De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

De klant post zijn reakties op het net

Trendwachting.com heeft een voor ons relevant artikel over “de kracht van consumenten reakties” [red:inmiddels verdwenen van het internet]. Nu de klant klachten of positieve ervaringen kan posten op het internet en iedereen ze kan inzien heeft ‘Fawlty Towers‘ zijn beste tijd wel gehad.

Het is soms even slikken maar uiteindelijk is het goed voor de gehele branche. De rotte appels komen snel in beeld (zie fotos) en worden afgeserveerd. De leukste/beste hotels komen snel boven drijven en gaan vanzelf gouden tijden tegemoet …….

Vorige

Fusion Suites Amsterdam (gesloten)

Volgende

Rotterdam: Drieling en Suite Hotel Pincoffs

 1. Mag ik even vragen over welke ‘Fawlty Towers’ dit gaat? Dit om verwarring te voorkomen met ons mooie gasthuis, ‘Ffaulty Towers’ in Malmedy.

 2. Gastenenquetes op internet moet je altijd wel met een flinke schep zout nemen. Wij hebben een hotel in Beieren en krijgen over het algemeen zeerr positieve reacties (bijv op Bookings gemiddeld een 8,5). Er zitten altijd “zeurkousen” tussen, om het maar eens zo te noemen. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat een gast in het hotel zegt dat het zo fijn is en dan thuis een 1 invult. Drie dagen later slaapt een gast in precies dezelfde kamer en vult een 10 in. Beide cijfers vinden wij niet realistisch, daar heeft een toekomstige gast niet zoveel aan.
  Op dit moment hebben wij gasten in huis die niets leuk vinden: wandelroutes niks, natuur niks, bezienswaardigheden niks (zelfs UNESCO-steden!), het weer niks (of het nu warm of koud is), lokale restaurants niks, enz. Die mensen zijn zo negatief, die mopperen ook over alles wat niet met hun vakantie te maken heeft, dat doen ze thuis dus waarschijnlijk ook. Wij vrézen al de uitkomst van een mogelijke gastenenquete van hun boekingkantoor. Helaas is het zo dat je bij de meeste sites als hotel een rare review niet verwijderd kan krijgen.

 3. Pepijn

  Zie de laatste post van Natascha: Hadden wij het even mis!
  Het blijkt maar weer eens dat zelfs met enorm veel hotelervaring je (de houding van) gasten soms toch geheel verkeerd in kunt schatten…. De gasten waar Natascha het over heeft hebben ons een 8 gegeven, net onder ons gemiddelde maar we kunnen er wel blij mee zijn!

  [Red: De link hier was naar Haus am Berg, maar dat is een sex site geworden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén