De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Wegdromen in de boekhandel

25 Droomhotels

Er komt weer een mooi hotelboek aan! En wel van onze favoriete uitgeverij Mo Media. 25 droomhotels beschreven en mooi gefotografeerd en vormgegeven. Zo wordt thuisblijven wel heel moeilijk. En jawel in dit boek ook 4 bijdragen van mij (ik mocht er voor Mo Media weer een paar weekendjes tussen uit). Welke hotels zijn geportreteerd blijft nog even geheim. Droomhotel ligt vanaf oktober/november in de boekhandel.

Vorige

Guido, uw happy hotelier!

Volgende

Hotelier’s Horror: Bed Jumping

  1. Petra de Hamer

    Hoi Willem, wat een feestelijke aankondiging!

    Rara, welke 25 het zijn… laat ik vast zeggen dat er genoeg gouwe ouwe tussen zitten en een paar nieuwe “verrassingen”. Ik vind het zelf echt een leuke doorsnee van hotellerig Nederland (en een plukje Belgische kust) geworden. Benieuwd wat jij straks van het eindresultaat vindt!

    groet van Petra

  2. Willem, heb je het boek al gezien? En? Ik begreep van Joyce dat de fotografen erg enthousiast zijn en sommige hotels hebben grote orders geplaatst. Belooft veel goeds!

  3. Jawel, het boek werd bij mij als pakketje afgeleverd, bedankt Mo media! Ik zag het ook al prominent liggen in de boekhandel.

    Wel wel, wie staan er in hmmmm….. bekende maar ook nieuwe namen zoals Villa Emilia in de Haan (die kende ik nog niet!) verder ook B+B Keijser in Amsterdam (een echte inside tip).

    Meteen Linda Zwinkels (van B+B Keijser) even ge-emaild, heb je het al gezien? Leuk ze is pas begonnen en nu al in ‘de ere gallerij der groten’ opgenomen. Ze bloosde ervan (zegt ze).

  4. Haha ja dat was zeker zo, ze mailde nog dat ze er zo blij mee was. Ziet er ook echt prachtig uit. En ze had van die leuke tips van de mooie winkels (eetbaar) om de hoek. Leuk iemand. Mooi geworden je nieuwe vormgeving, sjiek (met ch en een q natuurlijk). Villa Emilia is zo’n Belgisch insiders tip. Waar ga je als eerste heen?

  5. Tja, mijn verlanglijstje. Ik vind dat ik wel weer eens achter de compu vandaan mag. Op mijn lijstje uit je boek ‘Hotel Dit Eiland’ op Ameland, nog nooit geweest op dat eiland en het hotel lijkt me leuk.

    Nog hoger op mijn lijstje staat Gent (vind ik leuk) ik liep hier tegenaan: b&b Zandpoort (www.dezandpoort.be), ken je dat? misschien iets voor je volgende boek of blad! (want we drukken maar door natuurlijk).

  6. Nee die kende ik niet, die Zandpoort maar Gent is natuurlijk heerlijk, daar hebben ze B&B uitbaten echt tot kunst verheven. Dit Eiland ben ik, heel erg, ook nog nooit geweest. Kwam elke keer wat tussen en dan stuurde ik gauw een ander. Maar moet echt super zijn. En eigenaar Timo is zo aardig en enthousiast, dat is heel bijzonder. Ameland enige eiland waar ik nooit ben geweest. Voelt als een groot gemis 🙂 Waar ik ook nog graag een keer naar toe wil, is de Hooy Kaye Lodge in BXL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén