Als je de website van Hotel Costes aanklikt, krijg je een scherm met alleen een welkom tekst en wat geluid. Verder kun je naar de boekings pagina klikken. Ze zijn natuurlijk zo bekend, dat ze zich kunnen veroorloven zo minimaal op het web te staan. Lekker arrogant. Geweldig!

Hotel Costes is natuurlijk ook onverbrekelijk verbonden met Café Costes en met de Costes Stoelen van Philippe Starck.

Hotel Costes 8

Maar minstens zo belangrijk is de verbintenis met Stephane Poupougnac, een DJ die voor het label Pschent heerlijke lounge compilaties heeft gemaakt onder de naam Hotel Costes. Na 7 volumes en een compilatie van “The Best Of” is op 26 september 2005 Volume 8 gelanceerd. Ik ren gauw naar de winkel!
(Toegevoegd 10/10/2005:) …Eh moet nog even wachten totdat nummer 8 in Nederland wordt uitgebracht….kan wel een maand duren.

Update 2020: De website heeft nu wat meer om het lijf. Foto’s zelfs.

Je kunt er nu ook een fotoboek van het hotel kopen.