisschool). Millingen aan de Rijn ligt 14 km van het centrum van Nijmegen.

  Wegens verhuisplannen naar Zuid Limburg, wordt deze fijne woning met ruime tuin en goed lopende B&B te koop aangeboden. Momenteel is de keuken ook in gebruik als kleinschalige kookstudio. Het pand heeft een woonbestemming waarbij voor bovenstaande activiteiten een omgevingsvergunning is verleend. Het pand kan natuurlijk als woonhuis worden gebruikt maar bedrijfsovername is bespreekbaar.

  Het woonhuis is een oude opgeknapte woonboerderij (2 onder 1 kap) met rieten dak en zeer ruime tuin aan zij –en achterkant. De tuin aan de achterkant is besloten en biedt veel privacy en rust. Het huis ligt in een woonwijk, vlakbij de dijk en op loopafstand van alle voorzieningen in Millingen aan de Rijn (supermarkt, bibliotheek, sport, horeca, bushalte, winkels, basisschool). Millingen aan de Rijn ligt 14 km van het centrum van Nijmegen.
  Meer info? Stuur ons een mailtje via info@bedanddinner.nl
  Vriendelijke groeten,
  Cecile en Bart

 384. Daniel van den Hooven

  Ons schitterende kleine hotel/B&B staat nu al lange tijd te koop en daarom hebben we enige maanden geleden de prijs nogmaals laten zakken en wel naar € 398.500. Voor die prijs heeft u een prive woning met drie slaapkamers, een grote badkamer, een keuken, een zit/eetkamer, een prive pato en een dakterras. Alleen het privehuis is al minimaal € 200.000 waard.
  Vervolgens krijgt u voor die prijs nog twee keukens, een recreatiezaal ook te gebruiken als Klein restaurant, tien slaapkamers, acht badkamers, een terras van ruim 500 m2, een zwembad met zembadbar, 20.000 m2 grond, een wijnkeldertje, een beachvolleybalveld, een parkeerplaats voor 25 auto´s enz. Alles voorzien van meubels en meer.
  Het is al enige tijd gesloten aangezien wij zijn geremigreerd. Alles wordt echter door een huismeester perfect in orde gehouden.
  We praten over een “groen” object en total zelfsupporting. Een eigen waterdepot en een zonne-energiecentrale.
  Het bied enorme mogelijkheden zoals, servivalcentrum, sportaccomodatie, cursuscentrum, enz enz
  De plek is zeer rustig met meer dan 100% privacy. Als u geinteresseerd bent bel me dan even 0031 683454748
  daniel@casaoasis.nl

 385. Gert

  Goed lopend pension, met 3x 3-kamer appartementen met eigen badkamer en keuken, 5 kamers en een suite ook met eigen badkamer. Totaal 18 vaste bedden en 7 bijzet-/baby-/kinderbedden. Veel gasten. Ook stamgasten. Meestal met HP
  Wandelcafé, Gaststube, bedrijfskeuken, Terassen, Zonneweide.
  Op Zuidflank van het Thüringer Wald gebergte. Prachtig wandelgebied. Veel eigen wandelingen uitgezet. Fiets en E-Bike verhuur.
  Goed marketingconcept neergezet dat makkelijk te continueren is.
  Kijk verder op http://www.pensiontekoop.nl/

 386. B&B De Rode Kers in Harlingen te koop. Friesland.
  In een pakhuis waar de 2 gerenoveerde kamers op de begane grond zijn.
  Beoordeling bij Booking.com is 9.2
  Voor verdere informatie graag via de mail reageren.
  info@derodekers.nl

 387. Gerald

  Zoek het iets verder….Noorwegen!
  Noorwegen biedt naast rust en ruimte nog volop kansen!
  Namens de eigenaar bied ik een kleinschalig hotel aan met 19 hotelkamers. Alle kamers voorzien van eigen badkamer, zithoek en flatscreen TV met 15 digitale zenders.
  Grote keuken, eigen restaurant, bar, terras, volledig ingericht.
  Het hotel is nog steeds groeiende en kan zich verheugen in een toenemende belangstelling.
  Omdat op relatief korte termijn een vliegveld geopend zal worden op 20 minuten afstand, hetgeen de nodige extra aanloop met zich mee zal brengen, wordt dit hotel te koop aangeboden.
  Er wordt nog volop geinvesteerd in het hotel; zo is in 2015 onder andere een digitale TV centrale en allemaal nieuwe flatscreens aangeschaft en is in 2016 het volledige dak vervangen.
  De taxatiewaarde bedraagt (excl. bedrijfsinventaris) NOK 5.500.000,-
  Inclusief bedrijfsinventaris, grond, opstallen etc. wordt dit hotel aangeboden voor NOK 5.500.000,- (ongeveer EUR 580.000,-).
  Let op: de koers van de Noorse kroon staat momenteel historisch laag waardoor dit object 15% onder de waarde (gerekend in euros) verkocht wordt! Pak uw kans!
  Mail voor meer informatie!

 388. damiano

  In Zuid-Umbrië laten we onze B&B over.
  Verdere informatie op http://www.bnbforsale.eu
  countryhousetodi@libero.it

 389. rob vangool

  wie wil een eigen b&b of (mini)camping opstarten in Roemenie?
  particulier verkoopt typische dorpshoeve (verder te renoveren en in te richten in het centrum van Roemenie (dorp alamor-prov sibiu-regio transilvania)contacteer ons voor meer info! (vango_ro@yahoo.com)

 390. Luxury farmhouse B&B for sale in rural setting of famous Dutch Zaanstreek. 2 Separate apartments (sleeps 3 each) and 1 guestroom (sleeps 2) all outside private living space, surrounded by pastures and animals in the vicinity of sea, beaches and dunes, not far from cities as Amsterdam, Alkmaar and Haarlem. Great occupancy rate, wonderful space to further exploit with outside catering on terrace in spacious gardens. Guests can bring their dogs and/or horses and lots of daytrips possible in the area. More info? http://www.dezaansegans.com, dezaansegans.nl@gmail.com

 391. Said Komrok

  Geachte,

  wij hebben een herenhuis en baten dit uit als B&B in België West-Vlaanderen regio Leiestreek . Dit gebouw beschikt over 5 kamers. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer . Elke badkamer bevat een lavabo douche en toilet. Er is een grote zolder ( mogelijkheid om uit te bereiden voor een 6de kamer ) en kelder ( voorzien van nieuwe verwarmingsketel , waterverzachter in 2016 gekeurd , droogkast, wasmachine en diepvries). Op elk verdiep is ook een kleine berging aanwezig. Dit mooie gebouw beschikt ook over een mooie woonkamer en een zeer ruime keuken. De kamers zijn te bereiken via een trap in totaal 2 verdiepingen met op elk verdiep 2 kamers. 4 x een tweepersoonskamer en 1 x een eenpersoonskamer. Elke kamer is goed onderhouden en badkamers zien er als nieuw uit. In 2015 hebben wij een nieuw terras gelegd ( voorzien voor 50 persoenen ). Er staan 3 mooie lindebomen in de tuin en er is een klein grasoppervlakte. Er is ook parking voor 3 auto’s voorzien. Deze zaak kan voor veel doeleinden gebruikt worden . Alle vergunningen zijn voorzien ook voor een eventuele kleine bistro. Indien u geïnteresseerd bent dan horen wij het graag. U kan ons contacteren op +32 468 14 92 84 / bwgm1980@gmail.com Vragen staat vrij en wij staan ook open voor andere ideeen . Wij vragen wel naar eerlijke geïnteresseerden. Met oprechte vriendelijke groeten

 392. Mooie gerenoveerde fermette te koop in Grandmenil. Een klein dorpje met een rijke historie in de Slag om de Ardennen. Tegenover de Pantzertank staat B&B La cour de Grandmenil. Meer informatie over de verkoop op http://www.bedandbreakfast-ardennen-kopen.be.

 393. Landgoed Portugal Alentejo op toplocatie.

  Estate met 12 hectare met daarop vier geheel renoveerde huizen (2014) en 2 zwembaden te koop. Woonoppervlakte is 567 m2.
  Sinds 2014 worden 3 huizen verhuurd voor toerisme en één voor bewoning. Volledige vergunning ‘Casa de Campo’. Mogelijkheden voor uitbreiding en diverse andere vormen van gebruik.
  Vraagprijs 995.000 euro
  http://www.saimeira.nl
  saimeira@saimeira.nl

 394. Te koop sfeervolle accommodatie in het authentieke stadje Sebnitz in Duitsland
  Het is er een paradijs voor wandelaars, mountainbike, ski, langlauf, zwembaden, kruidenbaden, pretparken, visvijvers
  voor iedereen is er wel wat. dan onze gezellige stadsplein met zijn terrasjes winkeltjes bank ijssalon restaurantjes
  en stadsfeesten. In het stadje zit ook een ziekenhuis, huisarts, tandarts, fysio, thuiszorg, apotheek,sporthal. dat zit allemaal op 5 minuten
  loopafstand ook de Tsjechischegrens de Lidl, Aldi, Dekra Netto, Penny allemaal op loopafstand een bus en treinstation,
  scholen het is er allemaal.

  Het huis staat op eigengrond woonoppervlakte 500 M2

  Eetzaal 1
  Keuken 1
  Badkamers 4
  Kamers 7
  Zolder
  Kelder
  Terras 2
  Balkon 2
  Schuur 1
  Parkeerplaats 2

  Tuin met heel veel zon aan het water het huis is schuldenvrij.
  Vraagprijs is 120.000 euro . Kijk op de web bb-ferienhaus.de Email hofmankim@gail.com tel 004935971805110-of 0049015258969870.
  Met nieuwe inventaris het huis hebben we in November 2015 gekocht en gerenoveert dus instapklaar het enige wat het huis nodig heeft
  is wat reperatie en een verfje aan de buitenkant.Wij WERKEN OOK MET booking .com .
  Als u nog vragen heeft hoor ik dat graag van u. Met vriendelijke groet Hannie .

 395. Geachte,

  Thailand!!! Land of smiles en in de parel van het noorden, Chiang Mai,ligt misschien wel jou droom te wachten.
  Up and running, een goed draaiend guesthouse, voorzien van 10 kamers met elke kamer een eigen badkamer en balkon. Mooie tropische tuin met zwembad, restaurant/bar is aanwezig en kan dus ook zorgen voor extra inkomsten.
  Op tripadvisor ranking tussen 7e en 11e plaats.
  Indien je meer informatie wenst, aarzel niet om me te contacteren
  info@liamsuandokmai.com
  http://liamsuandokmai.com

 396. H van swol / Roswinkel, Drenthe

  Aangeboden:

  Romantische Woonboederij met B&B in 7895 TP Roswinkel, Drenthe.

  Een impressie:
  http://www.bnb-rundedal.nl
  en prachtige foto’s via booking.com
  Zie gastenbeoordeling met een score van 10 in alle kategorien!

  Boekingen uit het lopende jaar kunnen overgenomen worden.

  Ligging: 3 Landenpunt Drenthe, Groningen en Duitsland.
  Direkt aan het Noaberpad (LAW 10), diverse fietsknooppunten en in de nabijheid van attracties zoals Wildlands in Emmen.

  De mix van gasten bestaat uit: zakelijke overnachtingen en touristen.

  Goed geboekt. Uitbreiding en verdere mogelijkheden aanwezig.

  De woonboederij en de lommerrijke tuinen zijn een attractie voor zich. De boomgaard zorgt voor fruit van eigen bodem, de gasten vinden het prachtig!

  De tip top woonboederij: woonoppervlakte 296M2
  Grond 4.800M2 (vrijliggend) B&B Vergunning voorhanden en heeft status Plattelandswoning in een buitengebied.

  Grote boerenschuur met herenkamer, buitenzitjes, overkappingen, kinderspeelhuis en nog veel meer.

  Prijs: nader over een te komen

  Inventaris tevens ter overname (bv gastenfietsen, zitmaaier, meubilair etc)

  Maak een afspraak voor een bezichtiging tel. 0599-639368
  Familie van Swol
  info@bnb-rundedal.nl

 397. Rob

  Halverwege een heuvel in een zonovergoten vallei in departement de Lot staat ons mooie huis met schitterend uitzicht! Hier heeft u alle mogelijkheid om een lekker Frans leven te beginnen met als basis een goedlopende B&B met Gîtes.
  Kijk eens rond op onze website voordat u contact met ons opneemt.
  http://www.laperledulot.com

 398. Gerald

  HOTEL/RESTAURANT IN NOORWEGEN TE KOOP
  In het land waar je de gelukkigste mensen aantreft, volgens de laatste brichten, staat een hotel met bijbehorend restaurant te koop.
  Het hotel verkeert in goede staat en er in de afgelopen jaren doorlopend in geïnvesteerd. Ook in 2018 staan er nog investeringen op stapel.
  Het geheel is instapklaar en met de komst van een vliegveld 20 minuten afstand klaar voor verdere groei.
  Het geheel is gelegen in het grootste skigebied van Noorwegen en er is ook voldoende zomertoerisme om het gehele jaar open te blijven.
  De verkoopprisj ligt omgerekend in euro’s net onder de 700.000 euro. Indien financiering nodig is, eisen de Noorse banken een eigen inbreng van 35-40%. Het heeft dus weinig zin te reageren zonder eigen kapitaal van ongeveer 275.000 euro.
  Reacties versturen aan info@tulpmanagement.nl

  Mensen met makafide bedoelingen hoeven niet te reageren aangezien er een screening plaatsvindt.

 399. verhoeff

  Wij hebben in het plaatsje Famorca een heel leuk dorpshuis te koop staan. 50 minuten rijden van Alicante. Het huis is uitermate geschikt voor een bed and breakfast. Aparte woning voor de eigenaar aanwezig. Het geheel is smaakvol ingericht en kan direkt worden betrokken.
  Het huis is te zien op Funda/spanje onder het kopje calle horno 3/5.
  Ons telefoonnummer voor informatie is. 0858786918.
  Wie durft dit avontuur aan??
  Vriendelijke groet,
  Sigrid

 400. Na 17 jaar zet ik mijn stagehuizen op Curaçao te koop. 3 Monumentale panden te Inclusief goedlopend kamerverhuurbedrijf met 25 kamers. Altijd vol verhuurd het hele jaar door. Moet wel opgeknapt worden dus voor iemand met 2 rechterhanden een mooie kans. Gelegen aan de rand van Pietermaai. Tevens uitstekend geschikt voor ombouw naar B&B. https://www.bergaltena54.nl/
  Mail me op info@stagedesk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén