De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Rotterdam: Drieling en Suite Hotel Pincoffs

Tja, er wordt bijna geen hotel meer geopend of het heeft wel Suites of Suite Hotel in zijn naam.

Als het meezit, dan wordt eind dit jaar Suitehotel Pincoffs geopend met 15 suites door oud AD Journalisten Karen Hamerlynck en haar man Edwin van der Meijde die tijdens de voorbereidingen ook nog eens een drieling kregen.

Van de verbouwing wordt een RTL (4) serie gemaakt in het kader van 4 in het land onder de naam “Hotel aan de Maas”. Een betere promotie kun je je haast niet denken.


Als ik het bij het rechte eind heb, dan wordt het hotel gevestigd in wat mij bekend is als het voormalige entrepotgebouw. Dat staat hier op de foto rechts. Dat is een schitterende locatie!

Update: Mijn guess hier was niet goed. Het was een ander gebouw.

Vorige

De klant post zijn reakties op het net

Volgende

Airstreams have landed (on Texel!)

 1. Hallo Guido, dank voor al je vriendelijke woorden.

  Groet,

  Edwin & Karen

 2. Graag gedaan Edwin

  Ik heb later overigens uitgevonden dat jullie het linkergebouw op de foto aan het verbouwen zijn en niet het entrepot gebouw.

  Ook mooi

  Guido

 3. ingrid magré

  Zag vanavond op tv de plannen voor het hotel.
  Zelf heb ik als dienstgeleider douane als eerste vrouw in die situatie gewerkt op het entrepot ( 1984 oid) daarom heeft het ook een speciaal plekje in mijn hart( en het is echt een verassend pand)
  Mijn partner Albert de Hoop( inmiddels zijn we 25 jaar getrouwd) werkte tevens als dienstgeleider in de rotterdamse haven.

  Inmiddels is hij Burgemeester van Ameland( het leven kan raar lopen) en hoewel we nooit meer weg willen van Ameland, t entrepot en hotel New York( van Wester dacht ik) en alle andere fantastische dingen op de kop van Zuid volgen we met zeer veel belangstelling. Het wordt er echt fantastisch.
  Wens jullie echt heel veel succes en hoop er eens te verblijven.

  Groet Ingrid magré

 4. Een enthousiaster stel voor het proefslapen kan je bijna niet hebben: Voor een of twee nachtjes willen ze nog wel weg van Ameland:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén