De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Villa Envie: Bed en sloepje

In Terherne, het dorp van de Kameleon, hebben Brigit & Judith Regnery een nieuw B&B geopend, Villa Envie dat aan een haven ligt waar vandaan je zo het Snekermeer op kunt. Wanneer je voor 1 mei boekt, wacht je een sprankelende verrassing. Tot 1 juni hebben ze een arrangement “Bubbles en Boats”, met Prosecco bij aankomst, 2 overnachtingen met ontbijt en een tochtje met de sloep van de eigenaar.

Succes dames!

Vorige

Begin een bed and breakfast in Buenos Aires!

Volgende

Stadeshuys Stavoren officieel geopend

  1. eveline en maarten dungelmann deken

    Hier logeren is als bij verre familie, die je lang niet gezien hebt en je een warm onthaal bieden….Hans & Brigit( en Judith vast en zeker ook) weten pas echt hoe je gasten moet laten genieten van een welverdiend vakantie-weekend. De mooie omgeving speelt uiteraard ook een belangrijkerol. Daarnaast vielen we nog eens met onze neus in de roomboter met de leuke nostalgiscge Friese paardentocht door Akkrum. Onze zoon Reinier van 3 viel daarnaast ook nog eens met zijn neus in het water naast jullie steiger. Gelukkig hield z’n zwemvest hem met z’n koppie boven water. Ook hij heeft zich in jullie “lounge”-tuin-terras ( mooi-comfortabel en hip!!!) op en top vermaakt. Bedankt voor alles!
    p.s. Als er sterren worden uitgereikt voor B&B’s, dan verdienen jullie er zeker één !~

    Eveline-Maarten-Reinier Dungelmann Deken ( Amstelveen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén