Zoals de vaste lezers weten, ben ik al maanden bezig deze site een opfrisbeurt te geven Met over de 350 posten en een gemiddelde voortgang van 1 @ 2 posten per dag, betekent het dat ik nu ongeveer halverwege ben. Halverwege wil overigens zeggen dat ik in 2006 ben beland,  Zoals het vaak gaat met blogs, althans mij met blogs vergaat , bevatten de eerste 1 @ 2 jaar de meeste posten.

Ik vond dat bij de inspiratie pagina een fotootje hoort. Als amateur fotograaf heb ik iets met foto’s en als blogger een soort dwangmatigheid om vooral minimaal een fotobij een post te publiceren. Daarvan is overigens de reden dat ik een fan ben van een app voor WordPress die onder aan de pagina 3 suggesties laat zien van posts die over een vergelijkbaar onderwerp gaan om lezers verder het blog in te trekken, en ik vind dat daar plaatjes bij horen.

Op zoek naar een plaatje dus en daarbij kom ik terecht bij  Le 84 SAINTE-CATH’. Ik vond het via het blog Interior Junkie met ook een aantal mooie foto’s van deze bestemming.

Ik groet U!
~~~
Happy Hotelier