De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Blogger op Cruise in IJsland komt in Aardbeving terecht


Achtergrond
Time flies. Ook hier is te merken dat er te weinig tijd is om dit weblog bij te houden. Bloggers zijn daarnaast over het algemeen zeer drukke baasjes en bazinnetjes. Toen ik werd uitgenodigd voor een 4 daagse maiden cruise naar Flatey Island in IJsland, moest ik dan ook verstek laten gaan in verband met…tijd.
Het zat zo:
Een IJslandse medeblogger had bedacht dat het wel leuk zou zijn voor de reder van de cruise om naast journalisten ook Bloggers uit te nodigen voor de maiden trip en dan over de trip te laten schrijven. Ik heb toen niet voorgesteld dat mede auteur Willem zou meegaan, omdat ik weet dat ook hij het druk heeft, maar ook omdat we zelden over cruises bloggen hier. Ik heb voorgesteld dat Constance van  het leuke maar inmiddels (2020) weer verdwenen Vakantie Blogo de reis zou maken en zo gezegd zo gedaan.

Aardbeving
Sinds een paar weken ben ik af en toe aan de Twitter. Wie mij wil volgen kan dat op Twitter | Happy Hotelier. De afgelopen week was ik druk bezig met andere zaken totdat ik gisteren avond inlogde op Twitter en tot mijn verbazing zag dat mijn IJslandse collega Blogger Hjortur een life verslag deed van de vrij zware aardbeving gisteren in Reykjavik. Gelukkig weinig gewonden en behalve een aantal dieren geen doden. Wel flinke materiele schade.Ik heb daar snel een post van gemaakt die eerder op het web stond dan berichten van de grote persbureaus.

Ik voelde mij dus wel een beetje schuldig dat ik Constance daar op attent heb gemaakt. Ben wel benieuwd naar haar verslag. Aan de andere kant heeft ze niet te klagen als ze in de lekker warme Blue lagoon een bad heeft kunnen nemen. Of zou haar hotelkamer er zo uitgezien hebben?

Naschrift
Het blijkt achteraf dat Constance helemaal niets van de aardbeving heeft gemerkt. Pas toen ze haar man in Nederland aan de telefoon had, begreep ze dat er een aardbeving was geweest. Zo zie je maar weer dat het nieuws soms eerder rond de wereld is dan je zelf in de gaten hebt, zelfs als je ter plekke bent (9 juni).
Constance heeft inmiddels een flink aantal posts aan de reis geweid.

  1. (links naar verdwenen blog verwijderd)

Vorige

Hotel te koop, dichter bij huis

Volgende

Weer eens kamperen?

  1. Willem

    tjonge, wat een verhaal Guido. Misschien moet ik toch ook eens wat meer tijd gaan vrij maken voor dit soort tripjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén