De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Bed en Breakfast startersgids is uit!

Hoe begin ik een B&B?
Wat kost het opzetten van een b&b, en wat levert het op? Deze veel gestelde vraag was tot nu toe nog niet zo makkelijk eenduidig te beantwoorden. Gelukkig is er nu het rapport “Wegwijs in de Bed & Breakfast-sector”, uitgegeven door het NRIT in Breda i.s.m. onze collegas van bedandbreakfast.nl.

Veel nuttige tips en kengetallen maar ook interviews met bed en breakfasteigenaren. Kortom verplichte kost! te bestellen bij www.nritmedia.nl.

Vorige

(H)eerlijk proefslapen in Nederland

Volgende

Parijs Paradijs

 1. jose shearer

  na 6 jaar in engeland gewoond en gewerkt te hebben, ben ik terugop mijn geliefde stekkie terug in zwolle, en wil graag met met mijn tweelingzus die een uitstekende kok is een kleinschalig b&b opzetten liefst rondom rondje zwolle, voor eenieder die eens lekker verwend wil worden door heerlijk ontbijt , rust ruimte en genieten , en de prachtige omgeving verkennen op de oerhollandse fiets.
  Ook hebben wij al tal van gegadigden uit engeland die hiervan graag gebruik zouden willen maken, dus ook een uitstekend reclameplaatje voor de toeristische kant van zwolle, de inzet motivatie,hartstocht en eventuele klanten zijn er al ruimschoots, nu nog een geschikt pand/woning
  wie o wie weet iets heeft een tip en/of verwijzing naar mogelijkheden? wij wachten af met smart en ongeduld. martinandjose@hotmail.com

 2. Albert

  Voor de ondernemer met durf: begin nu je B&B hotelletje in de schitterende omgeving van de Costa Blanca.
  Zie een paar mogelijkheden op onze website:
  http://www.finca-costa-blanca.nl/
  De plaatselijke Nederlandse makelaar helpt U door het Spaanse koopproces. Geen horeca papieren nodig in Spanje. Vraag info bij Albert: info@Promodus.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén