Na al die Corona weer tijd om het bloggen hier te hervatten.

Ik ontmoette van de week bij een gemeenschappelijke vriend gastheer en gastvrouw Derk en Anna van deze 8 kamers tellende Hoeve Beusdalhof ten Oosten van Maatricht, vlak bij Gulpen. Hij heeft een werkzaam leven in de IT gehad en zij een werkzaam leven als eigenaresse van een Antiekzaak. Beiden in Amsterdam. Edoch hij kwam al wel uit de omgeving van Maastricht. Nadat hij zijn IT bedrijf had verkocht, kocht hij het Rijksmonument Hoeve de Beusdalshof. Na een ingrijpende verbouwing ging de hoeve in 2019 open. Wat een pech dat Covid eind 2019 begin 2020 toesloeg.

Na sluiting wegens corona in een groot deel van 2020, zijn ze sinds 22 mei 2021 weer open.

Wel weer eens leuk om als oud Haagsche Suites eigenaar van gedachten te wisselen met een andere bevlogen Suites eigenaar. Alle kamers heten hier ook Suites, hoewel ik wel mijn bedenking heb of het woord “Suite” ook geldt voor het formaat van de kleinste  formaat  kamer van de 3 typen: 18 m2…. Prijzen van Euro 150 per kamer via Euro 200 tot Euro 250 voor de grootste suites, de Royal Suite.

Mooie waarderingen op diverse sites….de moeite waard dus, maar niet goedkoop. Als ik het goed begrijp is er geen TV op de kamers…..Ze hebben nog wel grote plannen op het gebied van eten….

 

Ik groet U!
~~~
Happy Hotelier