Het valt niet mee dat “even overzetten” van het oude blog naar dit Weekendhotel.blog.

Even u wat bijkletsen: Wat ik ook geprobeerd heb: Het even snel met de gebruikelijke tools overzetten van inhoud en foto’s lukt niet. Ook bij mijn server waarbij ik vrij diep in de software kan duiken zit een hicup: Bij overzetten van een en ander krijg ik consequent een server error waarbij ik niet verder kom dan dat een cron job het niet doet….

Inmiddels heb ik wel alle posten van het oude blog hier gekregen. Deels met tools en deels handmatig. Nu ben ik handmatig post voor post de foto’s hiernaartoe aan het verhuizen. Ook het simpelweg uploaden van alle foto’s gaat niet, want dan ziet WordPress ze niet. Ze moeten kennelijk via WordPress opgeladen worden…..

Gelukkig is de Oude site nog online en kan ik heen en weer flippend een en ander verifieren, want foutjes zijn zo gemaakt. Het voordeel is wel dat de site weer wat meer up to date raakt. Totdat ik alle bijdragen had overgebracht liet ik adresen die kennelijk niet meer bestaan hier staan, maar nu verwijder ik ze langzaam maar zeker.
Omdat de mooie site Weekendhotel waar dit blog een onderdeel van was, stopt, verwijder ik ook langzaam maar zeker alle links naar die site. Ook de posts waarbij naar aanbiedingen wordt verwezen.

Met mijn andere werkzaamheden erbij, kan het zelfs wel een paar weken duren voor het okee is. Het zij zo!

Ik groet U!
~~~
Happy Hotelier