De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Enter09

Willem was benieuwd naar mijn presentatie. Hier de primeur


Enter09 is een congres van IFITT waar IT in Travel wordt besproken. Wetenschap overheid en bedrijfsleven komt bij elkaar en wisselt op betrekkelijk informele wijze gedachten, nieuwtjes en nieuwe technieken uit.

Mij was gevraagd om over mijn blog ervaring te vertellen. Ik heb mijn presentatie dan ook Ik Blog genoemd.

Ik had nog nooit een Powerpoint presentatie gemaakt. Het was dus even zweten voordat ik het onder de knie had. Op de valreep kwam ik er achter dat internet niet beschikbaar was tijdens mijn presentatie. Iets waarvoor ik weinig begrip kan opbrengen. Zeg nou zelf : Een congres van geeks bij elkaar en geen internet verbinding beschikbaar. Het probleem zat hem erin dat  Rai congres centrum grote bedragen vroeg aan de non-profit organisatie die IFITT is.

Er is het een en ander op aan te merken,  zie mijn caveats.

Aanvankelijk heb ik geprobeerd dit via Google docs toegankelijk te maken, maar dat is niet gelukt. Nu via Slideshare. Het blijkt dat de code vanwege het template van dit blog niet hier in te plakken valt. Willem werkt er aan.

Ben benieuwd naar het commentaar.

Vorige

Happy Hotelier op de Buhne!

Volgende

Restyle uw b&b!

  1. Dag Guido,
    mijn complimenten voor jouw presentatie, heel knap gedaan! ik ben ook geen held met Powerpoint maar je kunt er inderdaad leuke dingen mee doen!
    Dag hoor, mag ik nog eens op de koffie komen bij jullie? Ellie Brik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén