De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Slapen in een Slooppand: Hotel Transvaal


Volgens het Haagsche katern van het Algemeen Dagblad wordt in de wijk Transvaal gewerkt aan een negen kamer hotel. In verschillende slooppanden zijn kunstenaars van het tijdelijk kunstenaarsverband Optrek, dat de herinrichting van de wijk begeleidt, bezig de 1 tot 5 sterren hotelkamers in te richten naar een concept van Ral2005.

De sleutel kan worden opgehaald bij de plaatselijke sigarenwinkel. Het is de vraag hoe lang het duurt, want de sigarenwinkel moeten verdwijnen in verband met de sloop van de winkel. Het echtpaar dat de winkel runt, wil dan met de winkel stoppen.

Het is de bedoeling dat er in het weekend van 25 en 26 juni wordt proefgedraaid.

Naschrift 28 juni 2006:
Blijkens een verslagje in Den Haag Dichtbij in het AD van afgelopen maandag was het de bedoeling dat het “Hotel” maar een nacht open was…..Het zou een aandachtstrekker zijn voor de wederopbouw van de wijk….

Vorige

De restyling van B&B ‘fam. Dijkstra’

Volgende

The Making of…Stadeshuys (2)

 1. Sabrina Lindemann

  Beste mensen
  Ik ben van de organisatie rond Hotel Transvaal. Het is inderdaad de bedoeling dat Hotel Transvaal gerealiseerd gaat worden in de toekomst . Ik weet niet wat jullie gelezen hebben op 28 juni in de AD Den Haag. Het eerste weekeind was bedoeld om de nodige partijen aan tafel te krijgen die nodig zijn om dit plan verder te ondersteunen. De gemeente en de woningbouwcorporaties hebben in dit weekeind veel toezeggingen gedaan. Er wordt nu de haalbaarheid van het plan verder onderzocht. Als het lukt gaat Hotel Transvaal in de herfst met de eerste kamers voor publiek van start.
  Bij vragen graag conact met Sabrina Lindemann, info@optrektransvaal.nl

 2. Hallo Sabrina,

  Leuk dat je reageert. Het verslag dat ik las was niet van de 28ste maar van de maandag voor de 28ste en dat was van de hand van iemand die er de zaterdag ervoor had geslapen. Ik had het uitgeknipt maar het is vermoedelijk met de oude kranten weggegooid. Het stond in de Haagsche Bijlage van het AD.

 3. Beste mensen
  Sinds 24 uni 2007 is ons Hotel Transvaal*-***** verblijf in de tussentijd open gegaan voor gasten. Iedereen is welkom in ons hotel!
  Voor meer informatie kijke op http://www.hoteltransvaal.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén