De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Eindelijk hebben we een eigen gids!

Vanaf half oktober in de winkel, onze eigen Weekendhotel gids! Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, de leukste hotels op een rijtje in een mooie kleurrijke gids.

Vanaf de eerste dag dat we met Weekendhotel.nl begonnen was het idee om een plek te bieden waar de leukste nieuwe kleinschalige adressen van hotels en b&b’s te vinden zou zijn. Basis idee was de website, maar ook een eigen boekwerkje hebben we altijd in ons achterhoofd gehad.

Vorig jaar werden we benaderd door uitgeverij Mo Media om eens mee te denken over een leuke gids wat een soort “best of” van onze website moest worden. Het resultaat is dus nu te vinden in de boekhandel.
Zelf ben ik ongeveer een half jaar bezig geweest met de selectie, het schrijven van de teksten en het verzamelen van het fotomateriaal. Hoewel ik er zelf zolang zo diep in gezeten heb is het resultaat voor mij toch ook een verassing, prachtig werk van de vormgevers!

Bij deze wil ik alle hotels en b&b’s bedanken voor alle medewerking, het inzenden van mooi fotomateriaal en de correcte adresgegevens etc. Sommige hotels die ik gevraagd had foto’s in te zenden voor de voorselectie zijn uiteindelijk niet in de gids gekomen, sorry! (zij zijn daar echter al van op de hoogte). Het was dringen geblazen, gelukkig zijn er meer dan 200 leuke adressen in Nederland en Belgie. Op onze favorieten-pagina op de website staan er inmiddels al zo’n 350 stuks!

Dank ook voor al het werk dat de uitgever (Mo media) er in heeft gestoken en voor de medewerking van de mysteryguest. Extra bedankt Aukje Rypma! die mij nog met de laatste 35 teksten heeft geholpen (toen ik zelf wel heel erg in tijdnood kwam).

Vorige

Costes..lekker Arro en Muziek!

Volgende

St Regis

  1. verbocht marleen

    zou het mogelijk zijn mij een exemplaar te bezorgen van het boek weekendhotels
    Wat is de prijs van het boek?

    alvast bedankt. Noot redactie: boek is te bestellen via bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén