Een post met de titel “Hello World” geeft in het algemeen de eerste post van een blog aan. Ook in dit geval. Hoewel niet helemaal: Het blog bestond al een tijdje, maar het wordt op een nieuwe host geplaatst met nieuwe url.

De datum 24 december markeert een telefoongesprek waarbij Guido van den Elshout (ook wel bekend als Happy Hotelier) met Willem Vos overeen kwam het blog dat voorheen aan de door Willem Vos gecreëerde site Weekendhotel hing als “informeel blog”, van Willem over te nemen. We hebben ervoor gekozen het oude blog op een nieuwe url over te zetten. Op dit moment staan er 367 posts op het oude blog waarvan 234 van Willem en 133 van Guido

Vandaar de intro hiernaast in de rechterkolom:

Dit blog is in 2002 opgezet door Willem Vos.
Vanaf 2004 stond Guido van den Elshout (a.k.a. Happy Hotelier) hem daarin bij.
Sinds 24 december 2019 is het blog overgenomen door Guido … die daarin wordt bijgestaan door Willem.

De cirkel is dus rond!

Logo Happy Hotelier
Guido van den Elshout oftewel Happy Hotelier

~~~

Ik groet U! 

Happy Hotelier