Weer zo’n pareltje met hoge gast beoordelingen: Het 6 kamers tellende Main Street Hotel

.. is een uniek boetiek hotel in het oer-hartje van Ieper, klein maar fijn, plezierig en verrassend!
Het rode bakstenen huis kwam er in 1938, tussen de 2 wereldoorlogen dus, en er werd door een vorige eigenaar volop koffie bonen geroosterd en verkocht. In 2008 werd het huis volledig gerenoveerd en gevuld met allerhande curiositeiten om op 1 april 2011 van start te gaan met het Main Street Hotel!

Het moet zijn dat onze gasten heel erg tevreden zijn, want de beoordelingen die ze op Trip Advisor, de bekende reisbeoordelings website, neerpennen zijn gewoon fantastisch. Hierdoor kreeg Main Street Hotel al elk jaar een Travelers’Choice Award en werden we genoemd bij hotels met de beste service in België, beste klein hotel, meest romantische hotel in België,..

Vooral de ontbijtfoto’s op de site doen het water in de mond lopen.

Main Street Hotel


Ontbijt Main Street Hotel

Update: Deze post verschijnt in de Engelse taal hier.

Ik groet U!
~~~
Happy Hotelier