Vakantiehuis Wetterhûske

In Franeker zijn op dit moment 4 stadslogementen verenigd onder een dak, genaamd Franeker Stadslogementen Het Wetterhûske scoort een 10 uit 34 reviews bij Zoover. Het is een klein aan een grachtje gelegen huisje dat van alle gemakken is voorzien met zelfs een terrasje aan het water en een keukentje in de originele bedstee.
Vakantiehuis Wetterhûske

We komen absoluut terug ! Fantastisch

Geweldige ligging, in het centrum (achter de winkelstraat) dus alles lopend kunnen doen zonder last te hebben van de drukte. In één woord ideaal. Het huisje is super schoon, van werkelijk alles voorzien, ook een vaatwasser, perfect voor een stel . Het is ons vaak overkomen dat een verblijf op internet veel mooier wordt beschreven ook door groothoek lens foto’s enz. enz. In dit geval is het andersom. Het huisje is veel mooier in het ècht !!

Aldus een Italiaans stel op Zoover.

Ik groet U!
~~~
Happy Hotelier