Just 2 Suites

The Making of ….

Een rubriek die we ooit op het weekendhotel blog begonnen, maar die is gesneuveld in de grote groeifase van het afgelopen jaar. Een rubriek waarin een beginnend hotelier vertelt over de creatie van zijn of haar nieuw hotel.

Bij het starten van deze web log moet ik dan onmiddellijk denken aan Peter en Janneke van Spaarne 8 in Haarlem, die Spaarne 8 in korte tijd tot een groot succes wisten te maken en nu hebben verkocht, waarbij de hotelexploitatie is beëindigd.

Nu zijn ze bezig met iets nieuws in Frankrijk: “Just 2 Suites”. Ik ga Peter vragen hier af en toe wat commentaar te geven, zodat we op de hoogte blijven.

Update februari 2020 by Happy Hotelier: Ook de exploitatie van Just 2 Suites is intussen beëindigd, het is verkocht aan Engelsen die het verhuren als vakantiehuis Tresbos Farmhouse.