De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Het best bewaarde geheim (3)

Mede door Willem die met hen samenwerkt voor Weekendhotel, heb ik een bladzijde in de gids van Erfgoedlogies genomen. Zij hebben een website en een mooie gids. Hun spreiding is goed in Noord en Oost Nederland en ze werken samen met een paar buitenlandse clubjes.

Onlangs ben ik er ook toe overgegaan mij aan te sluiten bij een samenwerkingsverband van hotels. Of dat werkt of niet, weet je pas als je het probeert. Ik heb gekozen voor Grand Heritage International Hotels. In Nederland is er maar een ander lid: Het hele grote en uiterst luxe hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Voor ons heeft Grand Heritage International Hotels op hun site een eigen pagina aangemaakt. Ze hebben een heel behoorlijke presentie in UK en USA en een samenwerkingsverband met Romantik Hotels in Duitsland. Kort na het tekenen van het contract werd ik van alle kanten verwelkomd door allerlei mensen in die organisatie…dan voel je je onmiddellijk weer klein in je luxe mom and dad hotelletje…

Update 2020:
De site Grand Heritage Hotels International en het logo blijken overgenomen door een bedrijf dat een of meer hotels exploiteerd. Het samenwerkingsverband was heel duur en leverde nauwelijks wat op. Later is het failliet gegaan doordat iemand een greep in de kas heeft gedaan…..Het kan verkeren.

Vorige

Wie schrijven dit weblog vol?

Volgende

Oude wijn….Just 2 Suites (1)

  1. Vorig jaar ben ik mijn guesthouse begonnen en vooraf enig onderzoek gedaan naar de mogelijkheden qua promotie. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op Erfgoedlogies en dat leek mij de ideale organisatie om mij bij aan te sluiten. Als beginnend guesthouse moet je toch ergens jezelf mee promoten. De samenwerking met Erfgoedlogies is zeer goed te noemen. De persoonlijke benadering van Dick Postma en zijn medewerksters is hartverwarmend. Vooral als ze tussendoor even opbellen om te informeren naar de gang van zaken. Een echte aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén